Beren ritueel

Het berenritueel dat Siberisch Sjamaan Ahamkara begeleidt staat voor energiereserves aanvullen, bescherming, overleving, praktische toepassing, zorgzaamheid, introspectie, innerlijke stilte, integratie, kracht en speelsheid.

De beer herinnert je aan je energiereserves op peil te houden, net zoals ze doen voor hun winterslaap. Via hun praktische vindingrijkheid weten ze deze altijd aan te vullen om te kunnen overleven in de stilte van de winter. De beer is erg zorgzaam voor zijn welpen en zijn eigen thuis. Vanuit liefde voor zichzelf en anderen maakt hij de kracht in je wakker bescherming te bieden wanneer nodig.

Wanneer de beer je begeleidt ontwaakt je binnen nieuwe lagen van introspectie waarin je de kracht van het “ik” ontdekt. Vanuit de innerlijke stilte laat hij je aandachtig naar je eigen gedachtes en gedragingen kijken. De winterperiode is een tijd van rust waarbij de beer je de levenslessen van de afgelopen periode helpt integreren zodat je met een hernieuwde staat van zijn de lente fris kan inzetten.

De speelsheid van de beer – zelfs op volwassen leeftijd – inspireert om vanuit vrolijkheid te leven.

Ahamkara: Sjamaan van de Altai

De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberi¨waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij in Europa rond om mensen kennis te laten maken met zijn teachings en helende rituelen.

Praktisch

Prijs: EUR 55
Inschrijven: Via “inschrijven” of info@zennergi.be
Voor wie: deze workshop is toegankelijk voor iedereen. Voorkennis is niet nodig.
Datum: 1 november 2020 

Betaling
: cash,  ter plaatse
Niveau: 
Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: 
Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: 
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop
: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Tip:
 indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: info@zennergi.be
Parking
: zie Contactpagina

Beren ritueel

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment