Healing & Reading met sjamanen

Naast de speciale verdiepingsworkshops zijn Sjamanen Bulgan (Mongolië), Ahamkara (Siberië), Elliott (Cuba), Sanathara (Bali), Blue Star (Nederland) en Paqo Don Alejandro (Peru) ook aanwezig in het centrum om een aantal keer per jaar een individuele Sjamanistische Healing & Reading te geven.

Ahamkara: Sjamaan van de Altai
De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberië waar hij door Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistische Centrum “Zhivo” genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Elliott, “The Urban Shaman”
“Urban” betekent “stedelijk”. “Shaman” is volgens Elliott een spiritueel person die de bekwaamheid bezit te helen, meesterschap vertoont over energieën waarmee hij werkt en visioenen kan “zien”. De meeste sjamanen wonen op het platteland in afzondering, maar Elliott is als sjamaan opgegroeid in stedelijke omgeving waar hij zijn kwaliteiten als Sjamaan ontwikkelde.

Sjamaan en Clanmother Blue Star
Blue Star vertegenwoordigt als Sjamaan zowel de Noord-Amerikaans Indiaanse traditie als de Australische sjamanistische traditie van de Aborginals. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde Psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association”. Blue Star behandelt ook met de SCIO en spreekt bovendien nederlands.

Mongoolse Shamanka Bulgan Windhorse
Bulgan Windhorse is een sjamaan uit Mongolië die internationaal bekend is voor haar transformerende workshops. Ze stamt af van de Kahn familie uit Mongolië – gekend als pure en directe sjamanistische familielijn – waarbinnen ze de rol van “wisdomkeeper” opneemt om mensen te verbinden met hun ware kracht en identiteit.

Sjamaan & Priest Sanathara
Ervaar het gevoel van blijdschap, vrede en harmonie. Sanathara is een uit Bali afkomstige healingpriester en sjamaan. In 2010 ontving hij zijn initiatie. Sinds die tijd zet hij zich niet alleen met hart en ziel in als healer voor zijn Balinese medemens, maar ook voor ieder ander die voor healing (op geestelijk en lichamelijk vlak) naar hem toekomt. Sanathara is op uitnodiging al diverse malen werkzaam geweest in spirituele centra in Europa. Naast priester is Sanathara ook de oprichter van stichting ‘Bidadari Bali’, een scholingsproject voor jongeren vanaf 12 jaar met een verstandelijke beperking. Met financiële hulp van de zusterstichting in Nederland houdt hij, samen met de inzet van plaatselijke krachten, de school al 10 jaar draaiende. (www.stichtingbidadari.nl)

Paqos van Peru
Elk jaar reizen de Paqos van Peru doorheen Europa. Ze geven de mogelijkheid om deel te nemen aan de despacho ceremonies, delen hun wijsheid, maken tijd voor individuele healingsessies en initiaties. In een korte intake wordt gekeken waar je op dit moment in je leven staat, en wat er nodig is om iets in jou te helen. In een gesprek ( 15 min) kun je met de Paqo bespreken wat je nu los wilt laten, oude patronen, trauma, verdriet, pijn, burnout. De Paqo leest ook jouw energie en zal daarop de Healing afstemmen. Sjamanistische behandeling geeft een heling op energetisch niveau, en zal dan doorwerken naar mentaal, emotioneel en fysiek lichaam. Na afloop vertelt de Paqo wat hij/zij voor je heeft mogen doen, en kan advies meegeven.

Praktische informatie:
Ahamkara (Siberië):
Prijs: Reading: 50 EUR (30-60 min.), Healing: 90 EUR (45-60min.), Reading & Healing: 140 EUR
Datum: binnenkort beschikbaar

Blue Star (Nederland):
Prijs: SCIO Biofeedback: 115 EUR (1u30); Reading: EUR 90 (1u); Healing: EUR 100 (1u)
Datum: binnenkort beschikbaar

Bulgan (Mongolië):
Prijs: Healing: 90 EUR (1 uur)
– Datum: binnenkort beschikbaar

Sanathara (Bali):
Prijs: Healing 90 EUR (1u30 uur)
Datum: binnenkort beschikbaar

Betaling: cash
Parking: zie Contactpagina
Inschrijven: Na aanklikken van de datum bij “inschrijven”, kan u ons mailen naar “info@zennergi.com” met uw voorkeuruur.
Belangrijk: afhankelijk van de noden kan een consult langer of korter zijn. Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen.

 

Healing & Reading met sjamanen

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment