Inwijdingen – Hatun Karpay

Individuele Inwijding:
In de Inca Traditie zijn de belangrijkste Karpays de ‘Hatun Karpay’, of de Grote Inwijdingen. Ze worden elk met een tussenpoze van ongeveer een half jaar gegeven. De eerste begint met het openen van je Hart, de Munay Karpay. Dan volgt de Yachay Karpay, op het buikcentrum, om je te verbinden met de wijsheid van Pachamama , Moeder Aarde, het intuitief weten. Als laatste wordt dan de Llankay Karpay gegeven, het hoofd, de Mind, het werken van de Geest.
De Hatun Karpay zal je diepe innerlijke transformaties geven en helpt je op je Pad . De Paqo zal je vragen om bij de 2de en 3de Inwijding eerst goed na te denken. Of dit jouw Pad is om te volgen. Daarbij hoort dan het volgen van training, om in ieder geval basiskennis over het authentieke Inca Pad op te doen. De Paqo zal je dan vragen om je eigen Mesa, Medicijnbuidel, te maken, volgens de Inca Traditie.
Don Alejandro legt het zo uit, bij elke Karpay wordt er een zaadje geplant, een vonkje Licht. Dit dien je te voeden en onderhouden, zodat het zaadje kan groeien. Doe je na het ontvangen van de Inwijdingen er niets mee dan zal op den duur dat zaadje van Licht afzwakken en verdwijnen. In een gesprek vooraf ( 15 min) zal de Paqo beslissen of je de Inwijding krijgt of beter eerst nog een healing.
Individuele Healing:
In een korte intake wordt gekeken waar je op dit moment in je leven staat, en wat er nodig is om iets in jou te helen. In een gesprek ( 15 min) kun je met de Paqo bespreken wat je nu los wilt laten, oude patronen, trauma, verdriet, pijn, burnout. De Paqo leest ook jouw energie en zal daarop de Healing afstemmen. Sjamanistische behandeling geeft een heling op energetisch niveau, en zal dan doorwerken naar mentaal, emotioneel en fysiek lichaam. Na afloop vertelt de Paqo wat hij/zij voor je heeft mogen doen, en kan advies meegeven.
Praktische informatie:
Prijs initiatie: EUR 225 (2u)
Prijs healing: EUR 125 (1u30)
Betaling: Cash
Data: 27 & 28 november & 2 december
Taal: Engels
Inschrijven: Online via “Inschrijven” of info@zennergi.be met voorkeuruur.
Contact: info@zennergi.be
Parking: Zie Contactpagina (C.C. De Kimpel)
Inwijdingen – Hatun Karpay

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment