Alle Reviews

2024-05-12 11:41:50 Door Tine over Grote dankbaarheid
Grote dankbaarheid

Michael's stralende energie brengt een kalmerend vertrouwen teweeg, waardoor je moeiteloos naar binnen kunt keren en alle aspecten die losgelaten moeten worden met moed kunt aanschouwen en laten gaan. Je krijgt er zoveel innerlijke vrede en vreugde voor in de plaats. Ik wens iedereen die hindernissen tegenkomt het geschenk van deze helende krachtig healing.

2024-04-23 11:44:34 Door Marieke Janssen over White Swan Moon Lodge
White Swan Moon Lodge

Dankbaar en stil ben ik na the White Swan Moon Lodge. The white swan medicine voelde voor mij zo bekend en het was fijn om er mee in contact te komen en de diepe connectie te voelen en zachte kracht te voelen. We hebben ons ook verbonden met de maan, dit was voor mij minder bekend en heeft me veel informatie en inzichten gegeven waardoor de white swan nog meer aanwezig kan zijn. De ceremonie was helder en krachtig en de integratie door te dansen zacht en krachtig. Nog nooit eerder de kracht van vrouwen en dansen zo natuurlijk ervaren. Dank Eva en Corinne voor de puurheid, de zorgvuldigheid en het zo mooi afstemmen op de groep. En meer dan dankbaar dat ik erbij mocht zijn dat dit medicijn gedeeld is.

2024-01-30 15:23:12 Door Judith over Dream Time Healing Concert
Dream Time Healing Concert

Het was heel mooi, heftig maar ook bijzonder….

2023-11-21 16:18:44 Door Marieke over Start met sjamanisme 1
Start met sjamanisme 1

Voor mij waren het vier magische dagen in de dreamtime en de materie. Met ups and downs en zoveel mooie teachings. Als vanzelf benader ik nu veel dingen met een andere blik. Het is de liefde voor alles wat leeft op aarde en in het universum en de gelijkheid en ieders rol hierin en vooral de verbinding die mijn hart hebben geopend. Veel dankbaarheid voor alles en iedereen.

2023-11-21 16:17:16 Door Dennis over Start met sjamanisme 1
Start met sjamanisme 1

The best most beautiful gift to yourself - In 4 dagen de basisprincipes van het sjamanisme leren kennen met een hele leuke groep mensen. Je leert je eigen medicijnwiel ontdekken van de 4 windrichtingen gevuld met je eigen kleuren, voorouders, totems en je persoonlijke medicijnen en hoe je deze in je dagelijks leven kunt inzetten. Het healen van jezelf en anderen door inzetten van je medicijnwiel heb ik als heel krachtig ervaren. Wist wel dat dit in mij zat en heb nu eindelijk bevestiging ontvangen, wat een boost geeft dat! Michael is een geweldige teacher. Hij weet de kennis op een rustige, heldere manier over te brengen en zijn ceremonies zijn geweldig. Dit is het werkelijk waar het beste cadeau wat je aan jezelf kunt geven!

2023-11-20 19:15:52 Door Mieke van Wijlick over Start sjamanisme 1
Start sjamanisme 1

Dank je wel voor deze magische ervaring. Je komt binnen en je voelt je al meteen helemaal zen. In 1 woord wauw.. wat zijn de lessen van Michael fijn. Wat een mooie ceremonies en wat een prachtige medicijnen ben ik nu rijker. Op naar sjamanisme 2 💪🏻

2023-10-26 17:44:14 Door Leela May Stokholm over White Wolf ceremony – real medicine
White Wolf ceremony – real medicine

I was impressed that eventhough it was a relative short evening program I still had such a deep and nourishing encounter with the White Wolf medicine. Beautifully guided, teachings and holding of this medicine by Michael Star Stone made it feel safe, powerful and held. I still have my new ally walking next to me and working its medicine in my life. Thank you Michael Star Stone, White Wolves and Zennergi for this deep service to our journey of enlightenment. Playful, warm, soft yet powerful truth hold and passed on.

2023-10-19 10:37:06 Door Ludo Simons over White Wolf Ceremony
White Wolf Ceremony

Warm tears 😭 of remembering. integration of the medicine wheel to recall the tribe back into our family and within us. In 2,5 hours a journey of a lifetime! On all levels, dreambody , sound, initiation and togetherness! Profound drumming! I heard sacred sounds what a mastership on guiding a totem ceremony and clear explanation. Thank you ☺️ you add to my purpose it is too big to put into words.

2023-10-13 19:58:52 Door Ilse over White Wolf Ceremony
White Wolf Ceremony

Beautiful ceremony in which Michael takes you into the life of the White Wolf, from an innocent baby cub rolling with your brothers and sisters in your mother's fur, growing into a playing jumping wolf, howling with your pack in the full moonlight, you eventually meet an older wise white wolf..:-)

2023-10-01 22:10:01 Door Wim over Crystal shamanic healing breathwork
Crystal shamanic healing breathwork

Mooie en goed begeleide ademsessie in een mooie omgeving en samen met mooie mensen. Michael gaf een duidelijk uitleg wat er kon gebeuren tijdens de sessie en hierdoor kon ik in vertouwen de sessie in gaan. Dit maakte het mogelijk om de voor mij bestemde heling te ontvangen. Daarbij mochten heel mooie diepe inzichten tot mij komen net als de ervaring dat alle kanalen in mij volledig konden gaan stromen en in contact kon staan met zelf en de wereld in 'flow" . Al met al een bijzonder mooie ervaring die ik zeer aanraad!