Healing the ancestors and bones

Healing the ancestors and bones brengt healing op de voorouderlijn en in de beenderen. Zowel de traditie van het Siberische Sjamanisme als het Chinese Taoisme bieden verschillende healingstechnieken, teachings en ceremonies tijdens dit 16 dagen durende intensieve healingsprogramma. Sjamaan Ahamkara en Senior Taoist Dirkje Veltman nemen je elk 8 dagen mee in hun traditie.

Voor wie?
Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die healing wenst te ontvangen op de voorouderlijn of botten, of als healer of therapeut zich wilt verdiepen in deze onderwerpen.

Preview Healing the ancestors & Bones:

Het energetisch zuiveren en opladen van de botten brengt structuur, kracht en soepelheid. Een zuiver skelet is een bijzonder instrument voor diepgaande gronding en resonantie met de subtiele, etherische en spirituele wereld. Het helpt je af te stemmen op de essentie.

Beenmerg Nei Kung is een belangrijk aspect van de Healing Tao wanneer het gaat om verjonging. Door bewust energie in de botten te ademen, herstel je de bloedcirculatie in een staat van verjonging. Rode en witte bloedcellen vormen het hart van je botten. De verjonging van de botten verbetert daardoor de kwaliteit van het bloed in het lichaam. Gelijktijdig zuiver je de bloedlijn.

Healing van de voorouders is in de traditie van het Siberische Sjamanisme belangrijk om een vervuld leven te leiden. Wij zijn verbonden met onze energetische roots net zoals de wortels van een boom zorgen voor verankering en voeding. Onze voorouders hebben het leven doorgegeven. Hun blauwdruk is een belangrijke factor voor ons welzijn. Met sterke en gezonde wortels, leef je het leven zorgenloos en in een flow.

Ahamarka leeft als Sjamaan in het Altai in Sberië en werd onderricht en geïnitieerd door Sjamaan Arzjana. Dirkje Veltman ontving haar kennis als Senior Taoist instructrice van GM Mantak Chia.

Praktische informatie:
Teachers: Siberische sjamaan Ahamkara & Senior Taoist instructrice Dirkje Veltman
Prijs: EUR 2160 
(16 lesdagen, excl. catering)
Catering: 20 EUR/lunch
(optie: 15 EUR/dinner indien verblijf in retraite)
Data 2022:
nieuwe data binnenkort beschikbaar
Deelnemers: min 12-max 25
Uren: 10u-17u
Taal: Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Lunch: Eigen lunch meebrengen of bij eetgelegenheden in het centrum (op 3 min. wandelafstand)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, Bilzen, België
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Healing the ancestors and bones

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment