Wisdom Walking

Wisdom Walking is een opleiding die je meeneemt, letterlijk en figuurlijk langs een pad van traditionele inheemse wijsheid. Je ontwaakt stap voor stap als Wisdomkeeper en leert via Paleolitisch sjamanistische ceremonies en teachings communiceren en co-creëren met alle elementen van het bestaan rondom je.

Deze elementen vormen een web van puur licht. Jij als Wisdomkeeper leert met de pure lichtbron van elk onderdeel van dit web te communiceren zodat je als hoeder van deze kennis een “thuisgevoel” voor jezelf en anderen kan creëren op aarde. Je leert de materie in dit universum te verlichten waardoor vreugde, lichtheid en helderheid deel uitmaken van je levenspad. Het primitieve lost op in de puurheid die er altijd al was en zorgt voor de lichttransformatie die we “healing” noemen. Healing voor jezelf, je medemens en de aarde.

Je neemt de wijsheid onmiddellijk mee naar de praktijk van het dagdagelijkse. Net zoals je elke dag beweegt van de ene plek naar de andere integreer je tijdens een begeleide natuurwandeling aan het einde van de dag al spelenderwijs datgene waarmee je je ceremonieel uitgelijnd hebt doorheen de dag.

De fysieke tocht in de natuur nodigt je uit om het licht vast te houden op een uitlijning die zich als medicijn toont. Op die manier leer je de focus te houden – te midden van de dagelijkse bezigheden – terwijl je bewust het web van licht versterkt. Zo merk je dat beide realiteiten in elkaar opgaan en dat die integratie zich moeiteloos voltrekt. Het bewandelen van je pad als Wisdomkeeper is nu begonnen.

Wil je ook vanuit het licht van wijsheid leren zien, spreken en bewegen zoals de Elders of the tribe, dan verwelkomen we je graag op deze reis. Tijdens een free online webinar belichten we alvast enkele aspecten van het pad als Wisdomkeeper.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs
: EUR 550 (4 dagen, excl lunch.)
Data Bilzen:
12-15 augustus
Data Purmerend: binnenkort beschikbaar
Start: 10u tot 18u (programma kan wijzigen. Gelieve avonden vrij te plannen indien je niet in de retraite verblijft)
Deelnemers:
min. 8 – max 15
Taal: Nederlands
Inschrijven: via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: cash bij aanvang van de eerste lesdag
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, gratis lounge & tea corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Wisdom Walking

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment