Oneness: Sacred Chambers

Avatar Sri Bhagavan van de Oneness University in India zegt dat wij in het nieuwe Gouden tijdperk met onze eigen Divine of God zullen wandelen en praten. Hoe vriendschappelijker en persoonlijker jouw band met je Divine/God/Het Hogere, des te meer je bewustzijn zich zal verdiepen en des te sneller je op alle terreinen zult groeien. De Sacred Chambers kunnen je hierbij enorm  helpen, want ze zijn door de Oneness University speciaal ontwikkeld om een intens contact met je Divine mogelijk te maken.

Het Sacred Chambers Proces
Tijdens het Sacred Chambers proces word je stap voor stap door twee of drie kamers geleid voor een bijzondere en intense ontmoeting met de Divine. Speciaal hiervoor in India uitgekozen en opgeleide trainers hebben hun huis voor het Sacred Chambers proces ingericht. De eerste kamer is een plek waar jij je na een korte uitleg (veelal in aanwezigheid van andere deelnemers) voorbereidt door middel van contemplatie; de tweede en derde (als die er is) kamer doorloop je alleen. De tijd dat je in de kamers verblijft, kan variëren van 3 tot 15 minuten.

Nieuwe ontwikkeling: De Golden Orb

Kort geleden heeft er in de Sacred Chambers een verandering plaatsgevonden die tot een sterke verhoging van de energie heeft geleid: De Sri Murthi van AmmaBhagavan is op veel plekken vervangen door een afbeelding van de Golden Orb. De Golden Orb is een natuurverschijnsel en een rechtstreekse manifestatie van het fenomeen waarvan Sri AmmaBhagavan wegvoorbereiders zijn, in hun inspanningen om het lijden van de mensheid te verlichten. De Golden Orb wordt in India beschouwd als een levende entiteit waarmee ‘gepraat’ kan worden. Sri Bhagavan heeft van kleins af aan met de Golden Orb gecommuniceerd.

Een bezoeker van de Sacred Chambers over de Golden Orb:
 “Het was altijd al heerlijk om naar de Heilige Kamers te gaan, het is als een bad van licht en bliss…Maar sinds de Gouden Sfeer er is, zijn de ervaringen nog intenser, de veranderingen en transformaties nog dieper en duidelijker. Na ieder bezoek voel ik hoe ik meer ‘mezelf’ word, vrijer en opener…Ik verheug me al op de volgende keer!” 
Scroll naar beneden voor enkele ervaringen of klik hier voor meer ervaringen.

Oneness Jaaropleiding: pad van éénheid
Tijdens de Oneness jaaropleiding ervaar je een diepgaande transformatie op verschillende levensthema’s zoals gezondheid, overvloed & welvaart, relaties, verbinding met het goddelijke, karma & voorouderbevrijding. De Avatars Sri Amma & Bhagavan van de Oneness University uit Zuid-Oost India stellen hun bijzondere teachings en helende rituelen ter beschikking via de Oneness Trainers. Deze bijzondere processen helpen je groeien op het pad van éénheid. Gedurende 10 maanden doorleef je diverse aspecten van “Oneness” en integreer je ze in je dagelijkse leven. Klik door en maak kennis met 8 Oneness rituelen die tijdens het jaarprogramma voor diepe transformatie zorgen.

Praktische informatie:
Prijs: Donatie
Data: 7 maart
Inschrijven: Online via “Inschrijven” of via info@zennergi.be
Aantal deelnemers: max 8 deelnemers 
Benodigdheden:
 gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Oneness: Sacred Chambers

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment