Shamanic breathwork healing ceremonie

Tijdens de Shamanic breathwork healing ceremonie ontvang je diepgaande healing. Eerst ontvang je alle praktische informatie om de ademsessie optimaal te kunnen ervaren. Elke Shamanic breathwork healing ceremonie staat in het teken van een specifieke uitlijning met een pure lichtbron. Tijdens het eerste gedeelte van de ceremonie maak je bewust contact met dit medicijn. Het medicijn kan de aarde, de zon, de maan, totem of vertegenwoordiger van een andere lichtbron zijn.

Tijdens het 2e gedeelte van de ceremonie adem je bewust intensief in en uit naar de pure lichtbron van het medicijn. Tijdens dit actieve gedeelte van de ceremonie zal Michael Star Stone je gedurende 45-60 min. meenemen in een intensieve breathwork ceremonie. Hierna ontspan je volledig en droom je nog een 30-45 min. verder in het helende licht van het medicijn en de prachtige tempelmuziek. Dit is het moment van diepgaande realisaties en lichttransformaties.

Voorbereiding voor deze healingsceremonie:
De ceremoniële uitlijning gebeurt in combinatie met een krachtige ademhalingstechniek. Gelieve de dag voorafgaand aan de ceremonie reeds je eten af te stemmen en de dag van de ceremonie licht te eten. Ongeveer 2-3u voorafgaand aan de ceremonie enkel water of rustgevende thee drinken. Gelieve ook bij de disclaimer het onderdeel van contraindicaties voor breathwork deelname bij “medisch standpunt” te lezen.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone & Karine Diamond Dragon Fly
Prijs
: EUR 55
Betaling: cash
Deelnemers: Max: 20
Start: 19u30-22u
Taal: Nederlands & Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend
Adres België:
Brugstraat 30, Bilzen

Shamanic breathwork healing ceremonie

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
1 juni 2022 19:30 22:00 Michael Star Stone Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
8 juni 2022 19:30 22:00 Karine – Diamond Dragonfly Bilzen, Brugstraat 30, België