Alle Reviews

2020-10-20 22:35:33 Door Dominique over Kristallen & spirit stones of the mystic
Kristallen & spirit stones of the mystic

Als je meer over stenen en kristallen wenst te weten te komen en er mee aan het werk wil gaan, op een manier dat je niet in boekjes kan terugvinden, probeer deze opleiding. Blue star deelt haar kennis en wijsheid overgoten met haar ervaringen en verhalen en zeker niet te vergeten: humor!

2020-09-25 16:24:47 Door Raf over Leren mediteren 2: focus
Leren mediteren 2: focus

Een super aanrader om na de instap van de eerste reeks je verder te verdiepen, meer uitdagender en puurder in jezelf te komen te staan. Eens je je pad gevonden hebt...

2020-09-25 16:22:37 Door Annette over Advanced program for intuition & channeling
Advanced program for intuition & channeling

This course helped me to deeply reconnect both with my ancestral heritage (the connection with my great grandmother, who was a true rebel in her time, and who continues to be my hero and a highly precious source of courage, support and inspiration for me) and my spiritual heritage, that is the old tradition of lucid dreaming. Elliott shared with us the love of his heart and the wisdom of his teachings. The group was just amazing, we laughed together, we cried together, we continue to support each other. I am deeply grateful for this experience. And the only negative thing I can say about it is - that it's over :-)

2020-09-25 16:21:16 Door Patrick over Breath walk
Breath walk

In onze moderne tijd slorpen de gedachten, de mind en het denken ons helemaal op. Er is weinig of geen ruimte voor "gewaar zijn" en voor het ontmoeten van onze "staat van zijn". Tijdens de wandelmeditatie wordt de context gecreëerd, tools aangereikt, tips en tricks meegegeven om onze " natuurlijke staat van zijn " te ontmoeten en geleidelijk aan vast te houden. De uitleg en de begeleiding worden enerzijds professioneel en anderzijds op mensenmaat gebracht. Dus onmiddellijk toepasbaar en mits oefening en training misschien wel een begin naar meer inspiratie, creativiteit en groei. Ik ben alvast getriggerd.

2020-09-25 16:19:24 Door Liesbeth over Master your emotions
Master your emotions

Wow wat een leuke ervaring!!! Vele leuke mensen ontmoet die voor altijd een plaatsje in mijn hart zullen hebben. Heel veel inzichten gekregen, en ik zal nooit meer dezelfde persoon zijn als voor deze opleiding. Ik voel mezelf zekerder, gelukkiger en stabieler. Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die wil groeien. Heel veel dank aan Zennergi voor de mooie locatie en de goede zorgen, aan Bulgan voor de mooie teachings en ceremonies, en aan al de deelnemers voor de warme sfeer, liefde en zoveel meer.

2020-08-10 11:05:13 Door Raf over Wandelmeditatie 1: Breathwalk
Wandelmeditatie 1: Breathwalk

Persoonlijk zeer aangename ervaring met oefeningen, inzichten, ... met het vergroten van je lichtveld op basis van concrete oefeningen die je nadien zelf steeds kan toepassen in eender welke setting, situatie, omgeving, ... Aanrader!

2020-07-29 23:08:17 Door Dia over Self Healing Intensive
Self Healing Intensive

Voor mij de tweede training bij Dancing Thunder “ zelfhealing” Nu in Purmerend. Mooie locatie en goede verzorging door Eva & Michael gedurende deze 3 daagse. Veel informatie en een mooie praktische zelfontwikkeling voor mij op weg naar de Healer opleiding. Dank voor deze bijzondere dagen.

2020-07-22 15:32:23 Door Hanne Coninx over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Het is niet eenvoudig de ervaringen die je opdoet tijdens het pad van de yogi in woorden te omschrijven. Het gaat voornamelijk over het ervaren, telkens weer. Dit kan, dankzij de verhelderende uitleg van Michael & de warme omkadering die Zennergi biedt op een bewuste manier gebeuren. Met focus en toch vol overgave. Gedragen door de groep en in verbinding. Inspirerend en rustgevend. Dit neem je mee in je dagdagelijkse leven. Je kan er steeds naar teruggrijpen en ook op verder bouwen - vol vertrouwen, op pad.

2020-07-10 08:18:44 Door Isabel over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Op het pad van de yogi kwam ik mezelf tegen. Althans, een andere versie van mezelf, en toch ook weer niet zó anders.. Een versie die ik mij nodig moest en wilde her-inneren. Hoe meer ik in de diepte ging hoe meer ik de persoon tegenkwam die jaren geleden in zijn puurheid op deze wereld was gezet. Ik baande me een weg door laagjes van concepten, vastgeroeste overtuigingen, trauma, aangeleerde patronen enzovoort. Het was verbluffend om de persoon te ont-moeten die aan de finish op mij stond te wachten. Als er al een finish is, want deze ervaring is oneindig, net als wij allemaal. Mijn leven is in de praktijk weinig veranderd maar de kwaliteit van leven is van een andere dimensie. Huge thanks to the group, Michael, spirit, and myself. Gratitude and love, Isabel

2020-07-03 22:29:38 Door Niki Timmermans over Pad van de yogi
Pad van de yogi

Deze opleiding is het beste wat ik in mijn leven heb gedaan. Door je eigen ervaringen die je meemaakt bij rituelen en in teachings te integreren kom je tot een andere mindset. Je ervaart shifts, reist naar onbekend terrein. Stap voor stap wordt dit in alle puurheid en eenvoud begeleid door Michael. Altijd samen als groep voorruit. Ik heb werkelijk fantastische mensen ontmoet en tools meegekregen die mij en andere mensen verder inspireren om mijn doel in het leven waar te maken. Let your light shine! Ongelooflijk dankbaar voor al deze ervaringen. 🌈

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief