Start met sjamanisme

Wil je graag een nieuwe weg inslaan en het sjamanisme verkennen?  Of ben je klaar voor een verdiepende kijk op je bestaande pad als sjamanistische beoefenaar? Bij “Start met sjamanisme” leer je de pure basisprincipes van waaruit een sjamaan naar de werkelijkheid kijkt. Via traditionele ceremonies activeer je je aangeboren spirituele perceptie (zien) en gewaarzijn (voelen). Hierdoor opent zich de kunst van het dromen en maak je de wereld van spirit helpers en persoonlijke medicijnen wakker. Je wordt een bewuste brug tussen verschillende realiteiten en een kanaal voor healing, creatie en wijsheid.

Je leest het dagdagelijkse leven vanuit een heldere perceptie en communiceert direct met het bewustzijn van datgene waarmee je je verbindt. Je verlicht net als een sjamaan stap voor stap je levenspad. Je heelt de primitieve wonden van het verleden en transformeert dit vanuit puurheid naar het potentieel van de nieuwe wereld. Tijdens dit programma ontvang je de basisvaardigheden om als sjamanistische beoefenaar je eigen rituelen te dromen en uit te voeren.

Michael Star Stone werkt reeds vele jaren samen met sjamanen uit andere tradities en creëert dit basisprogramma voor iedereen die zich geroepen voelt de oude kennis van de sjamanistische voorouderlijke tradities in West Europa wakker te maken in deze tijden van grote transformatie. Voorbij de tradities die ooit geweest zijn ligt het persoonlijke medicijn dat elke persoon hier op aarde komt brengen. Wanneer je deze medicijnen ontdekt en leeft, dan ontstaat er levenskracht, balans en vrede.

Medicines of perception & awareness, Medicine wheel and Personal medicines
Je activeert je spirituele perceptie en gewaarzijn. De kunst van het dromen ontvouwt zich.
Je leert meer over healing en hoe je dit inzet voor jezelf en anderen.
Je ontdekt je relatie met de windrichtingen.
Je ervaart trance reizen en out of body.
Je realiseert je wat sjamanistische dood betekent.
Je wordt een kanaal voor sacred sound via klank, drum en andere instrumenten.
Je ontwikkelt het vermogen om directe communicatie op te zetten en zo als kanaal boodschappen te ontvangen.
Je leert eigen sjamanistische rituelen te dromen.
Nu je droomwereld actief is droom je je persoonlijke medicijnen vanuit de windrichtingen. Je leert diepgaander te werken met de windrichtingen, medicijnkleuren, totems en voorouders. Je communiceert nu direct met de lichtbron achter het medicijn. Het wakker maken van je persoonlijke medicijn brengt kracht, balans, inzicht en gevoel van purpose. Het werken met je persoonlijke medicijnen helpt je meesterschap te verwerven over de droomrealiteit.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs: EUR 600/weekend 1
(4 lesdagen)
Lunch & Dinner: 20 EUR/lunch (donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag) & 20 EUR/dinner (donderdag, vrijdag & zaterdag)
Verblijf:
verblijf mogelijk in onze retraite op basis van donatie.
Data Start Sjamanisme:
5-8 september
Deelnemers: min 8 – max 16
Start: 10u tot 22u (lestijden kunnen variëren dus houd de avonden vrij indien mogelijk). Zorg dat je goed uitgerust aan deze opleiding begint.
Taal: Nederlands
Inschrijven: Rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com. Inschrijving voor 26 augustus.
Betaling: in cash voor aanvang van de eerste lesdag van het weekend.
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Start met sjamanisme
5

2022-03-09 21:30:02 Door Andrea Henning over Start met sjamanisme
Tiara International LLC

De materie verlichten door je eigen purpose te leven. Onberispelijk leven. Deze twee trainingen hebben me weer op het juiste spoor van mijn levenspad terug gezet. Of je al een leven lang het spirituele pad bewandeld, zoals ik, of je net geroepen voelt, het maakt niet uit. Het leven krijgt een boost aan nieuwe ervaringen. Ik ben onder de indruk van de zuivere trilling van de Zennergi teachers waardoor je als deelnemer grote hoogtes beleefd tijdens de krachtige ceremonies. Een absolute aanrader!

2022-08-07 13:02:16 Door Evelien over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

Tijdens start met sjamanisme werd ik ondergedompeld in de wereld van ceremonies en dreaming. Ik leerde hierdoor nieuwe aspecten van mezelf verkennen die me enorm helpen op mijn spirituele pad. Michael vormde hierin voor mij een baken van licht die me telkens terug naar mijn kracht wist te brengen. Ik voel me heel dankbaar dat ik deze magie heb mogen ervaren.

2022-08-12 22:25:55 Door Willy over Start met sjamanisme
Start met Sjamanisme

Magisch weekend bij Zennergi! Denk aan fijne mensen, een ervaren en fijne sjamaan als 'docent', een magische plek, heerlijk vegetarisch eten (inclusief neuriënde kok) en tel daar bij op... vele oude wijsheden, eigen herinneringen van ons eigen lijf, vele ceremonies, intensieve healings en een go with the flow instelling van Michael. Ik kwam na drie dagen en nog 2,5 uur autorijden thuis op zondag en had energie voor 10! Mijn perceptie is meer helder, mijn mind meer rustig en ik voel een grote dankbaarheid voor dit weekend. Zoals Michael o.a. zegt 'If it is your calling, you will know". Indien jij dat ook voelt, al is het summier, gewoon inschrijven en gaan. Het is een cadeau aan jezelf... en aan de wereld.

2022-11-18 10:03:40 Door Valérie over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

De driedaagse start met sjamanisme was voor mij zoals thuiskomen na een lange reis. Een lange reis doorheen het dagelijkse leven waarbij ik geleidelijk aan het contact met de bron was verloren. Door de enorm leerrijke teachings van Michael heb ik dit beseft en ziet mijn leven er nu heel anders uit. Ervaringen die ik vroeger afdeed als verbeelding of teveel fantasie, daarvan weet ik nu dat het tegendeel waar is. Zowel in mijn privéleven als in mijn beroep als healer pas ik nu bewust toe wat ik geleerd heb. Dat heeft al meer vruchten afgeworpen tov vroeger waar ik wel intuitief maar onbewust handelde. De beschrijving van de 3 daagse is ook perfect en dat vind ik belangrijk, werkelijk alles is aan bod gekomen. Het leren kennen van mijn totemdieren en kennismaking met de sjamanistische dood hebben de sterkste indrukken nagelaten. Hierbij staat of valt alles met goede begeleiding in mijn ogen en die was geweldig. De locatie is top, totaal zen en vol energie. Dat in combinatie met leven volgens sjamaanse tijd maakte deze ervaring onvergetelijk en oneindig.

2023-02-09 19:33:33 Door WDL over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

Thank you for this workshop Star Stone. An eye-opener in different realms. There is so much supporting us on the journey.

2023-02-14 17:02:13 Door Edith over Start met sjamanisme
Start met Sjamanisme

Dankbaar voor een prachtige 3 daagse. Een mooie groep mensen die door de zuiverheid van de Teachings en Ceremonies, waarin Michael Star Stone ons begeleidde, bijzondere ervaringen mochten beleven en ontvangen. Omgeven door de pure schoonheid van Zennergi Home Retreat Bilzen maakte het geheel compleet.

2023-02-14 17:03:28 Door Rina Siemons over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme

Dit weekend was voor mij een kennismaking met het sjamanisme en het was prachtig. De warme begeleiding van Michael en assistentie van Anouck maakten dat ik me meteen thuis voelde. De rituelen en teachings zijn door mij als heel krachtig ervaren. Dit weekend heeft een deur die misschien al op een kier stond verder geopend en ik ben een paar mooie spirituele ervaringen rijker. Heel mooi!

2023-05-29 22:48:03 Door Dominique over Start met sjamanisme
Start met Sjamanisme

Prachtige reiservaring vanuit de magische tempel in Bilzen. Ik ben met een heleboel medicijnen naar huis gegaan om nu te integreren in dagelijks leven. Benieuwd!! Dankjewel voor de fijne begeleiding. Het was weer fijn om er te zijn.

2023-11-20 19:15:52 Door Mieke van Wijlick over Start met sjamanisme
Start sjamanisme 1

Dank je wel voor deze magische ervaring. Je komt binnen en je voelt je al meteen helemaal zen. In 1 woord wauw.. wat zijn de lessen van Michael fijn. Wat een mooie ceremonies en wat een prachtige medicijnen ben ik nu rijker. Op naar sjamanisme 2 💪🏻

2023-11-21 16:17:16 Door Dennis over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme 1

The best most beautiful gift to yourself - In 4 dagen de basisprincipes van het sjamanisme leren kennen met een hele leuke groep mensen. Je leert je eigen medicijnwiel ontdekken van de 4 windrichtingen gevuld met je eigen kleuren, voorouders, totems en je persoonlijke medicijnen en hoe je deze in je dagelijks leven kunt inzetten. Het healen van jezelf en anderen door inzetten van je medicijnwiel heb ik als heel krachtig ervaren. Wist wel dat dit in mij zat en heb nu eindelijk bevestiging ontvangen, wat een boost geeft dat! Michael is een geweldige teacher. Hij weet de kennis op een rustige, heldere manier over te brengen en zijn ceremonies zijn geweldig. Dit is het werkelijk waar het beste cadeau wat je aan jezelf kunt geven!

2023-11-21 16:18:44 Door Marieke over Start met sjamanisme
Start met sjamanisme 1

Voor mij waren het vier magische dagen in de dreamtime en de materie. Met ups and downs en zoveel mooie teachings. Als vanzelf benader ik nu veel dingen met een andere blik. Het is de liefde voor alles wat leeft op aarde en in het universum en de gelijkheid en ieders rol hierin en vooral de verbinding die mijn hart hebben geopend. Veel dankbaarheid voor alles en iedereen.

Start met sjamanisme
5 out of 5 based on 11 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
5 september 2024 10:00 21:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
6 september 2024 10:00 21:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
7 september 2024 10:00 21:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
8 september 2024 10:00 21:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie