Kraai ritueel

Siberisch Sjamaan Ahamkara begeleidt het kraai ritueel dat staat voor het ontwaken van magie, onzichtbare krachten en spirituele intuïtie in je leven. De kraai vertegenwoordigt transcendentie, is een brenger van boodschappen en een voorteken van verandering.

De kraai leeft tussen de tijdslijnen door en ziet verleden, heden en toekomst gelijktijdig. De kraai wordt in vele culturen als de “hoeder van de geheime wetten” gezien. Niets ontsnapt zijn visie en hij kijkt overal doorheen. Je verbinden met de kraai helpt wijsheid over jezelf te ontwaken. Met de kraai reis je doorheen verschillende realiteiten in een ontdekkingstocht van wie je écht bent. Hij versterkt je spirituele intuïtie en persoonlijke integriteit. De kraai helpt opportuniteiten in je leven te brengen. Zijn zwarte kleur staat voor de kracht van creatie die op een magische manier gebeurt. Net zoals de magie van de nacht leven geeft aan een nieuwe dag.

Siberisch Sjamaan Ahamkara
De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij in Europa rond om mensen kennis te laten maken met zijn teachings en helende rituelen.

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch Sjamaan Ahamkara
Prijs: 
EUR 55
Deelnemers: min. 8
Datum Purmerend: 1 maart 2020
Taal: Engels
Betaling: Cash
Inschrijven: via “Inschrijven” of via info@zennergi.be
Benodigdheden: gemakkelijke kledij, extra deken of kussen altijd welkom
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Adres Bilzen: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Purmerend: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland (regio Amsterdam)
Contact: info@zennergi.be (bij voorkeur) of +32 488 473 033
Parking: Zie contactpage (C.C. De Kimpel, eikenlaan 25, Bilzen of aan Kanaalstraat 10, Purmerend)
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Kraai ritueel

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment