Trauma healer (1 weekend – 3 lesdagen)

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die als therapeut, genezer of professional in aanraking komt met cliënten die blijven vastzitten in hun trauma. Tijdens deze intensieve 3 daagse opleiding leer je van Chief Dancing Thunder de oude traditionele wijze waarop trauma’s getransformeerd worden en genezing kan plaatsvinden.

Chief Dancing Thunder
Chief Dancing Thunder is een medicijnman, indigenous teacher en spiritueel leider. Als stamhoofd van de Susquehannock tribe is Dancing Thunder verbonden met de indianen van Noord Amerika. Al meer dan 35 jaar reist hij de hele wereld over om genezers, therapeuten en andere spirituele zoekers te trainen.

Als Sjamaan werkt hij vanuit verschillende bronnen waaronder de voorouderlijn en de spirituele familie. “Als je weet wie je gidsen zijn kun je meesterschap verwerven” zegt hij.

Professionele opleiding voor Healers & Therapeuten
Gedurende zijn leven als sjamaan en traditioneel healer heeft Dancing Thunder bijzondere geneeswijzen geleerd en toegepast. Tijdens deze workshop geeft hij de kennis over het genezen van zware trauma’s door aan iedereen die andere mensen helpt om hun trauma op te lossen.

Hij leert je onder andere hoe je kunt reizen naar de kern van andermans trauma’s. Vanuit een staat van compassie leer je vervolgens universele healingen te doen. Deze workshop geeft je niet alleen een nieuwe visie over wat trauma’s zijn volgens de traditie van Dancing Thunder, je krijgt ook de tools mee om het transformatieproces in te zetten vanuit verschillende bewustzijnsniveau’s: geestelijke oplettendheid, perceptie, dromen, visioenen, sjamanistische reizen, healen vanuit aarde & kosmische energie.

Voor je ontwikkeling als healer/therapeut is deze opleiding een absolute meerwaarde. De focus van deze 3 daagse is dan ook hoe je iemand anders kan helpen in de transformatie van een trauma.

Belangrijk is dat je in goede gezondheid deze intensieve 3 daagse begint. Chief Dancing Thunder benadrukt het belang van de nodige rust ervoor en erna in te plannen voor optimale integratie.

Aanmelding
We ontvangen graag een motivatiebrief voor je deelname met uitleg over je professionele achtergrond en waarom deze opleiding een toegevoegde waarde kan betekenen voor je. Deze opleiding is voor iedereen die met healing, zorgverlening, coaching of therapie bezig.

Verdiepingstraject
Als je de opleiding trauma healing hebt afgerond kan je doorstromen naar “Healer longterm teachings“. Meer informatie hierover kan je binnenkort op onze website vinden.

Praktische informatie:
Prijs: EUR 450
Data: 8-10 april
Start: 10u tot 19u. Eindtijd kan variëren (vroeger of later).
Betaling: Cash
Inschrijven: online via “Inschrijven” of info@zennergi.com
Taal: Engels
Belangrijk: Roken en genezen zijn tegenstrijdig met elkaar. Om deze reden is deze opleiding opengesteld voor niet-rokers. 3 dagen volledige aanwezigheid is noodzakelijk om opleiding in deze healingsmethode te vervolledigen. Owv integratie en mogelijk uitlopen van de teachings wordt gevraagd de agenda s’avonds vrij te houden.
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Trauma healer (1 weekend – 3 lesdagen)
5

2017-05-19 11:43:19 Door Monique over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Is echt de moeite waard.ongelooflijk hoe chief dancing thunder zoveel informatie kon geven in de 3 daagse trauma healing,En de prachtige energie die heel de groep mocht ervaren.lieve groet Monique

2017-05-19 16:10:49 Door Frank over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Drie intensieve dagen die eigenlijk iedereen die met trauma's werkt zou moeten volgen. Veel informatie en technieken gekregen van Chief Dancing Thunder. Meteen ingezet in de eigen praktijk. Dank voor de gastvrije ontvangst door Chief Dancing Thunder, Eva & Michael.

2017-05-19 17:26:49 Door Marjan Krukroest over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Prachtige weg naar genezing......heb genoten van de ervaring. Het sijpelt nog steeds door. De manier van genezen en het oergevoel wat in mij wakkergeschud wordt vraagt om vervolg. Ik ben alleen nog niet zover. De cursus is zeer prettig en de manier van overbrengen en je meenemen daar waar de genezing plaats vind spreekt mij enorm aan. Ook de "nuchtere" benadering past mooi. Niets zweverigs aan. Daar houd ik van. Het eten en de sfeer er om heen was TOP! Het cederhouten beertje zit in mij tabacco-tie doos en spreekt zo af en toe.

2017-05-19 18:19:28 Door Manon over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Geweldige dagen die nog steeds voelbaar zijn!Mooie dagen waar healing centraal staat niet alleen voor de ander maar ook voor je eigen spirit.Het ontvangst en eten is geweldig ook namens hun inzet..Je voelt je thuis en dat is ook de bedoeling.Ik heb mijn weg gevonden en ga vast en zeker nog vaker deelnemen..Warme groet Manon ❤

2017-05-19 23:28:09 Door Veronique over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Wat een geweldige workshop. Naarmate de dagen vorderde, stopte mijn denken volledig en werd ik helemaal stil van binnen en vanuit deze natuurlijke staat van zijn behandelen is prachtig. Absoluut een aanrader. Veronique Dudek

2017-05-20 08:12:27 Door Natasja over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

De drum,... gewoon alles,... het klopt gewoon. Dat er bij sommige trillingen, uw lichaam zo kan reageren! Zaaalig. Heb het al iedereen aangeraden. Tot de volgende. Liefs Natasja

2017-05-20 11:34:53 Door Petra Veltman over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Deze training heb ik als erg waardevol ervaren. Zoals Chief Dancing Thunder zegt, je hoeft het enkel maar te herinneren, alles is al aanwezig. En dit was zo'n moment. Mooie tools om mee te werken binnen mijn praktijk. Nieuwe perspectieven gekregen. De gastvrijheid van Eva en Michael, de prachtige ruimte en het heerlijke eten hebben bijgedragen aan een prachtig weekend.

2017-05-20 18:45:06 Door Maria Quesada over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

3 mooie, intensieve dagen met prachtige helende rituelen. Veel wijsheid wordt gedeeld. Top locatie en uitmuntend verzorgd. Behoorlijke verwennerij!

2017-05-22 13:45:03 Door Nicky over Trauma Healing
Trauma healing met Chief Dancing Thunder

Wat een prachtig weekend, ... De wijsheid die gedeeld werd door Chief Dancing Thunder deed me al vanaf dag 1 hunkeren naar meer : Meer kennis, meer wijsheid, meer rituelen. ... Iedereen wordt hartelijk onthaald in een prachtig kader. Meteen ingeschreven voor een volledige healersopleiding. Nogmaals een dikke dank-je-wel aan Chief Dancing Thunder voor de gedeelde wijsheid en aan Eva en Michael en alle medewerkers voor de top-begeleiding die maakten dat we dit weekend voor altijd in ons meedragen !

2017-06-02 14:24:00 Door M. Muller over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Fantastisch materiaal dat wordt aangereikt. Eenvoudig en zo effectief. Heeft geleid tot wonderbaarlijke gebeurtenissen in de periode na de opleiding. Hartelijk ontvangst, heerlijk gegeten, goed gezelschap. Dank!!

2017-07-11 23:15:26 Door Dennis Breedijk over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Geweldige ervaring de 3 daagse trauma healing workshop. Echt een aanrader voor therapeuten. Goede sfeer, mooie ruimte, lekker eten maar vooral heel leerzaam. Ik begrijp nu hoe je met energie mensen kunt helen. En mijn droom kwam uit door les te krijgen van een echte Chief-Chief Dancing Thunder.

2017-07-18 12:56:14 Door Claire Meuwis over Trauma Healing
Trauma Healer

Very inspiring...coming back to the roots of my own spirit and the spirit of the universe !!! Just as nature, the simple life as it was meant to be. I admired the way Chief's teachings, so at peace in the flow of life itself. Good atmosphere, great people, nice food, explendid organisation and a beautiful centre. I am changing my life for the better 'in the light' with the flow of life and 'lighter' with less trauma and planning to help others to live in freedom. With love and in spirit, Claire.

2017-07-17 13:25:21 Door Els Denessen over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

drie volle dagen genieten van heel veel wijsheid en kennis. dit op een rustige manier gebracht. de sfeer was alleen al helend. alles was perfect geregeld. locatie, ruimtes, eten, versnaperingen en drankjes. heel veel positieve energie zowel van de begeleiding als vanuit de groep. ik heb er volop van genoten. een liefdevolle groet Els

2017-07-18 12:55:39 Door Ludo over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Chief Dancing Thunder is kei goed! Overdraagbare wijsheid en krachtige eenvoud. De locatie was heel mooi, goed verzorgd, eten subliem. Eva en Michael zijn gastvrij en zeer open, behulpvaardig. Een weekend dat de rest van mijn leven heeft doen veranderen. Bedankt voor de nieuwe inzichten; ik zal dit pad blijven volgen. Zelf gaan ervaren zou ik zeggen!

2017-07-18 12:55:04 Door White stone over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Heb het ervaren als 'the missing link': Geleerd hoe je met minimale belasting voor de klant de diepste trauma's kunt laten transformeren op een geweldige manier. Bij mezelf zijn er ook meteen nog wat trauma's getransformeerd. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan in mijn praktijk en met succes. Het eten was lekker, goed verzorgd.

2017-07-18 12:52:49 Door Hilde over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Wat een fijne ervaring en wat een mooie energie straalt jullie plek uit. Het voelde als thuiskomen. Eindelijk iemand die me op een heel eenvoudige doch waarachtige en doorleefde manier kon vertellen wat ik eigenlijk al heel mijn leven weet en toch ook weer niet :-) Hartegroet Hilde

2017-07-19 21:29:04 Door Vicky Jacob over Trauma Healing
Trauma Healing met Chief Dancing Thunder

Het was S U P E R! Om te beginnen is het een hele fijne plek, met hele fijne mensen. Bij zennergi is aan alles gedacht - dat zie je in de kleinste details. De workshop op zich was... ongelooflijk. Voor mij persoonlijk was het een hele fijne ervaring om zo met energie te mogen werken. De informatie die gedeeld werd, de drums, de stemmen, de energie - het klopte allemaal heel mooi. Bedankt voor de tijd samen :-) Ik heb ervan genoten.

2018-04-17 10:52:49 Door EekeSjoukje Crystal White Owl over Trauma Healing
Trauma Healing

Deze prachtige 3-daagse van Chief Dancing Thunder is diepgaand en effectief: een parel voor jezelf en de wereld. Je wordt ondergedompeld in oer-oude kennis en wijsheid die zeer krachtig maar ook met Eenvoud doorwerkt op oude pijn en vastzittende patronen.

2018-05-14 12:01:04 Door MRJ Ruben over Trauma Healing
Trauma Healer

Voor mij waren deze dagen een onderdompeling in oude kennis die Chief Dancing Thunder met ons wilde delen. 3 dagen lang kennis mogen ontvangen over trauma healing. Was een wijsheid, wat een kennis. Ik voel mij erg dankbaar dat ik hierbij aanwezig kon zijn. Voor therapeuten die al werken met diepgaande trauma’s is dit zeker een aanvullen of beter gezegd een must. Het verschil tussen therapie en healing! Iris Ruben

2018-05-16 13:06:34 Door Annette Pedde over Trauma Healing
Trauma Healer

He came, taught his teachings... and then everything changed.

2018-05-17 09:53:46 Door iSjtar over Trauma Healing
Traumahealing

Dankbaar voor een krachtig programma, goed georganiseerd, op een prachtige lokatie. Genieten van de wijsheid van Chief

2018-05-17 09:55:16 Door Carmen Vandorpe over Trauma Healing
Trauma healer

Dit was een buitengewone ervaring, een afwisseling van leren en ervaren. Ik kan voelen dat er binnen in mij iets veranderd is. Nu wil ik graag integreren wat ik tijdens deze dagen van Chief Dancing Thunder mocht leren en dan kom ik zeker weer terug.

2018-05-17 09:54:34 Door Henriëtte over Trauma Healing
Trauma Healer

Ik heb genoten die 3 dagen bij jullie. Wat een heerlijk ‘thuiskomen’. Warm en liefdevol. Ik heb direct het geleerde toegepast in mijn praktijk. Het ging nog niet helemaal van harte, maar ondanks dat al wel mooie resultaten en ervaringen bij mijn klanten. Oefening baart kunst J

2018-05-22 14:51:21 Door Nathalie over Trauma Healing
Trauma Healer

Een bijzondere 3 daagse in een fantastische sfeer. Een aanrader!

2018-06-07 18:25:26 Door Nathalie over Trauma Healing
Healers Advanced

Geweldige 3-daagse opleiding met enorm veel diepgang en belangrijke kennis die gedeeld wordt. Het is een eer om les te krijgen van de Chief Dancing Thunder! En het is altijd thuiskomen bij Eva en Michael! Zo dankbaar voor dit weekend! Elke keer een fantastische ervaring bij Zennergi!

2022-04-13 07:47:28 Door Tine over Trauma Healing
Trauma healing met Chief Dancing Thunder

Je wordt gedurende 3 dagen meegenomen op een intensief pad van ceremonies. De nodige kennis en tools worden herinnerd en geactiveerd. Het mooiste vond ik het feit dat we zoveel ondersteuning voor dit werk mogen ontvangen, we're not alone in this. Dit voor zowel de healer als degene die de healing zal ontvangen. Je wordt eerst meegenomen in de theorie zodat je mind ten allen tijde kan volgen, erna wordt alles in dreaming geopend en geactiveerd. Ik heb genoten van Chief zijn no-nonsense aanpak. Hij zet je in je kracht en verwacht dat je daar ook blijft.

Trauma healer (1 weekend – 3 lesdagen)
5 out of 5 based on 26 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment