Alle Reviews

2021-11-22 19:07:15 Door Isabel over SCIO Biofeedback
SCIO Biofeedback

Laatst mocht ik kennismaken met de SCIO, waarvan ik al veel had gehoord. Omdat ik me niet wil baseren op feedback van anderen én zelf de bewuste ervaring steeds wil opzoeken, boekte ik het consult. Ik maakte de afspraak op een moment in mijn leven waarop mijn lichaam duidelijk aangaf een detox nodig te hebben. Beginnen met de SCIO leek me een goeie eerste stap. Blue Star, die al jaren vertrouwd is met deze technologie, loodste me zeer toegewijd en met kennis van zaken doorheen de sessie. Ik kwam oa. te weten waarom ik de laatste weken iedere nacht naar het toilet moet en anders nooit.. Welke toxines er in mijn lichaam dwalen en meer kwaad dan goed doen. Welke parasieten en bacteriën mij weerhouden om naar mijn volle potentieel te kunnen leven. Enz... En het mooiste van al is dat het ook direct wordt aangepakt. Klaar met de beestjes ;-) Voor mij is dit soort zelfzorg oneindig keer waardevoller dan het zoveelste nieuwe paar schoenen. Investeren in een gezond lichaam en geest is voor mij één van de mooiste beleggingen voor nu en later. We zijn het waard. Gratitude.

2021-10-18 11:51:40 Door Mose Piazza over Teambuilding Ziekenhuis Oost Limburg
Teambuilding Ziekenhuis Oost Limburg

Witte Wolf Yoga Droomsessie: In het begin wat moeilijk om de witte wolf te zien maar één x de focus op de droomwereld en de wolf dan ben je echt even weg van je dagelijkse gedachtegang. Het is een unieke ervaring om je één te voelen met een witte wolf en je volledig te focussen in het hier en nu. De ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat ik mij helemaal zen voelde gedurende de sessie en dit gevoel heb ik gedurende de avond ook mogen ervaren. De fysieke oefeningen waren niet altijd evident maar gaven achteraf een verlichting, vooral aan mijn onderrug. De stem van Michael en de muziek maken het geheel af en zijn een meerwaarde tijdens de sessie. M.P.

2021-08-25 21:29:18 Door Andrea Henning over ATIH workshop
ATIH workshop

“With this workshop a promise was kept. I experienced the truth of the quote from Ram Das: "We are all just walking each other home". But in order to be able to keep this promise, we have to come into our personal mastery, fulfilling our own destiny. Hira is the real thing. She is this master. It is not only the teaching, it is also the teacher who enables the teaching to be received. Thank you Hira for embracing your destiny so wholeheartedly, so I can full-fill mine”.

2021-08-18 17:09:33 Door Annette Pedde over Massage
Massage

I was literally in good hands. Renee is a treasure of knowledge, intuition and kindness. I warmly recommend her.

2021-06-18 10:22:37 Door Healing White Horse over Spririt of the Drum
Spririt of the Drum

Wauw, dat waren drie waanzinnig mooie dagen, een feest voor de totaliteit! Met elk ritueel werd the purpose van mijn drum inzichtelijker en mijn persoonlijk medicijn helderder en daarmee het pad dat voor me ligt. Dank voor deze inzichten en je teachings Wolf Drum, and never stop drumming....... En dank Zennergi :-)

2021-06-02 18:20:06 Door Richtjetotaalbalans-Richtje Doeven-Terpstra over Spirit of the Drum
Spirit of the Drum

Een kleine weergave van mijn ervaring, wat veel verder reikt in een breed perspectief. Eeuwenoude tradities, Met betrekking tot de drum, een traditioneel medicijn. Een cadeau van drie dagen onderdompelen in een mindblowing setting. Voordeel: De drum stopt je denken. Door het ritme komt je fysieke realiteit tot rust. En je gewaar zijn wordt geopend. Liefdevol en krachtig was het herverbinden van deze oorspronkelijke traditie voor mij. Het starten van een samenwerking tussen je oorspronkelijke zelf en de identiteit van de trommel. Allerlei onderdelen uitlijnen, eren, toevoegen en verbinden. Een oude wijze Indiaanse medicijnvrouw lachte me vriendelijk toe bij het doel van mijn drum. Daar kun je het dan mee doen. Bij het uitnodigen van de Totem, kwamen er voor mij een flamingo en een vleermuis langs. Met elk hun specifieke boodschap. Gedrumd met en voor verschillende elementen. Indrukwekkend wat voor samenspel er dan kan ontstaan tussen de drums. Voor een tweede keer liepen de tranen me over de wangen. Dat een ceremonie zoveel los kan maken, in de zin van herkenning door het lichaamssysteem. De andere belevingen laat ik in het midden. Het pad zal zich op een gegeven moment wel ontvouwen. Al met al vandaag kon ik moeilijk stoppen met lachen en genieten. Mede door de synergie tussen sommige mede ontdekkers en de trillingsfrequenties van de drums.

2021-04-29 17:16:09 Door Marij van Oostrum over Oneness pad van éénheid
Oneness pad van éénheid

Lieve Elisabeth, Het is een tijdje geleden dat ik de rituelen gevolgd heb, maar nu besef ik pas wat het met mij gedaan heeft. Ik heb moeite met relaties aan te gaan in welke vorm dan ook, dat door een relatie in het verleden. Wat ik nu besef is dat ik gevoelens probeer te vermijden zodat ik er niet mee om moet gaan. Een tijdje na de rituelen ben ik mij dat wel gaan realiseren en nu met corona heb ik tijd om er aan te werken. Je bent een geweldig persoon en ik wil je bedanken voor het Pad van de Eenheid en de Oneness Awakening Course.

2020-11-05 21:07:00 Door Alexandra Besel over Healing familie karma
Healing familie karma

Het was weer een mooie, indrukwekkende en inzichtgevende workshop. Dank voor het organiseren daarvan. Ahamkara is een fijne begeleider die een veilige setting weet te creëren en te behouden.

2020-10-20 22:35:33 Door Dominique over Kristallen & spirit stones of the mystic
Kristallen & spirit stones of the mystic

Als je meer over stenen en kristallen wenst te weten te komen en er mee aan het werk wil gaan, op een manier dat je niet in boekjes kan terugvinden, probeer deze opleiding. Blue star deelt haar kennis en wijsheid overgoten met haar ervaringen en verhalen en zeker niet te vergeten: humor!

2020-09-25 16:24:47 Door Raf over Leren mediteren 2: focus
Leren mediteren 2: focus

Een super aanrader om na de instap van de eerste reeks je verder te verdiepen, meer uitdagender en puurder in jezelf te komen te staan. Eens je je pad gevonden hebt...

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief