Alle Reviews

2019-05-15 22:23:06 Door Inge Rewers over Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor het vinden van een prachtige plek voor de zweethut ceremonie met Ahamkara. De zweethut ceremonie zelf was een fijne ontdekking om op de Siberische manier te beleven, die voor mij persoonlijk beter lukt en te verdragen is dan de andere. Zeker te herhalen voor mij. Verder was het weekend zeer leerrijk, intensief en zijn er weer veel processen in beweging gezet bij mij. Het Slangen Ritueel was prachtig om te doen en te ervaren.

2019-05-15 22:22:15 Door Marjan over Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Het was en is sowieso al een mooie reis naar de plek ,waar de chadir gehouden werd. het pad afdalen was voor mij al een binnenkomen in de baarmoeder van moeder aarde..... Voor mij was en is het een gevoel van in overgave Zijn . Alles mocht er zijn. In licht en liefde En alles ging in harmonie. Of zoals de lemniscaat volgen en lopen. En dat gevoel ging door in de 2 dagen erna.....ritueel 7 En natuurlijk nu nog steeds Dank jullie wel

2019-05-15 18:14:13 Door Ludo over Slangritueel
Slangritueel

Op de dag van de slang heb ik de namen van voorouders doorgekregen van de 4e lijn uit mijn familie. Als intentie heb ik gevraagd aan mijn voorouders of ze me met de slang willen verbinden. En de familie trauma’s op de familielijn kunnen transformeren zodat ik een vrijer mens mag zijn. In spirit heb ik de energie van mijn voorouders meegemaakt in een droomreis. Het was een bijzondere ervaring voor me. Slang ik kan twee tegenstellingen met elkaar verbinden. Bedankt voor deze indrukwekkende droomervaring. Het heeft mij diep geraakt. Alweer top!

2019-05-15 18:13:42 Door Ludo over Zweethut ritueel 6
Zweethut ritueel 6

Een zweethutceremonie is de plek om ballast los te laten die je niet meer langer dient. Een persoonlijk ritueel om opnieuw met jezelf een doorstart te maken. Van te voren had ik de intentie gemaakt om het verlies van een relatie los te laten. . Letterlijk zweet je al het oude uit. Door in het donker te zijn kom je eerder in contact met (het donkere in) jezelf. Het veld van de groep is dusdanig dat je samen een transformatieproces ondergaat. Door 4 keer uit de hut naar buiten te klauteren doorloop je één jaar van seizoenen. Je maakt met je lichaam een systeemherstelpunt aan na de defragmentatie van oude stukken. Het was wederom een feest van samenzijn met bijzondere mensen! En een leuke potluck op het einde.

2019-04-01 17:00:24 Door Mandy Lowet over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Als mijn tweede dreamtime healing was deze ervaring helemaal verschillend van de eerste. Maar het is en blijft een wonderlijke ervaring. De healers staan je op ieder moment bij. Na de healing voel je je opgelucht en helemaal terug herladen. Het is ook zo een vredevolle plek.

2019-03-27 16:49:52 Door Marielle Vandendijck over Dreaemtime healing 24/3/2019
Dreaemtime healing 24/3/2019

Ik ervaarde , in een prachtige lokatie met 6 profecionerle mensen met een stralende uitstraling !!! Dat ik me er dadelijk thuis voelde en daardoor ook in de daarop 2 volle uren kon ontspannen . Daar het mijn 1 ste keer was en niet goed wist wat er op me af ging komen ??? Zal ik het zeker niet bij de eerste laten ... adembenemend , warme behandeling , prachtige klanken en zang . Dit geheel blijft vandaag nog sudderen ... heerlijke aanrader . Vriendelijk bedankt Mariëlle Vandendijck

2019-03-27 16:48:43 Door Els over Vrije meditatieavond
Vrije meditatieavond

Bij het binnen komen wist ik het direct, ik heb de juiste beslissing genomen. De rust en positieve energie komt je dadelijk tegemoet. Dank u om mij deze vorm van 'echte' rust aan te leren. Fijne ervaring en ik kijk al uit naar het volgende ...

2019-03-02 14:52:01 Door Mieke over Leren mediteren
Leren mediteren

Ik hoopte te leren om mijn gedachten te kunnen stopzetten en dat is na les 2 al voor het eerst gelukt. Doordat we elke les een nieuw soort meditatie ontdekten, zijn de lessen omgevlogen. Michael doet dat ook fantastisch! Zeker een aanrader!

2019-03-02 14:50:01 Door Carine over Leren Mediteren 1
Leren Mediteren 1

In 4 sessies mogen proeven van ontspanning door medidatie. Aangename groep van deelnemers en positieve, warme lesgever Michael! Voor iedereen een aanrader om even tot je zelf te leren komen! Bedankt!

2019-03-01 08:17:01 Door Renilde over leven zonder angst
leven zonder angst

Verdiepende ervaring om angsten te 'facen' en te transformeren, dank je wel !

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief