Shamanic crystal breathwork ceremonie

Tijdens de Shamanic breathwork ceremonie ontvang je diepgaande healing. Eerst ontvang je alle praktische informatie om de ademsessie optimaal te kunnen ervaren. De Shamanic breathwork healing ceremonie staat in het teken van een specifieke uitlijning met het kristalmedicijn dat verbonden is met de Tempels. Daarna volgt er nog een kort gedeelte om je fysiek te openen ter voorbereiding van de breathwork ceremonie.

Tijdens het 2e gedeelte van de ceremonie adem je bewust intensief in en uit in verbinding met het medicijn. Tijdens dit actieve gedeelte van de ceremonie zal Michael Star Stone je gedurende 30 min. meenemen in een intensieve breathwork ceremonie. Hierna ontspan je volledig en droom je nog een 30 min. verder in het helende licht van het medicijn en de prachtige droommuziek. Dit is het moment van diepgaande realisaties en lichttransformaties.

Voorbereiding voor deze healingsceremonie:
De ceremoniële uitlijning gebeurt in combinatie met een intensieve ademhalingstechniek. Gelieve ongeveer 2-3u voorafgaand aan de ceremonie enkel water of rustgevende thee drinken.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs
: EUR 60
Zelf meebrengen: Dekentje en blinddoek
Deelnemers: Max: 10
Start: 19u30 – 22u00
Taal: Nederlands
Disclaimer: Gelieve ook even de voorwaarden voor breathwork door te lezen.
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend
Adres België:
Brugstraat 30, Bilzen

Shamanic crystal breathwork ceremonie
5

2023-09-14 16:33:24 Door Daisy over Shamanic crystal breathwork ceremonie
Shamanic Breathwork

Aan het begin van de sessie krijg je duidelijke uitleg zodat je weet waar je aan toe bent. Daarna neemt Michael je stap voor stap mee op een bijzondere reis met een prachtige bestemming. Warm aanbevolen voor iedereen die geïnteresseerd is in breathwork, ook zonder voorkennis van sjamanisme.

2023-10-01 22:10:01 Door Wim over Shamanic crystal breathwork ceremonie
Crystal shamanic healing breathwork

Mooie en goed begeleide ademsessie in een mooie omgeving en samen met mooie mensen. Michael gaf een duidelijk uitleg wat er kon gebeuren tijdens de sessie en hierdoor kon ik in vertouwen de sessie in gaan. Dit maakte het mogelijk om de voor mij bestemde heling te ontvangen. Daarbij mochten heel mooie diepe inzichten tot mij komen net als de ervaring dat alle kanalen in mij volledig konden gaan stromen en in contact kon staan met zelf en de wereld in 'flow" . Al met al een bijzonder mooie ervaring die ik zeer aanraad!

Shamanic crystal breathwork ceremonie
5 out of 5 based on 2 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
29 juli 2024 19:30 22:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, België