Alle Reviews

2019-11-11 20:18:46 Door Suzanne over Leren mediteren 1
Leren mediteren 1

Zeker een aanrader! Ik heb geleerd om tot rust te komen. Ook al lukte dit niet in elke sessie, ik heb heel wat meegenomen om te proberen en te oefenen. Het is zoals een fysieke training, ook dit vergt oefening. Maar het is de moeite waard.

2019-10-12 12:53:44 Door Griet Goeminne over Healing with Star Constellations
Healing with Star Constellations

Ohhh Hey o... I want to Thank you for your kindness, warmth, inspiration and levatation. The temple you are building is already present in intention. It is like a transmitter. And I click into it every time I come So That we share the knowledge, the one voice. Meeting all these kindred spirits as the family that we are, is always a pure blessing. Thank you Guys for bringing it all together.

2019-10-12 12:52:48 Door Lidwine over Healing with star constellation
Healing with star constellation

Naast reeds meerdere trainingen gevolgd te hebben bij Chief Dancing Thunder was/is ook deze weer bijzonder mooi en waardevol. Een prachtige aanvulling voor healing, die krachtig, puur en hartverwarmend is. Dat alles staat ook voor het centrum en de zorg die Eva en Michael gedurende deze dagen geven. Dank voor deze enorm prachtige dagen!

2019-10-08 23:15:04 Door Astrid over Healing with star constellations
Healing with star constellations

Uitzonderlijk... Dit was echt een uitzonderlijke 3daagse waarbij we unieke kennis overgedragen kregen. Chief Dancing Thunder is meester in het doorgeven van zeer complexe materie. Door rituelen brengt hij je in direct contact met de bron van de kennis waardoor je in verbinding komt en blijft met de oorsprong ervan. Ik ben hem zeer dankbaar dat hij deze sacred rituals doorgeeft. 2 dagen na de workshop vibreert mijn hele lichaam nog steeds. Ik voel een alertheid en focus die ik zelden voelde. Voor iedereen die met healing bezig is, is deze 3 daagse echt een must. Hartelijk dank nogmaals voor deze wonderlijke Teachings!

2019-09-30 21:04:57 Door Soeren over Awakening The Illuminated Heart (ATIH)
Awakening The Illuminated Heart (ATIH)

The ATIH workshop with Hira has to be experienced to really get an idea how powerful it is. Words can't do justice to how life-changing the experience actually is. I learned and experienced so many things about myself. Hira has an amazing intuitive guidance, which enables her to be perfectly tuned into the needs of the workshop's participants. For example, I never truly understood what "holding space" means, until I experienced Hira in this workshop during the healing day! Hira perfectly walks this very fine line between just being present, being compassionate, and being direct when needed. As for myself, the healing day was challenging and intense (which it very likely will be if you're willing to confront the "tough stuff", but whether you want to do this is, of course, up to you). In general, during the workshop I experienced amazing energies, both in myself, as well as with other participants and the group as a whole. If you have the opportunity to participate in the ATIH workshop with Hira, I highly recommend it!

2019-09-22 19:51:07 Door Sven Kuipers over Leven zonder angst
Leven zonder angst

Beste Eva en Michael, Dank je wel voor een heerlijk weekend, het heeft ons weer een stukje verder gebracht in onze ontwikkeling. Veel succes met jullie bedrijf, het is de toekomst en het wordt alleen maar mooier.

2019-09-11 11:48:00 Door An Dehaese over Dreamtime healing
Dreamtime healing

De eerste keer dreamtime healing concert was even afwachten wat het teweeg zou brengen. Het was prachtig met alle mooie geluiden en de healing die ik mocht ontvangen. Bedankt hiervoor; de onrust in mij is terug gekalmeerd!

2019-07-08 10:55:48 Door evelyne over Pad van de Yogi
Pad van de Yogi

Wat is een yogi? Dat was één van de vragen tijdens de opleiding. Zullen we dat ooit weten? Is het belangrijk om dat te weten? Het voorbije jaar heb ik ontzettend veel geleerd, gezien en gevoeld. Ik zie vele dingen rondom mij anders nu, sta meer in m'n centrum, beleef de dingen op een nieuwe manier. Blijf ik nu steeds in m'n kracht bij elke situatie? Belange niet, maar ik heb wel geleerd en ben gegroeid. De wortels zijn verankerd, we zijn klaar om er nu helemaal voor te gaan. Dank je Michael voor zoveel wijsheid. Dank je wel aan alle sjamanen die ons begeleiden en verrijken. Wat een heerlijke inzichten, wat een tonnen nieuwe waarheden. Dank jullie wel aan de hele groep, het was fantastisch om deze reis samen met jullie te maken. Love, Evelyne

2019-07-08 10:52:23 Door karen over Pad van de yogi’s
Pad van de yogi’s

I needed to grow more towards myself. Now, following the path of the yogi. I'm still myself, but a bit different. Loving it.

2019-06-14 14:32:49 Door Marc over Pad van de yogi’s
Pad van de yogi’s

De mensen die op deze site terechtkomen. Komen hier niet zomaar toevallig. We zijn op één of andere manier gelijkgestemden die op zoek zijn. Ik zelf ben ook zo een persoon en na deelname van verschillende opleidingen bij Zennergi werd het vuur aangewakkerd om deel te nemen om het Pad van de Yogi te leren kennen, ervaren, beleven, voelen en nog zoveel meer.... Voor mij is het duidelijk. De mooie samenkomsten (want lessen klinkt zo schools) zijn nu voorbij, maar ook weer niet voorbij. Het pad van de Yogi loopt nog steeds door en is een pad dat ik koester met volle overgave en toewijding. Dankjewel Michael voor de prachtige begeleiding. Dankjewel aan de mede Yogi's. Dankjewel aan mezelf. Dankjewel Sturdy Beaver dat ik je mocht ontmoeten. Dankjewel universum!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief