Kraai ritueel

Siberisch Sjamaan Ahamkara begeleidt het kraai ritueel dat staat voor het ontwaken van magie, onzichtbare krachten en spirituele intuïtie in je leven. De kraai vertegenwoordigt transcendentie, is een brenger van boodschappen en een voorteken van verandering.

De kraai leeft tussen de tijdslijnen door en ziet verleden, heden en toekomst gelijktijdig. De kraai wordt in vele culturen als de “hoeder van de geheime wetten” gezien. Niets ontsnapt zijn visie en hij kijkt overal doorheen. Je verbinden met de kraai helpt wijsheid over jezelf te ontwaken. Met de kraai reis je doorheen verschillende realiteiten in een ontdekkingstocht van wie je écht bent. Hij versterkt je spirituele intuïtie en persoonlijke integriteit. De kraai helpt opportuniteiten in je leven te brengen. Zijn zwarte kleur staat voor de kracht van creatie die op een magische manier gebeurt. Net zoals de magie van de nacht leven geeft aan een nieuwe dag.

Siberisch Sjamaan Ahamkara
De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij in Europa rond om mensen kennis te laten maken met zijn teachings en helende rituelen.

Praktisch

Prijs: EUR 55
Inschrijven: Via “inschrijven” of info@zennergi.be
Voor wie: deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Voorkennis is niet nodig.
Datum: 5 december, 2019 (20u-22u)

Betaling
: cash,  ter plaatse
Niveau: 
Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: 
Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: 
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop
: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip:
 indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: info@zennergi.be
Parking
: zie Contactpagina

Kraai ritueel

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
5 december 2019 20:00 22:00 Ahamkara Brugstraat 30, Bilzen, Belgie