Dreamtime Healing Concert®

Eva Morning Star & Michael Star Stone organiseren de bijzonder transformerende Dreamtime Healing Concerten® in België en Nederland. Naast de bijzondere klanken zijn er ook lichtwerkers en genezers aanwezig om van de Dreamtime een helend concert te maken. Klanken die als medicijn worden ingezet zijn o.a.: de sjamanistische drum, stemklank, klankschalen, belletjes, gong, didgeridoos, koshi’s, ratels, rainsticks en andere instrumenten.

De kracht van Dreamtime Healing
De genezers die de Dreamtime Healing begeleiden nemen je mee tijdens een innerlijke reis van energetische healing. De mensen liggen in de ruimte op een comfortabele mat terwijl de klankmassage een helende werking heeft op lichaam en geest. De verhoogde staat van bewustzijn die ontstaat helpt stress, vermoeidheid, angsten en spanningen los te laten in een serene omgeving met zuivere energie en helende klanken.

     

Praktische Informatie:
Prijs: EUR 45. Is inschrijven via deze webpagina niet mogelijk? Gelieve een mail te sturen naar info@zennergi.com. Opgeven voor de reservelijst is steeds mogelijk. Bij tijdige annuleringen contacteren we u graag.
Inschrijven: Online via “Inschrijven” of via info@zennergi.be. Double check goed de data & plaats (Bilzen of Purmerend). Indien datum volzet, mail ons voor een plekje op de reservelijst. Indien u voor meerdere deelnemers inschrijft, gelieve persoonlijke naam en emailadres van de desbetreffende persoon op te geven.
Start: 20h. Duurtijd ongeveer 1u 45 min.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij, deken, kussen, blinddoek (yogamatjes aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Dreamtime Healing Concert®
4.9

2017-06-06 09:04:58 Door Cindy over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Z.a.l.i.g.!! Je kan de liefde en zorg van de healers en van de universe voelen tijdens het mooie samenspel van de traditionele instrumenten dat je meeneemt in dreaming... met achteraf een zalig vredevol gevoel en warme connectie met hart en lichaam en minder 'in het hoofd'... Zalig cadeau voor mezelf ☺️

2017-06-06 09:05:40 Door SANDRA over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Mijn eerste kennismaking met deze healing werd er een om nooit te vergeten en een gevoel om meer hiervan te kunnen ervaren...Dank je wel...

2017-07-19 21:27:49 Door Vanessa Ali over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Wat een geweldig ervaring. So relaxing, maar ook zo verassend. Er was een lichtwerker bij mij gekomen tijdens de dreamhealing concert en nadat ze haar handen op mij had gelegd, voelde ik een opkomend gevoel om te huilen, en ik heb ook gehuild. Daarna voelde ik me lichter, wat een gevoel. Ik kan dit zeker aanraden als je spiritualiteit zoekt en /of bent op zoek naar jezelf. Heel mooi! Dank jullie wel voor deze ervaring.

2017-09-18 09:52:33 Door Yvette over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Geen woorden voor deze prachtige ervaring! MOET absoluut op de TO DO-list! Dank jullie voor deze heerlijk rustgevende ervaring!

2017-09-18 09:49:57 Door Mie over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Heel fijne ervaring. Fijne energie. Bedankt. Tot de volgende keer Mie

2017-10-09 22:38:27 Door Maria Quesada over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing concert

Keer op keer een zalige ervaring. De prachtige locatie, de liefdevolle begeleiding en de wondermooie klanken zorgen voor een magische beleving die je jezelf mag gunnen!

2017-10-09 22:37:37 Door Jos over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Via een yogadocente was ik getipt over deze activiteit. Omdat ik redelijk ervaren hierin ben, wist ik enerzijds dat het een mooie belevenis zou worden maar dat het waarschijnlijk ook niks nieuws zou opleveren. Dat laatste bleek absoluut een misvatting. De vele klanken, zang en gecombineerd met de healing waren zo enorm verrijkend dat woorden tekort schieten. Maar ook de tijd erna om vragen te stellen, na te genieten en je ervaringen te delen vond ik heel positief. Voeg daarbij de prachtige locatie en de warmte van de organisatoren. Dat allemaal leidt tot iets wonder moois. Eva, Michael, Karine en de violiste enorm bedankt hiervoor.

2017-10-09 22:36:06 Door Tanja Vanecht over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik wist niet direct wat ik ervan moest verwachten. Het was echt super, heel fel bedankt voor deze fantastische ervaring. Mooie ruimte waar je je snel thuis voelt en liefde en warmte voelt door jullie aanwezigheid. Echt een aanrader.

2017-10-13 20:28:44 Door Tanja over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing

Prachtig gewoon.

2017-12-14 23:00:51 Door Marleen over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Prachtig. Ik voelde mijn lichaam trillen door de klanken. Diepe rust. Na afloop was ik ontroerd en verkwikt. Veel oprechte harte-energie, healing. Dank, veel dank, Namasté.

2017-12-18 22:57:11 Door Marleen over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Een mooie ervaring. De klanken trilden in mijn lichaam en brachten een stroming in beweging. Een bijzondere ervaring. Ontroerend. Helend. Bedankt. Ik kom graag terug.

2018-01-25 10:03:36 Door Veronique over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Geweldig, helend en ontspannend. Nog nooit zo snel me ergens thuis gevoeld en tot rust gekomen!

2018-01-25 10:03:01 Door Yvette over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Sinds mijn eerste kennismaking met de DTH heb ik geen enkele gemist. Deze wonderlijke ervaring doe ik me maandelijks cadeau. Achteraf voel ik me herboren, krachtig, innerlijke rust is binnengetreden. Vooral het "one on one moment" met de healer is magisch🙏🏻

2018-01-25 11:22:55 Door Hilde Hermans over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik heb enorm genoten van het klankconcert..en het heeft ook nog lang nagewerkt. Heb me er aan overgegeven en het heel rustig aan gedaan vandaag. Voor mij geeft het een gevoel dat het een vorm is van " resetten van ons DNA" om zo terug te kunnen gaan naar onze oorspronkelijke aard van zijn. Of een "intunen" op de nieuwe energie. Wil er verder niet over nadenken..gewoon nagenieten en laten gebeuren.

2018-02-19 15:30:10 Door Vanderstraeten Lydia over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing

Wat een prachtige belevenis. Voelde me als herboren na dit concert met een overvloed aan positieve energie. Zeker voor herhaling vatbaar.

2018-02-21 11:48:21 Door Morelle guido over Dreamtime Healing Concert
dreamtime healing concert

Afgelopen zaterdag was ik voor de eerste keer aanwezig op het dreamtime healing concert. Was een unieke ervaring in een toffe locatie. Ik heb echt genoten. Eva, Michael en de rest van de crew deed er alles aan om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Dikke pluim. Ik ga zeker terug!!!

2018-02-21 11:48:51 Door Emiel over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Fijne mensen en begeleiding, mooie ceremonie op een prachtige plek! Echt een aanrader. Nogmaals bedankt.

2018-02-23 09:52:28 Door Ilka Souvereijns over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Eerst en vooral heel erg bedankt voor de fantastische cadeau gisteren. Het dreamtime concert was geweldig !! Dit ga ik zeker vaker komen doen er zijn verschillende dingen los gekomen waar ik al lang last van had. Dank jullie allemaal!!! Sinds de weekends bij Zennergi ben ik enorm vooruit gegaan en enorm verbeterd van burn-out en depressie! Wauw..

2018-03-20 11:22:21 Door Noah Dohmen over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de geweldige dreamtime afgelopen zaterdag! Wat een mooie, waardevolle en inspirerende ervaring. Het heeft een poort open gezet bij mij waar ik erg dankbaar voor ben.

2018-06-25 14:50:11 Door Tanja Champagne over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik weer aangenaam verrast ben van deze Healing. Super werk leveren jullie. Echt top !!

2018-07-24 10:52:28 Door Anja Schepers over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Het was buitengewoon krachtig en magisch mooi! Dank je wel voor het werk dat jullie doen. We komen nog terug!

2018-08-29 09:17:36 Door Dick over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Tot nu toe de mooiste reis. De avond begon met overal pijn in het lijf, die wandelde van grote teen, naar linker knie, schouders, nek en weer naar de benen. De didgeredoo ging werkelijk dwars door mijn botten, voelde heel krachtig en goed. De handoplegging van één van de healers bracht een geweldige ontspanning, alle pijn vloeide zo via mijn voeten uit mijn lijf. Het sluitstuk met de piano maakte me emotioneel. Jaren geleden dat er tranen uit mijn ogen liepen. Dat was heerlijk. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze sessie heb mogen meemaken. We blijven zeker komen om nog meer mooie herinneringen te maken.

2019-03-27 16:49:52 Door Marielle Vandendijck over Dreamtime Healing Concert
Dreaemtime healing 24/3/2019

Ik ervaarde , in een prachtige lokatie met 6 profecionerle mensen met een stralende uitstraling !!! Dat ik me er dadelijk thuis voelde en daardoor ook in de daarop 2 volle uren kon ontspannen . Daar het mijn 1 ste keer was en niet goed wist wat er op me af ging komen ??? Zal ik het zeker niet bij de eerste laten ... adembenemend , warme behandeling , prachtige klanken en zang . Dit geheel blijft vandaag nog sudderen ... heerlijke aanrader . Vriendelijk bedankt Mariëlle Vandendijck

2019-04-01 17:00:24 Door Mandy Lowet over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Als mijn tweede dreamtime healing was deze ervaring helemaal verschillend van de eerste. Maar het is en blijft een wonderlijke ervaring. De healers staan je op ieder moment bij. Na de healing voel je je opgelucht en helemaal terug herladen. Het is ook zo een vredevolle plek.

2019-09-11 11:48:00 Door An Dehaese over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing

De eerste keer dreamtime healing concert was even afwachten wat het teweeg zou brengen. Het was prachtig met alle mooie geluiden en de healing die ik mocht ontvangen. Bedankt hiervoor; de onrust in mij is terug gekalmeerd!

2019-11-25 12:29:25 Door Tom Sleeckx & Sandra Bortels over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Gisteren voor het eerst de Dreamtime Healing ervaren bij jullie. Wat een zalige ervaring! Hiervoor zien jullie ons zeker weer.

2019-12-24 09:53:45 Door Nadine Berckmans over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Hi Eva en Michael en team, Ik heb deze avond dreamtime weer mogen meemaken. Het was top. Dank u wel voor deze prachtige avond. Ik wens jullie fijne feestdagen. Lieve groetjes Nadine

2023-09-10 12:37:00 Door Vera over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing concert

Een verrijkende ervaring! Maandag was mijn eerste bezoekje bij Zennergi en ook mijn allereerste ervaring met sjamanistische heling. Het was een verrijking voor mijn geest en heb er enorm van genoten. Ik heb deze nacht dan ook beter geslapen dan ooit en wil zeker weer aanwezig zijn bij het volgende concert. De sfeer was gezellig en oprecht en raad deze helers zeker aan. Dank!

2024-01-30 15:23:12 Door Judith over Dreamtime Healing Concert
Dream Time Healing Concert

Het was heel mooi, heftig maar ook bijzonder….

2017-05-11 10:36:50 Door Petra jans over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing

Voor de 2e maal deze geweldige sessie mogen meemaken. Het is iets speciaals wat moeilijk uit te leggen valt. Het geeft iets magisch aan je lichaam. Nieuwe kracht,nieuwe energie. Ik kijk uit naar de volgende keer om hier weer te mogen aan deel te nemen

2017-05-11 10:37:37 Door Inge over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing, een geweldige ervaring!

Reeds 4x heb ik mogen deelnemen aan een Dreamtime Healing. De ervaring is steeds anders, want de energie is dan anders.. Soms wordt je de diepte in gegooid en gebeurt er zoveel dat je helemaal beduusd bent. Een andere keer is de ontspanning zo diep dat je de hele nacht nog nagloeit. Eva, Michael, Luc en Arjan geven steeds weer alles wat ze in huis hebben om iedere Dreamtime tot een unieke ervaring te maken. Wanneer het nodig is ontvang je even wat persoonlijke aandacht, dit kunnen voorwerpen zijn die op je worden gelegd of een handoplegging indien nodig. Alles gebeurt met liefde en toewijding. Zeker de moeite waard om mee te maken. Twijfel jij nog? Ik zeg doen!!

2017-05-11 10:39:12 Door faviana over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Mijn eerste ervaring. Heeft veel emoties losgemaakt. Zal waarschijnlijk een 2de maal moeten komen om het meer intenser te ervaren. Was nu meer gefocust op wat er ging gebeuren. Vond wel op laatste dat ik en nog andere (tijdens nagesprek ) dachten is het nog niet gedaan.

2017-05-16 11:27:01 Door Anita van Bommel over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime healing concert

De beleving van dit concert is niet onder woorden te brengen , dit wil ervaren worden .Een echt aanrader !

2017-05-11 10:40:14 Door Martine Dominczak over Dreamtime Healing Concert
Dreamtime Healing Concert

Ik heb reeds deelgenomen aan meerdere klankschalenconcerten, maar die van "Zennergi" zijn de mooiste ervaringen. Klank, zang en instrumenten vormen een mooi harmonie. Er heerst erom veel energie in de zaal door de enorme kracht van de edelstenen, maar ook van de "healers". Zij verrassen mij telkens met een heel mooi verhaal! Het is echt de moeite waard!!!

Dreamtime Healing Concert®
4.8823529411765 out of 5 based on 34 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
26 juli 2024 20:00 22:00 Eva Morning Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
12 augustus 2024 20:00 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België
13 september 2024 20:00 22:00 Eva Morning Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
16 september 2024 20:00 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België
15 Oktober 2024 20:00 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België
18 Oktober 2024 20:00 22:00 Eva Morning Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
11 november 2024 20:00 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België
22 november 2024 20:00 22:00 Eva Morning Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
17 december 2024 20:00 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België
20 december 2024 20:00 22:00 Eva Morning Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland