Wandelmeditatie 1: Breathwalk

Bij wandelmeditatie 1 realiseer je je hoe gemakkelijk meditatie te integreren is in het dagdagelijkse leven. Tijdens de 4 Breathwalks breng je jezelf stap voor stap terug in een staat van zijn die natuurlijk en aangeboren is. De technieken tijdens deze reeks helpen je om al wandelend, bewegend en stilstaand een meditatieve focus te geven. Meditatie kan je toepassen in alle aspecten van je leven. Realiseren hoe gemakkelijk het toe te passen is met behulp van handige tips & tricks kan je leven transformeren naar een nieuwe manier van zijn. En dit zelfs te midden van alle drukke to do’s. Nooit nog zal je tijdsgebrek hebben om te mediteren!

Bij deze reeks ervaar je alle basisaspecten van wandelmeditatie. De locaties van de wandelmeditaties kunnen variëren en worden nog gecommuniceerd!

Binnenkort komt er ook een verdiepende 4 daagse “Wisdom Walking“. Maak kennis via de gratis online webinar “hier“.

Overzicht data komende reeksen in Bilzen:
Bilzen: dinsdagavond 19u30-21u30: 8 juni, 15 juni, 22 juni & 29 juni

Praktische informatie:
Prijs: EUR 120 (8u, 4 lessen); inschrijven/reeks. 
Startuur:
19u30
Inschrijven: via “Inschrijven” of info@zennergi.com.  Inschrijving enkel mogelijk indien je minimum 3 van de 4 lesavonden kan aanwezig zijn. Klik op startdatum om in te schrijven.
Aantal: Min. 4 – max 8
Niveau: Beginners & Gevorderden
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven” of via info@zennergi.com. Klik op de startdatum van een nieuwe reeks.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres Bilzen: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Wandelmeditatie 1: Breathwalk
5

2020-08-10 11:05:13 Door Raf over Wandelmeditatie 1: Breathwalk
Wandelmeditatie 1: Breathwalk

Persoonlijk zeer aangename ervaring met oefeningen, inzichten, ... met het vergroten van je lichtveld op basis van concrete oefeningen die je nadien zelf steeds kan toepassen in eender welke setting, situatie, omgeving, ... Aanrader!

2020-09-25 16:21:16 Door Patrick over Wandelmeditatie 1: Breathwalk
Breath walk

In onze moderne tijd slorpen de gedachten, de mind en het denken ons helemaal op. Er is weinig of geen ruimte voor "gewaar zijn" en voor het ontmoeten van onze "staat van zijn". Tijdens de wandelmeditatie wordt de context gecreëerd, tools aangereikt, tips en tricks meegegeven om onze " natuurlijke staat van zijn " te ontmoeten en geleidelijk aan vast te houden. De uitleg en de begeleiding worden enerzijds professioneel en anderzijds op mensenmaat gebracht. Dus onmiddellijk toepasbaar en mits oefening en training misschien wel een begin naar meer inspiratie, creativiteit en groei. Ik ben alvast getriggerd.

Wandelmeditatie 1: Breathwalk
5 out of 5 based on 2 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment