Alle Reviews

2020-08-10 11:05:13 Door Raf over Wandelmeditatie 1: Breathwalk
Wandelmeditatie 1: Breathwalk

Persoonlijk zeer aangename ervaring met oefeningen, inzichten, ... met het vergroten van je lichtveld op basis van concrete oefeningen die je nadien zelf steeds kan toepassen in eender welke setting, situatie, omgeving, ... Aanrader!

2020-07-29 23:08:17 Door Dia over Self Healing Intensive
Self Healing Intensive

Voor mij de tweede training bij Dancing Thunder “ zelfhealing” Nu in Purmerend. Mooie locatie en goede verzorging door Eva & Michael gedurende deze 3 daagse. Veel informatie en een mooie praktische zelfontwikkeling voor mij op weg naar de Healer opleiding. Dank voor deze bijzondere dagen.

2020-07-22 15:32:23 Door Hanne Coninx over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Het is niet eenvoudig de ervaringen die je opdoet tijdens het pad van de yogi in woorden te omschrijven. Het gaat voornamelijk over het ervaren, telkens weer. Dit kan, dankzij de verhelderende uitleg van Michael & de warme omkadering die Zennergi biedt op een bewuste manier gebeuren. Met focus en toch vol overgave. Gedragen door de groep en in verbinding. Inspirerend en rustgevend. Dit neem je mee in je dagdagelijkse leven. Je kan er steeds naar teruggrijpen en ook op verder bouwen - vol vertrouwen, op pad.

2020-07-10 08:18:44 Door Isabel over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Op het pad van de yogi kwam ik mezelf tegen. Althans, een andere versie van mezelf, en toch ook weer niet zó anders.. Een versie die ik mij nodig moest en wilde her-inneren. Hoe meer ik in de diepte ging hoe meer ik de persoon tegenkwam die jaren geleden in zijn puurheid op deze wereld was gezet. Ik baande me een weg door laagjes van concepten, vastgeroeste overtuigingen, trauma, aangeleerde patronen enzovoort. Het was verbluffend om de persoon te ont-moeten die aan de finish op mij stond te wachten. Als er al een finish is, want deze ervaring is oneindig, net als wij allemaal. Mijn leven is in de praktijk weinig veranderd maar de kwaliteit van leven is van een andere dimensie. Huge thanks to the group, Michael, spirit, and myself. Gratitude and love, Isabel

2020-07-03 22:29:38 Door Niki Timmermans over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Deze opleiding is het beste wat ik in mijn leven heb gedaan. Door je eigen ervaringen die je meemaakt bij rituelen en in teachings te integreren kom je tot een andere mindset. Je ervaart shifts, reist naar onbekend terrein. Stap voor stap wordt dit in alle puurheid en eenvoud begeleid door Michael. Altijd samen als groep voorruit. Ik heb werkelijk fantastische mensen ontmoet en tools meegekregen die mij en andere mensen verder inspireren om mijn doel in het leven waar te maken. Let your light shine! Ongelooflijk dankbaar voor al deze ervaringen. 🌈

2020-07-02 09:16:50 Door Sophia over Dreamtime Deanimation
Dreamtime Deanimation

Thank you i am still quiet and in a deep state of mind. I am so in touched fore me the first time that it happens like this to me. The normal thing I am on stage.i am so so so thankful.

2020-07-02 09:15:35 Door Inge Lenderik over Dreamtime Deanimation
Dreamtime Deanimation

Bedankt voor deze intens mooie middag in Purmerend. Eigenlijk heb ik er geen woorden voor en kunnen woorden deze gevoelens ook niet uitdrukken. Zo mooi, zo diep, zo lief! Aan het eind sprak ik Michael over jullie prachtige piano en zang, dankjedankjedankjewel dat jullie deze gave met ons delen!

2020-07-02 09:15:07 Door Jessica over Dreamtime Deanimation
Dreamtime Deanimation

Dream time de-animation was a unique experience. A audio world Journey followed by a deep Journey in the pure state of being. A beautiful transformation and a awakening of consciousness. It always feels like coming home. Thanks Chief, Eva & Michael for this amazing experience!

2020-05-30 12:45:00 Door Iris Stouten over Leren mediteren 1
Leren mediteren 1

Hoi Michael, ik wil je nog graag bedanken voor de fijne lessenreeks van de afgelopen vier weken. Vanuit mijn academische opleiding werd er me geleerd dat alles evidence based moet zijn en werd er ook wat vreemd gekeken naar alles wat men mystieke ervaringen zou noemen. Ik ben dankbaar voor alles wat ik de afgelopen weken zelf heb mogen ervaren. Het bracht me rust, maar ook zeker en vast nieuwe perspectieven en inzichten. Ik ben nog steeds vol verwondering over alles wat we hebben mogen ervaren. Het maakt me nieuwsgierig en prikkelt me om meer te ontdekken. Ik zie het als een verrijking voor mezelf als persoon, maar ook zeker als psycholoog. Bedankt! Je slaagt erin om een heel warme en veilige setting te creëren om op ontdekkingsreis te gaan naar de - voor mij - onbekende droomtijd. Zowel Rowie als ik kijken vol enthousiasme uit naar de volgende lessenreeks! ☺️

2020-03-07 08:19:27 Door Marij van Oostrum over Leren Mediteren 3
Leren Mediteren 3

Deze 6 meditatie lessen geleid door Michael waren elk op zich een bijzondere ervaring waarbij de energie omhoog getrokken wordt. De meditatie die er voor mij echt uitsprong is de meditatie met de Star Stone waarin ik heel duidelijk een symbool mocht ontvangen, deze ervaring was voor mij heel uniek, dank hiervoor Michael.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief