Alle Reviews

2023-05-29 22:48:03 Door Dominique over Start met Sjamanisme
Start met Sjamanisme

Prachtige reiservaring vanuit de magische tempel in Bilzen. Ik ben met een heleboel medicijnen naar huis gegaan om nu te integreren in dagelijks leven. Benieuwd!! Dankjewel voor de fijne begeleiding. Het was weer fijn om er te zijn.

2023-05-12 13:12:36 Door Kathleen over Expansion with whale and dolphins spirit
Expansion with whale and dolphins spirit

Het weekend bij Zenergi was een welgekomen geschenk. Het verblijf is prachtig, het is niet moeilijk om te genieten als je in zo een mooi huis bent. De lunches waren super goed verzorgd, veel groenten! Daar word ik blij van. De kleine lekkernijen zorgde voor een huiselijke gezelligheid. De helingsreis met de walvissen en dolfijnen werd zeer fijn gebracht. Ik voelde een groot vertrouwen in Karinne, Fireheart. Dat zorgde voor een bijzondere krachtige reis, waardoor er weer een paar puzzelstukjes in elkaar mochten vallen. Mijn dankbaarheid is groot. Na dit weekend had ik tijd nodig om even te landen, om vanuit de hogere sferen weer sterk geworteld deel te nemen aan het aardse leven, dat is gelukt. Met weer meer vertrouwen in de kracht van mijn hart. Duizendmaal dank!

2023-05-10 09:14:38 Door Mireille over Ecpansion with the Whale and Dolfins
Ecpansion with the Whale and Dolfins

What a magical weekend. The beautiful, old knowledge from the Whale, the playfullnes from the dolfins. Receiving amazing healings under the lovely guidance of Karine Heartfire. Karine's beautiful, calm and loving guidance made it a weekend to never forget. Thank you Karine.

2023-02-18 18:44:30 Door Tine over Bear Healing
Bear Healing

Ongelooflijk transformerend. Dat is hoe ik deze oeroude, krachtige en toch zorgende bear healing ervaren heb. Het was een weekend met veel verschillende, wondermooie ceremonies. Allemaal voedend en verhelderend op hun eigen vlak. De beer pakt je vast, schud je door elkaar en laat je achter met een andere blik op jouw realiteit. Niks is wat het lijkt... Je wordt gezuiverd en opgeladen om je mooiste toekomst te verwezenlijken. Alles wat hiervoor in de weg zat, eet hij op :)

2023-02-14 22:02:12 Door Mireille Ulens over Bear Healing
Bear Healing

Nog steeds naar woorden aan het zoeken om uit te drukken wat dit weekend voor mij betekent heeft. Intensieve healings, krachtige transformaties en dat onder de ervaren en liefdevolle begeleiding van Eva Morningstar en Michael Star Stone. Dit weekend was voor mij thuiskomen op een plek waar ik lang naar gezocht heb. Bedankt Michael en Eva voor deze indrukwekkende ervaring en jullie gastvrijheid.

2023-02-14 17:04:42 Door Anouck over Bear healing
Bear healing

Life changing experience! Zo intens, puur, liefdevol, veilig, gedragen en authentiek. Eva en Michael weten waar ze over spreken en wat ze doen. Ze hebben me meegenomen in onbekende werelden die toch vertrouwde aanvoelden. Authentieker sjamanisme bestaat niet. This is the real thing. Diepgaande ervaring en healing. Benieuwd hoe mijn lijf, mind, omgeving en leven hierop zal reageren de komende tijd.

2023-02-14 17:03:28 Door Rina Siemons over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

Dit weekend was voor mij een kennismaking met het sjamanisme en het was prachtig. De warme begeleiding van Michael en assistentie van Anouck maakten dat ik me meteen thuis voelde. De rituelen en teachings zijn door mij als heel krachtig ervaren. Dit weekend heeft een deur die misschien al op een kier stond verder geopend en ik ben een paar mooie spirituele ervaringen rijker. Heel mooi!

2023-02-14 17:02:13 Door Edith over Start met Sjamanisme
Start met Sjamanisme

Dankbaar voor een prachtige 3 daagse. Een mooie groep mensen die door de zuiverheid van de Teachings en Ceremonies, waarin Michael Star Stone ons begeleidde, bijzondere ervaringen mochten beleven en ontvangen. Omgeven door de pure schoonheid van Zennergi Home Retreat Bilzen maakte het geheel compleet.

2023-02-09 19:33:33 Door WDL over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

Thank you for this workshop Star Stone. An eye-opener in different realms. There is so much supporting us on the journey.

2023-02-09 19:33:04 Door Marie Louise Lub over Spirit of the drum
Spirit of the drum

Een aanrader voor iedereen die echt contact wil maken met zijn of haar drum. Een ontmoeting met jouw medicijn, ancestors, spirits… Silver Wolf, Morning Star en Blue Eagle Feather geven je een liefdevolle en waarachtige ervaring.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief