Wisdom of the inner archetypes

In deze 2 weekenden van “Wisdom of the inner archetypes” maak je kennis met de werelden van je innerlijke leven. Wil je weer herinneren hoe je naar de wereld keek met de verwondering van het kind? De spanning van de universele man/vrouw? De ervaringen van de universele leraar?

Het eerste deel gaat over de Magie van de Innerlijke wereld gezien door de ogen van het Innerlijk kind. Met het innerlijke kind wordt hier tevens bedoeld, een onbewuste directe verbinding met de bron van bewustzijn.

De éénheid van de beleving van het kind gaat in het 2e deel naar de dualiteit van het eeuwig vrouwelijke en eeuwig mannelijke om uiteindelijk weer de éénheid te beleven in het androgyne wezen. De ware ontmoeting met je innerlijke vrouw. De ware ontmoeting met je Innerlijke man, en de versmelting van hen beiden in jou.

Het wonder van de wijsheid vindt plaats via de ontmoeting met je innerlijke meester. Het overzicht van het geheel zit in de eeuwige leraar in al zijn facetten tijdens het 3e deel.

Brengers van wijsheid, heel dichtbij en toch ontmoeten we ze zelden.

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen de wereld werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho). Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Als erkend “World Master Teacher” geeft Blue Star les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen.

Praktische informatie:
Teacher: Blue Star, erkend medium, sjamaan en Clanmother of the Susquehannock tribe
Prijs
: EUR 810 (6 lesdagen, lunch excl.)
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag. Gespreide betaling mogelijk. Gelieve aanvraag te sturen naar info@zennergi.com
Data: vrijdag 19- zondag 21 maart & zaterdag 24- maandag 26 april
Deelnemers: Min: 3– Max 5
Start: +- 10u – 17u
Taal: Nederlands
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.be
Extra: gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Hotels: voor suggesties zie “hotels

 

Wisdom of the inner archetypes

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
19 maart 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
20 maart 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
21 maart 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
24 april 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
25 april 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
26 april 2021 10:00 17:00 Blue Star KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland

“Jij bent degene die alles mogelijk maakt, je kunt alles krijgen waar je ruimte voor maakt. Jij bent de motor”