Totem & Krachtdier rituelen

Siberisch Sjamaan Ahamkara uit het Altai gebergte begeleidt verschillende totem en krachtdier rituelen die je verder helpen ontwaken op je eigen levenspad. In het sjamanisme bezit elke dierenspirit bijzondere kwaliteiten waarin je persoonlijke eigenschappen en talenten weerspiegeld ziet. Via deze rituelen activeer je deze en verdiep je de relatie met je eigen totem en krachtdier(en). Jouw unieke kwaliteiten zijn je persoonlijke medicijn dat je naar deze wereld brengt. Hierin vind je balans en kan je steeds verder ontwaken.

Klik door en lees meer over de uitgebreide inhoud van de verschillende krachtdierrituelen:

  • 4 wolvenritueel” –  is gericht op het genereren van een krachtige creatieve energie en een sterk energetisch beschermend veld. Je leert elke wolf in te zetten voor bepaalde creatie doelen. (Bilzen: 20 mei)
  • Beer ritueel” – staat voor energiereserves aanvullen, bescherming, overleving, praktische toepassing, zorgzaamheid, introspectie, innerlijke stilte, integratie, kracht en speelsheid. (Bilzen: 1 april)
  • Slangenritueel” – is gericht op healing, flexibiliteit, nieuw begin, overlevingskracht en vitaliteit. (Bilzen: 27 mei)
  • Hertritueel” – staat voor zachtheid, ontwaken in je hart, beweeglijkheid, kracht en doorzettingsvermogen. (Bilzen: 9 september)
  • Kraairitueel” – staat voor het ontwaken van magie, onzichtbare krachten en spirituele intuïtie in je leven. De kraai vertegenwoordigt transcendentie, is een brenger van boodschappen en een voorteken van verandering. (Bilzen: 18 november)
  • 3 arendenritueel” –  staat voor transformatie, het activeren van de innerlijke jager, doelgerichtheid, het ontvangen van visioenen, versterken van de “dreaming” én verbreden van observatievermogen. (Bilzen: 7 oktober)

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch Sjamaan Ahamkara
Prijs
: EUR 60
Data – Bilzen 2023: 1 april (beer ritueel), 20 mei (4 wolven ritueel), 27 mei (slangen ritueel), 9 september (herten ritueel), 7 oktober (3 arenden ritueel), 18 november (kraai ritueel)
Inschrijven: Online via “inschrijven” of via info@zennergi.be
Betaling: cash
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Adres Bilzen: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Purmerend: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland (Regio Amsterdam)

Contact:
via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Gratis Parking: 
zie contactpagina
Hotels:
voor suggesties ziehotels

Totem & Krachtdier rituelen
5

2018-11-27 09:35:58 Door Ludo over Totem & Krachtdier rituelen
Totem & krachtdierrituelen: 3 arenden

Dankzij dit ritueel ben ik beter in mijn eigen kracht komen staan. Door de verbinding tussen het dierlijke & de spirit kan ik accurater handelen vanuit mijn hart. Een ervaring die ik na dit event heb opgedaan was dat ik in een moeilijke situatie heel rustig kon blijven. Interne rust en kracht ervaarde en vanuit liefde kan opereren. Ik ben ontzettend dankbaar dat Ahamkara deze teaching gedeeld heeft. Het heeft diepe impact op mijn leven en ik ervaar de positieve herinnering. Vervolgens verwonder ik me bij iedere roofvogel die ik tegenkom en herinner de grote kracht die tot ons vloeit als we durven te kiezen voor kracht, liefde en onszelf in relatie tot anderen. Moge je ook het beste in jou laten ontwaken!

2019-05-15 18:14:13 Door Ludo over Totem & Krachtdier rituelen
Slangritueel

Op de dag van de slang heb ik de namen van voorouders doorgekregen van de 4e lijn uit mijn familie. Als intentie heb ik gevraagd aan mijn voorouders of ze me met de slang willen verbinden. En de familie trauma’s op de familielijn kunnen transformeren zodat ik een vrijer mens mag zijn. In spirit heb ik de energie van mijn voorouders meegemaakt in een droomreis. Het was een bijzondere ervaring voor me. Slang ik kan twee tegenstellingen met elkaar verbinden. Bedankt voor deze indrukwekkende droomervaring. Het heeft mij diep geraakt. Alweer top!

Totem & Krachtdier rituelen
5 out of 5 based on 2 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment