Zennergi vakantiehuis Bilzen

Welkom in de oude stadshoeve in Bilzen waar we al jaren retreats verzorgen voor de diverse teachers en healers bij Zennergi.

Sinds kort stellen we onze hoeve ook beschikbaar voor de spirituele toerist die op zoek is naar inspiratie, bezinning of energie!

De hoeve is opgedeeld in verschillende appartementen die samen Zennergi vormen. Tijdens jouw verblijf is alles aanwezig om een ontspannen, inspirerende en opladende vakantie te hebben. Te midden van het genezende kristallen lichtveld kan je bijkomen van een drukke periode, je eigen nieuwe project uitwerken, genieten van de opladende energie, tot inzichten komen of een leuke tijd doorbrengen met vrienden of familie.

Omdat deze plek al 8 jaar lang ceremonies ontvangt om de energie van de nieuwe tijd te verwelkomen is dit een ideale plek voor jouw week(end)verblijf.

Informatie omgeving
In de buurt van Bilzen zijn een aantal leuke steden en bezienswaardigheden op 15 min. rijden (Maastricht & Hasselt) maar vooral ook veel natuur met een prachtig uitgebreid fietsennetwerk en bosrijke wandelpaden.

Voor dat tikkeltje extra zen en opladen kan je in het Nationaal Park Hoge Kempen (20 min.) terecht voor een dagje sauna, massage en wellness bij Elaisa. Wil je een aantal krachtplekken opzoeken dan zijn de steencirkel uit Wéris, de toren van eben Ezer en de basiliek van Tongeren zeker aanraders!

Met Alden Biezen in Bilzen hebben we één van Vlaanderen’s mooiste kastelen op 5 min. rijden terwijl Zutendaal (15 min.) de groenste gemeente uit Vlaanderen is met een leuk blote voetenpad. Ook Bokrijk (20 min.) is met het prachtige natuurdomein een trekpleister voor diverse activiteiten, waaronder een bezoek aan de oude huisjes van het openlucht museum die je terugbrengen naar een lang vervlogen tijd op het Vlaamse platteland. Bezoek je Tongeren (15 min.) – de oudste stad van België – dan mag je het Gallo Romeinse museum zeker niet overslaan. Naast het historische karakter zijn Maastricht en Hasselt ook 2 toppers voor een culinaire dag gecombineerd met shoppen.

Wil je gezellig thuisblijven in Zennergi Vakantiehuis, dan kan dat ook natuurlijk! Zo kan je mediteren bij de kristallen, een boek lezen uit de uitgebreide bibliotheek, wandelen in het groene stadspark of genieten van het lekkere pure eten van Inglesino in het stadscentrum van Bilzen.

Limburg is dé toeristische provincie van Vlaanderen en wij verwelkomen graag de bewuste toerist op zoek naar inspiratie, vakantie of een leuke ontspannen tijd!

Praktische informatie:
Reserveren:
via info@zennergi.com; min. 2 nachten boeken
Prijs
: 250 EUR/nacht (excl. 6% BTW)
Aantal appartementen: 3 (elk appartement heeft 5 of 6 slaapplaatsen), maximaal 5 personen/app
Faciliteiten: 5 éénpersoonsbedden (2 of 3 slaapkamers); 1 badkamer; 1 keuken; Wifi; oven; geen tv!
Terras: buitenterras bij elk appartement
Op wandelafstand: Borreberg (1 min.), stadspark (2 min.), stadscentrum (3 min.), gratis parking (7 min.),
Niet toegestaan: dieren, roken & alcohol (zowel binnenshuis als op de terrassen), feesten
Doelgroep: Enkel volwassenen verblijf (adults only). In afstemming met de buren vragen we om rust en sereniteit.
Contact: contacteer info@zennergi.com voor de beschikbaarheid van jouw favoriete vakantieweek(end)
Extra: Ben je geïnteresseerd om de gehele retraite te huren, klik dan door naar www.urbantemple.world voor verdere informatie.

Welkom in de oude stadshoeve in Bilzen waar we al jaren retreats verzorgen voor de diverse teachers en healers bij Zennergi. Sinds kort stellen we onze hoeve ook beschikbaar voor de spirituele toerist die op zoek is naar inspiratie, bezinning of energie! De hoeve is opgedeeld in verschillende appartementen die samen Zennergi vormen. Tijdens jouw verblijf is alles aanwezig om