Healing internal organs (2 weekenden – 8 dagen)

Deze intensieve 8 daagse (2x 4 daagse) over het healing van interne organen wordt gegeven door Siberisch sjamaan Ahamkara. Binnen de traditie van het Siberische sjamanisme leer je organen in optimale gezondheid te houden via orgaan massage. Tijdens deze praktische gerichte opleiding van 8 lesdagen leer je door middel van diverse massage technieken en sjamanistische rituelen een positieve impact te creëren op de fysieke gezondheid, emotionele balans en spirituele groei van jezelf of je cliënt. Deze opleiding is dus zowel voor zelfgenezing als voor professionals. Tijdens de opleiding kan je kiezen om in de retraite te verblijven.

Demo orgaan massage Sjamaan Ahamkara:

Tijdens deze opleiding ontvang je meer inzicht over de optimale werking van organen. Wanneer organen overbelast zijn en spanning veroorzaken in andere delen van het lichaam leer je deze via diverse methodes te behandelen. In de diverse weekenden komt onder andere het volgende aan bod:

Methodes:
Orgaanmassage versterkt de doorbloeding van de organen waardoor lichaam en geest de natuurlijke staat van ontspanning bereiken. Je krachtcentrum verschuift van hoofd naar buik waardoor je dicht bij jezelf komt te staan. Er komen diverse vormen van healing aan bod, zoals scretching, cupping, massage van de psoas spieren en honingmassage.
Sjamanistische rituelen zorgen voor integratie van het fysieke, emotionele en spirituele aspect van de healing.


Organen:
– “De navel”. De navel en de spijsverteringsorganen worden behandeld als “de bron van vitaliteit”. Deze elkaar beïnvloedende organen zorgen voor een warme, zachte buik, waardoor je dichter bij jezelf bent.
– “In hart en nieren”. Samen met massage van de ‘psoas’ spieren en een sjamanistisch ritueel om angst te transformeren in liefde geven deze dagen een boost aan je aarding.
– Massages van o.a. lever, galblaas, pancreas, darmen, maag en milt.

Mantak Chia (Taoist Master Teacher) over gezonde organen

Voor wie?
Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die meer wilt weten over gezonde organen, diepgaand de eigen organen wilt healen of zich als healer van interne organen verder wilt ontwikkelen. Voor masseurs, healers, sjamanen en (lichaamsgerichte) therapeuten biedt deze opleiding een bijzondere verdieping.

Door wie?
Deze opleiding wordt gegeven door Siberische Sjamaan Ahamkara. Ahamkara is een bijzondere healer, die door Alexander Ogulov opgeleid werd in de orgaanmassage.

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch Sjamaan Ahamkara
Prijs: EUR 1200
(8 lesdagen, lunch excl)
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Data: nieuwe data binnenkort beschikbaar
Deelnemers: min. 12 – max. 18
Start: 10u – 17u
Taal:
Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment