Huren

Wil je graag verblijven in de Zennergi home retreat Bilzen of ben je op zoek naar een geschikte locatie in Bilzen of Purmerend om je consult, opleiding, workshop of retraite te organiseren, dan ben je van harte welkom.

Zennergi Home Retreat Bilzen

Zennergi Bilzen heeft als locatie een prachtige 17e eeuwse stadshoeve vlak aan de Borreberg in het stadscentrum. Je bent op 5 minuten wandelen van het stadscentrum terwijl vlak naast de hoeve de ingang naar de uitkijkpost op de Borreberg is. Van daaruit zie je het Bilzerse stadspark, het bosgebied en de Demer rivier die op enkele minuten wandelafstand te bereiken zijn. Indien je met het openbaar vervoer komt, dan is er gemakkelijk aansluiting vanuit het station in Bilzen (10 min. wandelen).

In Purmerend verwelkomt Zennergi je graag in het oude kerkgebouw in de kanaalstraat dat eveneens centraal gelegen is op 5 min. wandelafstand van het stadscentrum, 15 min. van het station en 1 min. van de bushalte.

Wens je tijdens één van de opleidingen in Bilzen gebruik te maken van de retraite, dan kan je zelf op donatiebasis je waardering uitdrukken.

Voor meer informatie of aanvraag van een offerte, ontvangen we graag een mailtje van je op info@zennergi.com.

Locatie: Bilzen

Locatie: Purmerend