Nusta Karpay

De Masterworkshop Nusta Karpay wordt gegeven door Paqo Don Alejandro uit de Qeros communities in Peru. Deze authentieke Paqo (Priester of Healers) maakt deel uit van een ononderbroken bloedlijn en is één van de laatste afstammelingen van de Inca’s. Hun kennis en wijsheid werd honderden jaren lang van generatie op generatie doorgegeven – zonder inmenging van buitenaf – en is daarom zuiver gebleven. Sinds 2009 werd deze Nusta Karpay ceremonie voor het eerst buiten de Qeros communities gegeven. Tijdens deze inwijdingen ontvang je 7 Nusta om je opnieuw diep te verbinden met je aangeboren kwaliteiten. Deze workshop is voor vrouwen én mannen.

Elke Nusta (Vrouwelijke Spirit) heeft haar eigen kwaliteit en inwijding.

1. Mama Occllio verbindt je met Pachamama ( aarden)
2. Tunia Mujia ( Mama Serena ) verbindt je met het Water ( gevoel / intuitie)
3. Mama Simona verbindt je met je origine ( voorbij je voorouders en levens)
4. Dona Theresa verbindt je met je Liefde in je Hart
5. Maria Sakapana , Spirit van de Wind, opent je Keel en helpt je jouw waarheid te spreken
6. Huana Huanam Tiklla  , verbindt je met helder zien, wie jij bent
7. Thomasa Huanam Tiklla helpt je jezelf te Bevrijden, en verbindt je met de spirituele kosmos.

Elke inwijding is anders en maakt deze workshop een feest om te volgen. Je loopt dit weekend het Regenboogpad en zult werken met stenen, water en bloemen, Munay Despacho, Condor Veren en de Wind, Transmissie via derde oog ontvangen van de Paqos, en als laatste de ceremonie met kaarsen. Thuis werk je nog 21 of 28 dagen met een korte meditatie en deze kaarsen om de karpays goed te laten doorwerken.

Andere workshops & sessies van Don Alejandro:

Praktische informatie:
Teacher: Don Alejandro
Prijs
: EUR 250 (+ EUR 40 voor lunch, cash te betalen bij aanvang 1e lesdag) (volzet, email info@zennergi.be voor plekje op de reservelijst).
Betaling: Voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Data: 30 november-1 december
Start: 10u-17u
Taal: Engels
Inschrijven: Online via “inschrijven” of via info@zennergi.be
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang
Contact: info@zennergi.be (voorkeur) of +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Gratis Parking:
 Zie contactpagina (C.C De Kimpel, eikenlaan 28)
Hotels: voor suggesties zie pagina “hotels
Nusta Karpay
4.8

2019-05-31 14:07:53 Door Ludo over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Na afloop van deze initiatie ben ik zo diep geraakt. Het huiswerk voor thuis is om de kaars brandend te houden. Tranen stromen over mijn wangen van dankbaarheid & heling. De eenvoud doch doeltreffendheid van de Peruaanse spiritualiteit. Dit is heilig. Wat wordt uitgereikt is niet in woorden uit te drukken. Ik blijf in mijn leven spontaan Depacho's maken in de natuur om te herinneren en te eren. Linda heeft een gave om de vertaalslag te maken naar het Nederlands en de vrouwelijke veld uit te nodigen. Don Alejandro draagt al zijn levenservaring over om op alle lagen te vertrouwen op het leven/de ziel & natuur. Voor iedereen die volwassenkind wil zijn kan ik deze kleurrijke vervullende reis aanbevelen. Expansie van je innerlijk weten verrijkt met een traditie die het hart vervuld!

2019-06-05 10:01:21 Door Pia Lachermaier over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Hey Eva and Michael, Thank you for hosting this workshop I really enjoyed it. You guys have built up a really great place. It is a pleasure to see so many healers coming together and even holding workshops together. Please keep going.

2019-12-24 09:54:47 Door Mirjan Glandorf over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Lieve mensen, In het weekend van 30 nov-1 dec 2019 heb ik de prachtige en indrukwekkende Inca Nusta Karpay Inwijdingen mogen ontvangen. Super goed geregeld, verzorgd  en georganiseerd. Dank nogmaals daarvoor.

2019-12-03 22:39:44 Door Kelly Schijvens over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Afgelopen weekend heb ik bij Zennergi de Despacho ceremonie en de Nusta Karpay mogen bijwonen. Wat een prachtige plek hebben jullie in Bilzen! De aanwezigheid van Blue Star en Tom was top. Wij willen jullie (en de paqo’s natuurlijk) bedanken voor het toestaan van een kind bij de ceremonie, dat heeft het extra bijzonder en krachtig gemaakt voor ons. Onze dochter heeft er enorm van genoten, ze kreeg ter plaatse visioenen over oude inca-sites. Het is erg fijn dat we af en toe iets kunnen ondernemen met haar waardoor haar connectie met de spiritwereld en haar gave als normaal gezien wordt en actief blijft.

2019-12-04 18:38:23 Door Anita Cornelissens over Nusta Karpay
Nusta Karpay

Het was een prachtig weekend van vrijdag t/m zondag. De Pacos zijn zo puur. Bedankt

Nusta Karpay
4.8 out of 5 based on 5 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment