Oneness Awakening Course (2 lesdagen)

Creëer een permanente transformatie in je bewustzijn en versterk je band met het Hogere. Tijdens dit diep helende 2 daagse proces worden allerlei onbewuste blokkades opgeruimd (o.a. op vlak van relaties met ouders, partner en -innerlijke – kind). De teachings die je tijdens de Oneness Awakening Course ontvangt komen van Avatar Sri Amma Bhagavan en worden doorgegeven aan iedereen die bewust wilt groeien en verbinding wilt leren leggen met zijn persoonlijke Divine.

Ontwaking?

In toestand van dagdromen “bestaan” mensen terwijl ontwaakte personen “leven”.

De meeste mensen ervaren het huidige moment echter door de filter van hun persoonlijke geschiedenis. Hierdoor word je geleefd door je onbewuste patronen terwijl je als “ontwaakte” persoon de realiteit ervaart zoals het is, los van enig vooroordeel.

Om tot deze staat te komen is het helen van onbewuste patronen noodzakelijk. Tijdens dit proces kom je steeds dichter bij wie je écht bent en versterk je de band met je Hogere Zelf.

Inhoud Programma

Deze 2 daagse bied je:

  • diverse meditatievormen: Oneness Chakra Dhyana & Oneness Ananda mandala
  • healing op vlak van de belangrijkste relaties in je leven: kindrelatie, ouderrelatie & partnerrelatie
  • een boost in persoonlijke ontwikkeling waarbij onbewuste blokkades worden geheeld en je band met je Hogere Zelf wordt versterkt
  • meer informatie over Eénheidsbewustzijn en laat je op een nog dieper niveau kennis maken met de krachtige werking van Deeksha of Oneness Blessing via sri murthi meditatie & paduka.
  • meer inzicht in de achterliggende visie van Oneness en de Avatars Sri Amma en Sri Bhagavan

“Waarom nu?” & “Wie nog?”

In tijden van grote transformatie komen Avatars om de mensheid te helpen groeien in bewustzijn. Zo bracht Einstein kennis op vlak van fysica, Jung inzichten in de psychologie en schonken Sri Amma Bhagavan de Deeksha om onze spirituele ont-wikkeling te versnellen.

Versterk de band met je Divine via rituelen
Oneness helpt je ook sneller je band met je Divine te ontwikkelen door het ondergaan van diverse rituelen en het ontvangen van Deeksha via Sri murti of Padukas. Zo kan je het Sacred Chamber process bijwonen of onderga je bij de jaaropleiding “Oneness: pad van éénheid” 8 bijzondere rituelen voor persoonlijke groei.

Praktische informatie:
Prijs: EUR 222 (2 daagse,  incl soep voor lunch).
Datum: 2-3 februari. Zaterdag 10u-18u & zondag 10u-17u
Inschrijven: online via “Inschrijven”of info@zennergi.be
Betaling: Contant bij aanvang
Aantal deelnemers: min. 4 – max 12
Benodigdheden:
gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Tip: daags voordien al bewust in rust afstemmen op deze 2 daagse.
Inloop:vanaf 15 min. voor aanvang
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Oneness Awakening Course (2 lesdagen)
5

2018-05-14 11:58:31 Door Tom over Oneness Awakening Course (2 lesdagen)
Oneness Awakening Course: Deeksha inwijding

Dankzij de cursus heb ik veel inzichten gekregen op vlak van de belangrijkste relaties in mijn leven, waarmee ik nu verder aan de slag kan. Het hoogtepunt van de cursus was het zelf mogen geven van Deeksha's en dat voelde voor mij persoonlijk enorm goed en vertrouwd aan. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, ik heb er enorm van genoten en het heeft mij veel bijgeleerd. Bedankt Michael en Elisabeth!

Oneness Awakening Course (2 lesdagen)
5 out of 5 based on 1 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment