4 Wolven ritueel

De traditie van het Siberisch Sjamanisme kent vele rituelen voor persoonlijke ontwikkeling. Het “Ritueel van de 4 wolven” is gericht op het genereren van een krachtige creatieve energie en een sterk energetisch beschermend veld. Je leert elke wolf in te zetten voor bepaalde creatie doelen.

Ritueel van de 4 wolven:
Het doel van dit ritueel is om een sterk energetische bescherming op te bouwen maar ook om creatieve energie te genereren. Hierbij verbinden we ons met de spirit van 4 wolven:

White Wolf: De witte wolf brengt je naar “Ulgen”, de Siberische god van de toekomst. Ulgen onderwijst je hoe je nieuwe dingen creëert, hoe je in vertrouwen loslaat en hoe je één wordt met datgene wat je voor de toekomst verlangt. Verder brengt hij ook meer bewustzijn naar hoe je je voorbereidt op die gewenste toekomst.

Grijze Wolf: De grijze wolf leidt je naar “Umai”, de beschermer van de aarde. Ze beschermt alles dat verbonden is met de aarde. Bijvoorbeeld: familie, dieren, huis, werk en jezelf.

Rood-Bruine Wolf: De rood bruine wolf brengt je naar de god “Erlik”, de hoeder van het verleden en transformatie. In de “wereld van het verleden” kan je gedachten, gevoelens en ziektes die je niet meer bij je wilt dragen loslaten. Erlik helpt je ook om te ontwaken en terug in contact te komen met oude kennis en verloren energieën.

Zwarte Wolf: De zwarte wolf brengt je naar god “Tengri”. Tengri opent de weg naar spirituele krachten en vermogens.

Ahamakara: Sjamaan van de Altai
De thuishaven van Ahamakara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Andere Opleidingen & Workshops Ahamkara:

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch Sjamaan Ahamkara
Prijs
: EUR 55
Data – Amsterdam: 20 oktober 19′
Inschrijven: Online via “inschrijven” of via info@zennergi.be
Betaling: cash
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Adres Bilzen: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Amsterdam: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland (Regio Amsterdam)

Contact:
via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Gratis Parking: 
zie contactpagina
Hotels:
voor suggesties ziehotels

4 Wolven ritueel
4.5

2018-03-20 12:36:40 Door Inge rewers over 4 Wolven ritueel
4 wolven ritueel

We zijn bijna een week na het Wolven ritueel. Wat een geweldige ervaring, heftig en diepgaand. Een aanraader voor elkeen die aan zichzelf wil werken. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Dank je om dit te organiseren.

2018-03-13 11:47:06 Door Dick over 4 Wolven ritueel
4 wolven ritueel

Wat een krachtige ceremonie. Geeft stof en energie tot nadenken over het hele zijn en handvatten om hier mee om te gaan. De rood-bruine wolf (Elrik) sprak mij het meeste aan. Ik heb genoten, en heb een paar dagen nodig gehad om weer te landen. Nu zit ik vol energie om vooruit te durven gaan.

4 Wolven ritueel
4.5 out of 5 based on 2 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment