Leven zonder angst (2 lesdagen)

Siberische Sjamaan Ahamkara begeleidt je tijdens deze intensieve 2 daagse workshop over het loslaten van angsten. Je ondergaat verschillende rituelen waarbij je diepe angsten overwinnen kan. De “Leven zonder angst” workshop is zo ontwikkeld opdat je de structuur van angst beter begrijpt alsook de nodige tools meekrijgt om te bouwen aan je gevoel van zelfzekerheid, kracht en moed.

Inhoud workshop “leven zonder angst” en review deelnemers uit Ahamkara’s workshops

Angst is de grootste blokkade in het leven
Angst is een geheime vijand, die bezit neemt van je leven ongeacht de leeft, origine, beroep of geslacht. De ervaring van angst is universeel en maakt deel uit van de menselijke ervaring. Het maakt je nerveus, angstig, gefrustreerd, laf, jaloers,… of brengt nog vele andere ongewenste en ongevraagde gevoelens naar boven. Angst is de kern van de meerderheid van al onze dagdagelijkse problemen. Van de meeste angsten die je leven controleren ben je je  niet eens bewust. Toch bestaan ze en beïnvloeden ze je leven.

Waar hebben we het meeste angst voor? Pijn, dood, schaamte, eenzaamheid, verlies van geliefdes? Wat kan je doen als je in de greep van angst leeft? En nog belangrijker, hoe vrij denk je?

Wat te verwachten van deze workshop:
Tijdens deze 2 daagse leer je hoe je jezelf kan bevrijden van kleine en grote angsten. Je reist tijdens verschillende rituelen naar de wereld van “Erlik” waar je je diepe angsten confronteren kan en daar kan laten transcenderen. Deze workshop leert je naar je angsten te kijken en hoe ermee om te gaan door middel van simpele technieken:

Je leert:

  • je open te stellen en de wereld te vertrouwen zonder angst
  • hoe angst werkt
  • gewaarzijn te creëren wanneer mechanismes van angst je overnemen
  • de wortels te zoeken van de angst die je overneemt
  • om te gaan met de angst voor de dood
  • over de impact van angst op het energetische lichaam
  • innerlijke moed en zelfvertrouwen te creëren
  • om te gaan met negatieve overtuigingen over jezelf en hoe je een positief beeld kan creëren van jezelf
  • over de transformatie van angst naar het liefhebben van jezelf en de wereld rondom je
  • je zenuwstelsel te versterken door middel van simpele technieken

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch sjamaan Ahamkara
Prijs
: EUR 300 (2 lesdagen van 10u tot 17u)
Catering: 20 EUR/pp/day (lunch)
Datum: 9-10 september
Retraite: Mogelijkheid tot verblijf in retraite op donatiebasis
Start: 10u-17u
Taal: Engels
Betaling: Voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Inschrijven: Online via “inschrijven” of via info@zennergi.com
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: info@zennergi.com (voorkeur) of +32488473033
Adres: Brugstraat 30, Bilzen, België
Hotels: voor suggesties zie pagina “hotels

 

Leven zonder angst (2 lesdagen)
5

2018-02-04 20:16:32 Door Antoinette over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

De workshop was nog indrukwekkender dan ik tevoren had ingeschat: heel pragmatisch, leerzaam, inspirerend, in goed verstaanbaar Engels en met humor gebracht. Mooie mix tussen theorie en beoefening, ook in 2-tallen, met op tijd een pauze. En dat alles in een sfeervolle accomodatie waar we, ook niet onbelangrijk, verwend werden met een overheerlijke lunch en ander lekkers. Ik kijk uit naar toekomstige workshops met Ahamkara op dit adres. Heel veel dank aan Eva en Michael en niet te vergeten zijn moeder voor hun gastvrijheid.

2018-02-05 10:54:49 Door Astrid over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

Een zeer boeiende 2daagse! Ahamkara slaagt er in om een complex thema als angst zeer eenvoudig te brengen. Hij geeft inzicht in de fysieke symptomen die gerelateerd zijn aan angst en geeft eenvoudige oefeningen om die problemen aan te pakken. Daarnaast leidt hij een aantal rituelen waarmee je je angsten kunt detecteren en kunt transformeren die je nadien ook makkelijk thuis kunt herhalen. De synergie tussen theoretische inzichten en praktische oefeningen die Ahamkara geeft is zeer waardevol. Hij is een bijzondere man met veel kennis en aarzelt niet die te delen. Er wordt uitgebreid geantwoord op iedere vraag. Zennergi zorgt telkens weer voor kwalitatief uitzonderlijke workshops voor een zeer correcte prijs waar ook de innerlijke mens verwend wordt. Bedankt Eva en Michael om deze boeiende mensen naar ons toe te brengen. Astrid & Erik

2018-02-05 15:15:11 Door Marleen Verbraeken over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

Ahamkara is een zeer positieve energie, die rust uitstraalt. Op 1 minuut drummen, was ik telkens bijna weg …ongelofelijk...

2018-02-05 15:14:36 Door Inge en Eliane over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

Eerst en vooral bedankt voor het zeer gastvrije onthaal, voor ons was het de eerste kennismaking met jullie centrum. De workshop met Ahamkara was een geweldig en intense ervaring. Echt een aanrader voor elkeen die aan zichzelf wil werken.

2018-02-05 15:14:16 Door Inge over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

Wat een zegening om aan deze workshop deel te mogen nemen. Het onderwerp angst wordt inzichtelijk gebracht, het wordt eenvoudiger en beter te handhaven. Je leert mooie en goed toepasbare technieken die je thuis zo vaak als nodig kunt herhalen. De workshop was heel goed te volgen, zijn engels is eenvoudig en hij spreekt met humor. We werden door Eva & Michael echt in de watten gelegd met heerlijk voedsel, thee en water. De ruimtes zijn bijzonder smaakvol ingericht en je voelt de fijne energie overal. Ook dank aan de moeder van Michael die heel druk was met onze verzorging. Twijfel je nog? Ik zeg doen! Hier krijg je geen spijt van.

2019-03-01 08:17:01 Door Renilde over Leven zonder angst (2 lesdagen)
leven zonder angst

Verdiepende ervaring om angsten te 'facen' en te transformeren, dank je wel !

2019-09-22 19:51:07 Door Sven Kuipers over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

Beste Eva en Michael, Dank je wel voor een heerlijk weekend, het heeft ons weer een stukje verder gebracht in onze ontwikkeling. Veel succes met jullie bedrijf, het is de toekomst en het wordt alleen maar mooier.

2022-08-13 21:52:47 Door Hella Gadellaa over Leven zonder angst (2 lesdagen)
Leven zonder angst

De workshop van Ahamkara, vond en vind ik nog steeds erg goed. Ik wil graag zeggen, "doe en ervaar het zelf". Woorden zijn er bijna niet voor te vinden. Het raakt je van binnen, het werkt diep en heeft mij gegeven wat ik nodig had en heb. Ahamkara geeft zijn kunde door, op een prettige, duidelijke, praktische en leerzame manier. Oftewel, ik ga zeker zijn volgende cursussen die hij gaat geven volgen bij Zennergi. Ik kijk daar naar uit! Zennergi is een fijne plek om de cursus te krijgen.

Leven zonder angst (2 lesdagen)
5 out of 5 based on 8 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
9 september 2023 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30, België