7 Sjamanistische Dood Rituelen – leren loslaten

De Sjamanistische dood rituelen van Siberisch Sjamaan Ahamkara gaan over leren loslaten van het oude ter verwelkoming van het nieuwe. Elke ritueel zorgt voor transformaties binnen een specifiek thema en helpt je in het proces van afsluiten. Net zoals je de dag afsluit – “de kleine dood” – en in de ochtend weer herboren wordt met nieuwe kansen. Elk ritueel weerspiegelt een specifiek onderdeel in je persoonlijke groei en bereid je uiteindelijk voor op de grote transformatie van de dood. Ahamkara begeleidt je om de kleine dingen van het leven te leren loslaten, zodat we voorbereid zijn op het “grote loslaten”. De rituelen zijn los van elkaar te volgen en in willekeurige volgorde.

Volledig interview Ahamkara over Sjamanistische dood rituelen én review deelnemers (vanaf 3min.43sec) uit vorige edities.

Sjamanistische dood in Siberië
In Siberië werd het ritueel gebruikt voor het initiëren van sjamanen. Zo werd een dierenhuid tussen 4 bomen gespannen waarna ze de sjamaan alleen in het bos achterlieten op deze huid, die hoog boven de grond hing. Als de tijd rijp was, en het ritueel de vele kanalen in de sjamaan geopend had, kwamen ze hem halen waarna hij klaar was zijn taak op zich te nemen.

Als je de sjamanistische dood rituelen diepgaand wilt ervaren, je spirituele groei wilt versnellen en rust vinden in het geluk dat altijd aanwezig is, dan is het goed om alle 7 rituelen te doen. De rituelen zijn echter ook los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen.

Ritueel 1: (Bilzen: 8 september)
Bij dit ritueel transformeert je visie op het leven en je relatie met je fysieke lichaam. Je laat oude patronen los en opent je hogere capaciteiten. Een nieuwe manier van leven creëren staat centraal waarbij je ook contact maakt met je spirit helpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien en helpen verkennen.

Ritueel 2: (Bilzen: 4 oktober)
Dit ritueel betekent een verandering van je relaties. Je zult je relaties ervaren vanuit een hogere verbinding. Je zegt wat nog niet gezegd is en vraagt om en geeft vergeving. Je hart wordt geopend tijdens dit ritueel waarna je de mensen rondom je diep van binnen begint te voelen. Dit ritueel brengt alles wat innerlijk verborgen is naar boven. Je leert je attachments naar mensen los te laten.

Ritueel 3: (Bilzen: 22 februari & 15 november)
Dood en wedergeboorte in samenwerking met de spirit van de berg. Geblokkeerde energieën worden getransformeerd waardoor je hogere spirituele kennis ontvangen kan. Dit ritueel brengt healing en versnelt je persoonlijke ontwikkeling met het hogere waardoor je leven steeds sneller verandert, en nooit meer hetzelfde zal zijn. Je versterkt je intuïtie, telepatisch en kennis ontvangende mogelijkheden.

Ritueel 4: (Bilzen: 29 maart)
Dit ritueel begeleidt je door de poort van je persoonlijke lijden. Hier laat je verdriet, ego, verslavingen, ziektes, eenzaamheid, gekte en onzekerheden achter je. We reizen door de sjamanistische wereld naar Erlik: beschermer van het verleden. Hierna gaan we verder met de toekomst en bepalen doelen en taken voor ons nieuwe leven. Dit ritueel opent het derde oog en lijnt je uit met je toekomst.

Ritueel 5: (Bilzen: 17 mei)
Dit avondritueel brengt ons in spirit naar buiten om onze dood voor te bereiden. De nacht geeft ons een terugblik op ons leven waarbij we worden begraven in zand en bladeren. Dit begraven ervaren we in “dreamtime”, dus niet fysiek buiten. Het transformeren van je stress, blokkades op vrijheid, plezier en blijdschap staan centraal. Verder open je hogere mogelijkheden om te communiceren met de natuurspirits en verhoog je je energie tot het niveau van een sjamaan. Je leert je attachments naar het leven los te laten.

Ritueel 6:
Chadir (zweethut) van de dood. Dit is het huis van de dood. De ideale plek om contact te hebben met de spirit van de dood. Het is beter om met hem bevriend te zijn dan steeds voor hem te vluchten. Dit ritueel reinigt je van karma. Na dit ritueel bekijk je de wereld met de ogen van een kind.

Ritueel 7: (Bilzen: 27-28 mei)
Tijdens dit ritueel ontvang je volledige transformatie, kennis van vorige levens, jeugd, maak je sjamanistische reizen op de stroom van het leven en reis je naar de moerassen van de sjamanistische wereld. Je duikt diep in de wereld van Erlik waar loslaten en transformatie op je wachten. Wat gebeurt er met de ziel na de dood? Al de kanalen die je nodig hebt voor je nieuwe bestemming worden geopend. Je bent klaar voor je missie. Je levensdoel zal duidelijk zijn en worden ondersteund door vele spirit helpers. Deze bijzondere ervaring kan meer inzicht verschaffen over jezelf, je kwaliteiten, je emoties, je levensdoel en de wereld van Erlik.

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch Sjamaan Ahamkara & Michael Star Stone
Prijs ritueel 1 tot 5:
 EUR 60 per ritueel (2u)
Prijs ritueel 6: EUR 100 (+-4u) 
Prijs ritueel 7:
EUR 300 (2 dagen van 10u-17u, excl. food & optioneel verblijf in retraite Bilzen)
Reserveren: De rituelen zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen
Deelnemers: min. 8
Data Bilzen:
all ceremonies have been canceled for 2023 due to visum problems
Taal: Engels
Betaling: Cash
Inschrijven: via “Inschrijven” of via info@zennergi.com
Benodigdheden: gemakkelijke kledij, extra deken of kussen altijd welkom
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Adres Bilzen: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Purmerend: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Contact: info@zennergi.com (bij voorkeur) of +32 488 473 033
Gratis parking: See contactpage (C.C. De Kimpel, eikenlaan 25, Bilzen)
Hotels
: voor suggesties zie “hotels

 

7 Sjamanistische Dood Rituelen – leren loslaten
5

2017-10-21 12:20:22 Door jop Vrielink over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood Rituelen 3 & 4 met Ahamkara

Mijn ervaringen met ritueel 3 en 4: Ik zag alles heel duidelijk en helder gebeuren. Duidelijk en goed geleid. Zeker een aanbeveling.

2018-02-04 20:17:37 Door Ludo over Sjamanistische Dood Rituelen
Shamanic Death Ritual

Since november 2017 I have participated in 4 death rituals with Ahamkara. He is a great guider in these rituals. It has transformed my believes and perception of myself and life. I am very greatfull that he give this lessons in Europe. I hope you have a good expierence two. Go for it!

2018-10-29 17:29:01 Door Ties van der heijden over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood rituelen met Ahamkara

Visited a few times now, it's incredible what it did to me already mentally but also physically.. I also got a lot of answers with the dreamtravels, amazing!! Such a nice present for yourself people!

2019-05-15 18:13:42 Door Ludo over Sjamanistische Dood Rituelen
Zweethut ritueel 6

Een zweethutceremonie is de plek om ballast los te laten die je niet meer langer dient. Een persoonlijk ritueel om opnieuw met jezelf een doorstart te maken. Van te voren had ik de intentie gemaakt om het verlies van een relatie los te laten. . Letterlijk zweet je al het oude uit. Door in het donker te zijn kom je eerder in contact met (het donkere in) jezelf. Het veld van de groep is dusdanig dat je samen een transformatieproces ondergaat. Door 4 keer uit de hut naar buiten te klauteren doorloop je één jaar van seizoenen. Je maakt met je lichaam een systeemherstelpunt aan na de defragmentatie van oude stukken. Het was wederom een feest van samenzijn met bijzondere mensen! En een leuke potluck op het einde.

2019-05-15 22:22:15 Door Marjan over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Het was en is sowieso al een mooie reis naar de plek ,waar de chadir gehouden werd. het pad afdalen was voor mij al een binnenkomen in de baarmoeder van moeder aarde..... Voor mij was en is het een gevoel van in overgave Zijn . Alles mocht er zijn. In licht en liefde En alles ging in harmonie. Of zoals de lemniscaat volgen en lopen. En dat gevoel ging door in de 2 dagen erna.....ritueel 7 En natuurlijk nu nog steeds Dank jullie wel

2019-05-15 22:23:06 Door Inge Rewers over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood Ritueel 6 & 7

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor het vinden van een prachtige plek voor de zweethut ceremonie met Ahamkara. De zweethut ceremonie zelf was een fijne ontdekking om op de Siberische manier te beleven, die voor mij persoonlijk beter lukt en te verdragen is dan de andere. Zeker te herhalen voor mij. Verder was het weekend zeer leerrijk, intensief en zijn er weer veel processen in beweging gezet bij mij. Het Slangen Ritueel was prachtig om te doen en te ervaren.

2020-03-05 11:57:48 Door Alexandra Besel over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood Ritueel 3

Erg goede healing afgelopen zaterdagavond. Fijne energie heeft hij, humor en heel mooi dat hij zo duidelijk safe space noemde.

2022-11-18 10:04:54 Door Hella Gadellaa over Sjamanistische Dood Rituelen
Sjamanistische Dood rituelen

De 1e heb ik nu gedaan. Reken maar dat ik ook bij de volgende zal zijn. Indrukwekkend, wakker makend en helend. Zeker aan te bevelen.

7 Sjamanistische Dood Rituelen – leren loslaten
5 out of 5 based on 8 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment