Spirit of the Drum

Gedurende 3 dagen reis je samen met Wolf Drum intensief met je drum. Tijdens de “spirit of the drum” workshop zal je een diep begrip krijgen in hoe je met de drum werken kan en hoe je op volledig bewuste manier ermee verbinden kan. Je activeert je drum zodat het als persoonlijk medicijn gaat leven.

Drum als de stem van bewustzijn
De drum wordt al meer dan 40.000 jaar als voertuig voor de Spirit gebruikt. Het is de hartslag van het bestaan en de stem van bewustzijn zelf.

De drum is de deur tot oneindig veel realiteiten en is een manier om vanuit de spirit healing in deze fysieke wereld te brengen en de wereld vorm te geven in schoonheid en overvloed.

We zullen werken met voorouders, totems en verschillende oorspronkelijke medicijnen, zodat we het gebruik van de drum kunnen integreren in ons leven.
Ook zullen er teachings zijn over het gebruik van verschillende drums, het effect van verschillende trommelstokken en hoe je de drum kan bespelen.

Aan het eind van deze 3 dagen zal je drum op verschillende manieren ingewijd zijn en totaal wakker zijn. De drum is uitgelijnd op je spirit en zal als bondgenoot bij je zijn op je verdere pad.

Een eigen drum is vereist.

Wie is Wolf Drum?
Wolf Drum is healer en ceremonieleider. Hij is iemand die met veel passie grenzen verlegt en het onmetelijke opzoekt. Zijn passie is trommelen, hij droomt met de wolven, en neemt mensen graag mee op reis om de openingen in het bestaan te zien. Hij geeft healingen, zweethutten, spirituele reizen en trainingen, waarbij alles gevuld is met waanzinnige klanken en een intensiviteit waarbij de grens van het “normale” wordt overschreden en de oorspronkelijkheid – datgene wat alles doet leven en sprankelen – wordt wakker gemaakt.
Hij is ruim 10 jaar intensief bezig met Sjamanisme, is geadopteerd lid van de Susquehannock stam en werkt nauw samen met andere Sjamanen.

Praktische informatie:
Teacher: Koen Silver Wolf Drum
Prijs
: EUR 450 (3 lesdagen, excl. lunch).
Betaling: cash
Data: 19-21 januari
Deelnemers: min. 10 – max. 18
Start: 10u – 17u
Taal:
Nederlands & Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Kanaalstraat 10, KC Purmerend, Nederland
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Spirit of the Drum
4.7

2018-06-12 14:07:54 Door Rachelle over Spirit of the Drum
Spirit of the drum

Wolf Drum heeft me in verbinding gebracht met mijn eigen innerlijke Bron en Moeder Aarde. De drum is hierbij mijn poort, die me leid naar een opening tussen innerlijke bron en moeder aarde. Spirit of the drum zegt het zelf al: Door deze opening kom ik in verbinding met de spirit van mijn drum. De hartslag van de trommel wordt één met mijn hartslag. Het eerste wat je hoort als baby. Die heartbeat wat je als baby hoorde, sprak opnieuw via de trommel. Voor native amerikanen staat de trommel bekend als de hartslag van moeder aarde en moeder aarde heb ik samen met mijn totemdieren symbolisch ontmoet tijdens deze workshop. Voorouders hoorde ik zingen en zorgde voor ontroering. Bedankt voor deze verrijking in mijn leven. Listen to the silence, it speaks listen to your heart it knows. Become the creator of your own life, AHO!

2018-06-13 13:25:13 Door Renilde oben. over Spirit of the Drum
Drum 2 daagse

Een echte aanrader voor wie meer met zijn drum wil werken ! Voor mij een opener naar diepere verbinding met de spirits. Dank je wel !!!

2018-06-19 12:09:54 Door Astrid over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

Echt een prachtige workshop en echt een aanrader voor iedereen die met een drum werkt. Geen 'praktische handleiding tot drummen', wel een 2daagse waarin een diepe connectie met je drum tot stand komt. De basis om te gaan werken met de drum. Bedankt Wolf Drum.

2020-02-20 16:43:09 Door Crystal Owl over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

Deze Workshop van WolfDrum die ik zelf ook heb ervaren is echt een aanrader voor diegene die zijn/haar hart en ziel legt in het bespelen van de (sjamanen)drum. Oeroude kennis en intuitie wordt bij je wakker in deze workshop en laat Spirits en jezelf herleven waarna je drum geen gewone drum meer is. Crystal Owl - EekeSjoukje Roodvoets

2020-02-26 17:12:28 Door Annette over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

The Sun is a circle. The Moon is a circle. The Earth is a circle. The drum is a circle. We are a circle within a circle... The three days with Koen Silver Wolf Drum were a magical journey into the heart of Shamanism... but "not just" that. Drumming, especially group drumming, is an extremely powerful tool for healing. I sense the effects it has on my body. And since I am curious by nature and a re-searching spirit, I even found the effects I sense in my body confirmed in a medical study https://www.reliasmedia.com/articles/68451-drumming-enhances-immune-function

2020-02-28 14:37:02 Door An over Spirit of the Drum
Spirit of the drum

Tijdens de 3-daagse Spirit of the drum voelde ik me iedere dag dieper in verbinding gaan met mijn drum en de Spirit, totems en voorouders. Ik ben vol energie en met een wakkere drum naar huis gegaan en we leven nu dagelijks samen in verbinding. Hartelijk dank aan Wolf drum voor de mooie teaching 🙏

2021-06-02 18:20:06 Door Richtjetotaalbalans-Richtje Doeven-Terpstra over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

Een kleine weergave van mijn ervaring, wat veel verder reikt in een breed perspectief. Eeuwenoude tradities, Met betrekking tot de drum, een traditioneel medicijn. Een cadeau van drie dagen onderdompelen in een mindblowing setting. Voordeel: De drum stopt je denken. Door het ritme komt je fysieke realiteit tot rust. En je gewaar zijn wordt geopend. Liefdevol en krachtig was het herverbinden van deze oorspronkelijke traditie voor mij. Het starten van een samenwerking tussen je oorspronkelijke zelf en de identiteit van de trommel. Allerlei onderdelen uitlijnen, eren, toevoegen en verbinden. Een oude wijze Indiaanse medicijnvrouw lachte me vriendelijk toe bij het doel van mijn drum. Daar kun je het dan mee doen. Bij het uitnodigen van de Totem, kwamen er voor mij een flamingo en een vleermuis langs. Met elk hun specifieke boodschap. Gedrumd met en voor verschillende elementen. Indrukwekkend wat voor samenspel er dan kan ontstaan tussen de drums. Voor een tweede keer liepen de tranen me over de wangen. Dat een ceremonie zoveel los kan maken, in de zin van herkenning door het lichaamssysteem. De andere belevingen laat ik in het midden. Het pad zal zich op een gegeven moment wel ontvouwen. Al met al vandaag kon ik moeilijk stoppen met lachen en genieten. Mede door de synergie tussen sommige mede ontdekkers en de trillingsfrequenties van de drums.

2021-06-18 10:22:37 Door Healing White Horse over Spirit of the Drum
Spririt of the Drum

Wauw, dat waren drie waanzinnig mooie dagen, een feest voor de totaliteit! Met elk ritueel werd the purpose van mijn drum inzichtelijker en mijn persoonlijk medicijn helderder en daarmee het pad dat voor me ligt. Dank voor deze inzichten en je teachings Wolf Drum, and never stop drumming....... En dank Zennergi :-)

2023-02-06 17:01:29 Door Drumming Bear over Spirit of the Drum
Spirit of the drum

De omschrijving van de workshop zegt al genoeg. De ervaringen die Wolf Drum me deze magische drie dagen heeft laten beleven zijn me erg dierbaar. De verbinding met mijzelf, mijn drum, de eindeloosheid van klank, en de ruimte daartussen...het aantal sterren wat deze workshop verdient gaat ver voorbij aan de 5 die hier mogelijk zijn. Dank aan de Star Nations die aanwezig waren. Nog inniger verbonden met mijn drum huiswaarts gekeerd. Met mijn toekomstige drum ga ik weer!

2023-02-09 19:33:04 Door Marie Louise Lub over Spirit of the Drum
Spirit of the drum

Een aanrader voor iedereen die echt contact wil maken met zijn of haar drum. Een ontmoeting met jouw medicijn, ancestors, spirits… Silver Wolf, Morning Star en Blue Eagle Feather geven je een liefdevolle en waarachtige ervaring.

Spirit of the Drum
4.7 out of 5 based on 10 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
24 januari 2025 10:00 17:00 Koen Wolf Drum Kanaalstraat 10, KC Purmerend, Nederland
25 januari 2025 10:00 17:00 Koen Wolf Drum Kanaalstraat 10, KC Purmerend, Nederland
26 januari 2025 10:00 17:00 Koen Wolf Drum Kanaalstraat 10, KC Purmerend, Nederland