Introductie healing ancestors, bones & organs

De “Introductie healing ancestors, bones & organs” wordt gegeven door Chinese Taoist Dirkje Veltman en Siberisch Sjamaan Ahamkara. Zowel de traditie van het Siberische Sjamanisme als het Chinese Taoïsme bieden verschillende healingstechnieken, teachings en ceremonies om healing te brengen op de voorouderlijn, de organen en de beenderen.

Beenmerg nei kung ~ Dirkje
Het energeren van de botten ( de kraamkamers van de rode en witte bloedcellen ) is een boost voor je bloedlijn en je vitaliteit. De botten hebben van zichzelf een lage trillingsfrequentie. Zij kunnen daarmee een enorm bereik van hogere frequenties opvangen. Het skelet is een ingenieus radar. Alleen als we ervaringen of energie nooit meer willen ervaren slaan we deze gestolde energie op in hetzelfde bottenstelsel. Met spanning in de botten worden hele delen van onze radar murw.
De circulatie is daarmee verminderd, minder nieuw bloedaanmaak, verslechterde kwaliteit van de bloedlijn. Met vitale botten is het bloed sterker en de band met de bloedlijn beter. Met diverse Beenmerg Nei Kung technieken wordt het gele beenmerg (vervetting van de botten ) weer terug omgezet in rood beenmerg (kraamkamers van het bloed).  De botten herwinnen aan flexibiliteit en veerkracht. Zodra er bot ontkalking is dan is het gele beenmerg ( het vet) opgelost en kunne deze technieken niks veranderen, maar met geel of rood beenmerg kun je weer warm tot op het bot worden.
Preview of Healing internal organs program:

Tijdens deze 4 daagse doe je al heel wat kennis op om zelf aan de slag te kunnen. Je kan achteraf ook nog doorstromen naar de 2 verdiepingsopleidingen “Healing ancestors & bones” (start: april 2021) en “Healing interne organen” (start: maart 2022). Beide duren 16 dagen, zijn apart te volgen en zijn verspreid over 2 jaar. Je bent niet verplicht deze introductie van 4 dagen te volgen om één van de verdiepingsopleidingen te volgen. Je kan ook rechtstreeks instappen in het verdiepende traject in april (2021) of maart (2022). Je zal wel extra informatie en tools ontvangen door het introductieweekend te volgen.

Voor wie?
Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die healing wenst te ontvangen op de organen, voorouderlijn of botten, of als healer of therapeut zich wilt verdiepen in deze onderwerpen.

Praktische informatie:
Teachers: Siberisch Sjamaan Ahamkara en Healing Tao Senior instructrice Dirkje Veltman
Prijs: EUR 580
 (lesdagen, lunch excl.)
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Data: 25-28 februari 2021
Deelnemers: min. 10 – max. 24
Start: 10u – 17u
Taal: 
Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, The Netherlands

Introductie healing ancestors, bones & organs

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment