Alle Reviews

2022-04-23 09:00:17 Door Serena over Shamanic Cranio Healing Basics intensive
Shamanic Cranio Healing Basics intensive

I met Josine few years ago when she came to my place to treat my partner that has a severe brain damage. Then I followed some of her Cranio Sacral trainings and I also received from her some cranio sacral sessions. She is very open, she listens to your needs and she creates a cozy and safe environment where you can just let everything go. Serena

2022-04-23 09:00:05 Door Elly over Shamanic Cranio Healing Basics intensive
Shamanic Cranio Healing Basics intensive

Voor mij is een opleiding waardevol als ze je eigen proces voeding en ruimte geeft. Ik volgde de Shamanic Cranio Healing Basics en ervaar deze als een enorme verruiming en verdieping. Niet alleen voor wat ik deel in mijn praktijk, maar vooral voor mezelf als mens. Josine neemt je in deze opleiding niet alleen mee doorheen het leren en ervaren van de technieken… Haar Shamanic benadering gaf ook mijn eigen proces en verdieping in mijn bewustzijn alle ruimte en voeding. Dankbaarheid troef Elly

2022-04-23 08:59:55 Door Roosmarijn over Shamanic Cranio Healing Basics intensive
Shamanic Cranio Healing Basics intensive

"Josine weet perfect in te tunen waar het lichaam ondersteuning en ruimte nodig heeft. Ik voel me tijdens de sessies gehoord, gezien, gedragen en mijn systeem is altijd weer heel blij als ik geweest ben. Ik heb Shamanic Cranio Healing Basics I & II bij haar gevolgd en met liefde draagt zij de tools over vanuit haar specifieke Cranio vorm. Dankjewel Josine!" Roosmarijn

2022-04-13 07:47:28 Door Tine over Trauma healing met Chief Dancing Thunder
Trauma healing met Chief Dancing Thunder

Je wordt gedurende 3 dagen meegenomen op een intensief pad van ceremonies. De nodige kennis en tools worden herinnerd en geactiveerd. Het mooiste vond ik het feit dat we zoveel ondersteuning voor dit werk mogen ontvangen, we're not alone in this. Dit voor zowel de healer als degene die de healing zal ontvangen. Je wordt eerst meegenomen in de theorie zodat je mind ten allen tijde kan volgen, erna wordt alles in dreaming geopend en geactiveerd. Ik heb genoten van Chief zijn no-nonsense aanpak. Hij zet je in je kracht en verwacht dat je daar ook blijft.

2022-03-09 21:30:02 Door Andrea Henning over Tiara International LLC
Tiara International LLC

De materie verlichten door je eigen purpose te leven. Onberispelijk leven. Deze twee trainingen hebben me weer op het juiste spoor van mijn levenspad terug gezet. Of je al een leven lang het spirituele pad bewandeld, zoals ik, of je net geroepen voelt, het maakt niet uit. Het leven krijgt een boost aan nieuwe ervaringen. Ik ben onder de indruk van de zuivere trilling van de Zennergi teachers waardoor je als deelnemer grote hoogtes beleefd tijdens de krachtige ceremonies. Een absolute aanrader!

2021-11-22 19:07:15 Door Isabel over SCIO Biofeedback
SCIO Biofeedback

Laatst mocht ik kennismaken met de SCIO, waarvan ik al veel had gehoord. Omdat ik me niet wil baseren op feedback van anderen én zelf de bewuste ervaring steeds wil opzoeken, boekte ik het consult. Ik maakte de afspraak op een moment in mijn leven waarop mijn lichaam duidelijk aangaf een detox nodig te hebben. Beginnen met de SCIO leek me een goeie eerste stap. Blue Star, die al jaren vertrouwd is met deze technologie, loodste me zeer toegewijd en met kennis van zaken doorheen de sessie. Ik kwam oa. te weten waarom ik de laatste weken iedere nacht naar het toilet moet en anders nooit.. Welke toxines er in mijn lichaam dwalen en meer kwaad dan goed doen. Welke parasieten en bacteriën mij weerhouden om naar mijn volle potentieel te kunnen leven. Enz... En het mooiste van al is dat het ook direct wordt aangepakt. Klaar met de beestjes ;-) Voor mij is dit soort zelfzorg oneindig keer waardevoller dan het zoveelste nieuwe paar schoenen. Investeren in een gezond lichaam en geest is voor mij één van de mooiste beleggingen voor nu en later. We zijn het waard. Gratitude.

2021-10-18 11:51:40 Door Mose Piazza over Teambuilding Ziekenhuis Oost Limburg
Teambuilding Ziekenhuis Oost Limburg

Witte Wolf Yoga Droomsessie: In het begin wat moeilijk om de witte wolf te zien maar één x de focus op de droomwereld en de wolf dan ben je echt even weg van je dagelijkse gedachtegang. Het is een unieke ervaring om je één te voelen met een witte wolf en je volledig te focussen in het hier en nu. De ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat ik mij helemaal zen voelde gedurende de sessie en dit gevoel heb ik gedurende de avond ook mogen ervaren. De fysieke oefeningen waren niet altijd evident maar gaven achteraf een verlichting, vooral aan mijn onderrug. De stem van Michael en de muziek maken het geheel af en zijn een meerwaarde tijdens de sessie. M.P.

2021-08-25 21:29:18 Door Andrea Henning over ATIH workshop
ATIH workshop

“With this workshop a promise was kept. I experienced the truth of the quote from Ram Das: "We are all just walking each other home". But in order to be able to keep this promise, we have to come into our personal mastery, fulfilling our own destiny. Hira is the real thing. She is this master. It is not only the teaching, it is also the teacher who enables the teaching to be received. Thank you Hira for embracing your destiny so wholeheartedly, so I can full-fill mine”.

2021-08-18 17:09:33 Door Annette Pedde over Massage
Massage

I was literally in good hands. Renee is a treasure of knowledge, intuition and kindness. I warmly recommend her.

2021-06-18 10:22:37 Door Healing White Horse over Spririt of the Drum
Spririt of the Drum

Wauw, dat waren drie waanzinnig mooie dagen, een feest voor de totaliteit! Met elk ritueel werd the purpose van mijn drum inzichtelijker en mijn persoonlijk medicijn helderder en daarmee het pad dat voor me ligt. Dank voor deze inzichten en je teachings Wolf Drum, and never stop drumming....... En dank Zennergi :-)

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief