Moon Wolf Stone Healing

Bij deze traditionele sjamanistische Moon Wolf Stone Healing ontvang je een healing face paint. De spirit van de wolven, maan en stenen brengen genezing op een wijze zoals dit al meer dan 10.000 jaar geleden gedaan werd. Deze healing sessie wordt volledig in stilte gedaan. Voor aanvang van de healingssessie ontvang je een informatiemail met de volledige uitleg hoe deze healing in zijn werk zal gaan.

Voor wie?
Deze individuele healingssessies zijn open voor iedereen die reeds een opleiding of ceremonie bij Zennergi heeft gedaan. Ook na deelname aan één van onze Dreamtime Healing Concerten kan je je aanmelden voor een individuele healing sessie bij Michael Star Stone. Je kan hem hierover aanspreken voor of na het maandelijkse Dreamtime Healing Concert in Bilzen of Purmerend.

Praktische Informatie:
Prijs: EUR 150
Annulering: Kosteloos annuleren mogelijk tot 24u voor aanvang healing.
Data: 27-28 april (reeds volzet), 25-26 mei
Duur: de sessie duurt 1u30 à 2u
Inschrijven: Online via “Inschrijven” of via info@zennergi.com. Indien reeds volzet, informeer om op de reservelijst plaats te nemen.
Betaling: cash, ter plaatse
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland

Moon Wolf Stone Healing
5

2024-05-12 11:41:50 Door Tine over Moon Wolf Stone Healing
Grote dankbaarheid

Michael's stralende energie brengt een kalmerend vertrouwen teweeg, waardoor je moeiteloos naar binnen kunt keren en alle aspecten die losgelaten moeten worden met moed kunt aanschouwen en laten gaan. Je krijgt er zoveel innerlijke vrede en vreugde voor in de plaats. Ik wens iedereen die hindernissen tegenkomt het geschenk van deze helende krachtig healing.

Moon Wolf Stone Healing
5 out of 5 based on 1 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment