Helende Kabeljauw Ceremonie

Iedereen heeft al eens gehoord van de helende effecten van grootmoeders recept “Levertraan” voor een goede gezondheid en immuniteit in de winterperiode. De Scandinavische en Ijslandse bevolking neemt zelfs dagelijks de juiste hoeveelheid omega 3 aan visoliën voor een sterk en gezond lichaam.

De helende Kabeljauw (Codfish) ceremonie bestaat uit 2 delen:

– In het eerste deel synchroniseer je met verschillende lichtprincipes in het lichtveld van de kabeljauw voor persoonlijke genezing en activeren van specifieke kennis in jouw persoonlijke leven. Daarin worden diverse aspecten voor optimale gezondheid opnieuw geactiveerd in je eigen lichtveld.

– In het tweede deel brengen we healing vanuit het kristal licht doorheen de matrix waar de kabeljauw en de aarde mee verbonden zijn. Op die manier ondersteunen we balans en harmonie binnen de gemeenschap en de relatie van mens-kabeljauw-aarde.

Deze ceremoniële healingsbijeenkomst is een mooi voorbeeld hoe de natuurvolkeren ceremonies deden om hun voornaamste voedingsbronnen te eren en rituelen deden om het collectief in balans te houden. De purpose van deze bijeenkomst is dan ook gericht op healing, gezondheid, balans en harmonie.

9 op 10 mensen hebben een te kort aan omega 3 in hun bloedcellen. Omega 3 is belangrijk voor een zacht celmembraan dat nodig is voor optimale opname voedingsstoffen, een goede brein en oogfunctie, een vloeiend afgestemd zenuwstelsel, optimale cognitieve processen (geheugen, concentratie,..), normale spijsvertering, lage ontstekingswaarden, gezonde huid, etc. De juiste hoeveelheid Omega 3 is een belangrijk onderdeel voor de ervaring van een gezond lichaam.

Praktische Informatie:
Prijs: EUR 55
Inschrijven: Online via “Inschrijven” of via info@zennergi.be.
Start: 19u30.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij, deken, kussen, blinddoek (yogamatjes aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment