Alle Reviews

2019-07-08 10:55:48 Door evelyne over Pad van de Yogi
Pad van de Yogi

Wat is een yogi? Dat was één van de vragen tijdens de opleiding. Zullen we dat ooit weten? Is het belangrijk om dat te weten? Het voorbije jaar heb ik ontzettend veel geleerd, gezien en gevoeld. Ik zie vele dingen rondom mij anders nu, sta meer in m'n centrum, beleef de dingen op een nieuwe manier. Blijf ik nu steeds in m'n kracht bij elke situatie? Belange niet, maar ik heb wel geleerd en ben gegroeid. De wortels zijn verankerd, we zijn klaar om er nu helemaal voor te gaan. Dank je Michael voor zoveel wijsheid. Dank je wel aan alle sjamanen die ons begeleiden en verrijken. Wat een heerlijke inzichten, wat een tonnen nieuwe waarheden. Dank jullie wel aan de hele groep, het was fantastisch om deze reis samen met jullie te maken. Love, Evelyne

2019-07-08 10:52:23 Door karen over Pad van de yogi’s
Pad van de yogi’s

I needed to grow more towards myself. Now, following the path of the yogi. I'm still myself, but a bit different. Loving it.

2019-06-14 14:32:49 Door Marc over Pad van de yogi’s
Pad van de yogi’s

De mensen die op deze site terechtkomen. Komen hier niet zomaar toevallig. We zijn op één of andere manier gelijkgestemden die op zoek zijn. Ik zelf ben ook zo een persoon en na deelname van verschillende opleidingen bij Zennergi werd het vuur aangewakkerd om deel te nemen om het Pad van de Yogi te leren kennen, ervaren, beleven, voelen en nog zoveel meer.... Voor mij is het duidelijk. De mooie samenkomsten (want lessen klinkt zo schools) zijn nu voorbij, maar ook weer niet voorbij. Het pad van de Yogi loopt nog steeds door en is een pad dat ik koester met volle overgave en toewijding. Dankjewel Michael voor de prachtige begeleiding. Dankjewel aan de mede Yogi's. Dankjewel aan mezelf. Dankjewel Sturdy Beaver dat ik je mocht ontmoeten. Dankjewel universum!

2019-06-05 10:01:21 Door Pia Lachermaier over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Hey Eva and Michael, Thank you for hosting this workshop I really enjoyed it. You guys have built up a really great place. It is a pleasure to see so many healers coming together and even holding workshops together. Please keep going.

2019-06-05 10:01:01 Door Raf over Leren mediteren 1
Leren mediteren 1

Leuke en inspirerende meditatie reeks! Ideale kennismaking en laagdrempelig!

2019-05-31 14:07:53 Door Ludo over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Na afloop van deze initiatie ben ik zo diep geraakt. Het huiswerk voor thuis is om de kaars brandend te houden. Tranen stromen over mijn wangen van dankbaarheid & heling. De eenvoud doch doeltreffendheid van de Peruaanse spiritualiteit. Dit is heilig. Wat wordt uitgereikt is niet in woorden uit te drukken. Ik blijf in mijn leven spontaan Depacho's maken in de natuur om te herinneren en te eren. Linda heeft een gave om de vertaalslag te maken naar het Nederlands en de vrouwelijke veld uit te nodigen. Don Alejandro draagt al zijn levenservaring over om op alle lagen te vertrouwen op het leven/de ziel & natuur. Voor iedereen die volwassenkind wil zijn kan ik deze kleurrijke vervullende reis aanbevelen. Expansie van je innerlijk weten verrijkt met een traditie die het hart vervuld!

2019-05-15 22:23:06 Door Inge Rewers over Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor het vinden van een prachtige plek voor de zweethut ceremonie met Ahamkara. De zweethut ceremonie zelf was een fijne ontdekking om op de Siberische manier te beleven, die voor mij persoonlijk beter lukt en te verdragen is dan de andere. Zeker te herhalen voor mij. Verder was het weekend zeer leerrijk, intensief en zijn er weer veel processen in beweging gezet bij mij. Het Slangen Ritueel was prachtig om te doen en te ervaren.

2019-05-15 22:22:15 Door Marjan over Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Het was en is sowieso al een mooie reis naar de plek ,waar de chadir gehouden werd. het pad afdalen was voor mij al een binnenkomen in de baarmoeder van moeder aarde..... Voor mij was en is het een gevoel van in overgave Zijn . Alles mocht er zijn. In licht en liefde En alles ging in harmonie. Of zoals de lemniscaat volgen en lopen. En dat gevoel ging door in de 2 dagen erna.....ritueel 7 En natuurlijk nu nog steeds Dank jullie wel

2019-05-15 18:14:13 Door Ludo over Slangritueel
Slangritueel

Op de dag van de slang heb ik de namen van voorouders doorgekregen van de 4e lijn uit mijn familie. Als intentie heb ik gevraagd aan mijn voorouders of ze me met de slang willen verbinden. En de familie trauma’s op de familielijn kunnen transformeren zodat ik een vrijer mens mag zijn. In spirit heb ik de energie van mijn voorouders meegemaakt in een droomreis. Het was een bijzondere ervaring voor me. Slang ik kan twee tegenstellingen met elkaar verbinden. Bedankt voor deze indrukwekkende droomervaring. Het heeft mij diep geraakt. Alweer top!

2019-05-15 18:13:42 Door Ludo over Zweethut ritueel 6
Zweethut ritueel 6

Een zweethutceremonie is de plek om ballast los te laten die je niet meer langer dient. Een persoonlijk ritueel om opnieuw met jezelf een doorstart te maken. Van te voren had ik de intentie gemaakt om het verlies van een relatie los te laten. . Letterlijk zweet je al het oude uit. Door in het donker te zijn kom je eerder in contact met (het donkere in) jezelf. Het veld van de groep is dusdanig dat je samen een transformatieproces ondergaat. Door 4 keer uit de hut naar buiten te klauteren doorloop je één jaar van seizoenen. Je maakt met je lichaam een systeemherstelpunt aan na de defragmentatie van oude stukken. Het was wederom een feest van samenzijn met bijzondere mensen! En een leuke potluck op het einde.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief