Traditional Balinese Healing

Sjamaan en healingpriester Sanathara uit Bali brengt de bijzondere “Balinese heart healing” workshop naar België. Je leert werken met de energie van de witte lotusbloem en de gouden diamant in je hart voor healing en ontwaking. Het thema van deze Balinese healing is “co-operation” of “samenwerking”.

Balinese Heart Healing én Love & Light Meditation
Deze bijzondere meditatietechniek gaat om transformatie, door middel van de energie van de witte lotusbloem en de gouden diamantenergie, naar liefde en vrede in je hart. Daarnaast brengt de heart healing je lichaam en ziel in harmonie door middel van gong, ratels, sjamanentrommel en het zingen en luisteren naar healingmantra’s.

Individuele Balinese Healing

Sanathara geeft ook individuele healingsessies op zaterdag 20 oktober. Voor meer informatie klik hier. Inschrijven kan via info@zennergi.be

Wie is Balinese priester & sjamaan Sanathara
Ervaar het gevoel van blijdschap, vrede en harmonie. Sanathara is een uit Bali afkomstige healingpriester en sjamaan. In 2010 ontving hij zijn initiatie. Sinds die tijd zet hij zich niet alleen met hart en ziel in als healer voor zijn Balinese medemens, maar ook voor ieder ander die voor healing (op geestelijk en lichamelijk vlak) naar hem toekomt. Sanathara is op uitnodiging al diverse malen werkzaam geweest in spirituele centra in Europa. Naast priester is Sanathara ook de oprichter van stichting ‘Bidadari Bali’, een scholingsproject voor jongeren vanaf 12 jaar met een verstandelijke beperking. Met financiële hulp van de zusterstichting in Nederland houdt hij, samen met de inzet van plaatselijke krachten, de school al 10 jaar draaiende. (www.stichtingbidadari.nl)

Andere Sound healings & Workshops:

Praktisch

Prijs: EUR 55 (max 25 deelnemers)
Betaling: via overschrijving. Na inschrijving ontvangt u een boekingsbevestiging met meer informatie.
Duur: ongeveer 2u30
Taal: Engels

Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via info@zennergi.be. Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.
Niveau: Beginners & Gevorderden
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes & dekens aanwezig). Eigen extra kussen meenemen wordt aanbevolen. Voor de zondagnamiddag editie is het een goed idee om een slaapmuts of iets anders dat de ogen bedekt mee te brengen.
Inloop: 30 min. voor aanvang aanmelden, via hoofdingang (straatkant)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect

Contact: info@zennergi.be

Traditional Balinese Healing
5

2018-06-12 14:10:13 Door Tine Peeters over Traditional Balinese Healing
Balinese heart healing

Een heel positieve ervaring, in een aangename omgeving, met een fijne gastheer. De visualisatie met de lotus en diamant gebruik ik nog regelmatig om mijn meditatie af te sluiten. Als Sanathara terugkomt in het najaar, count me in. Bedankt om dit te organiseren, Michael. Bali, waar ik een zalige maand heb doorgebracht, kwam weer tot leven ...

2018-06-12 14:06:48 Door Nathalie over Traditional Balinese Healing
Balinese Heart Healing Workshop

Sanathara is een inspirerende man met een groot hart en een rustgevende uitstraling! Het was een mooie meditatie-avond. Vol sereniteit en harmonie! Een aanrader!

Traditional Balinese Healing
5 out of 5 based on 2 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment