The Unifying Waters – Ceremonial Gathering

We nodigen je graag uit deel te nemen aan een bijzondere gelegenheid op 2 juli 2023 op een mooie medicijnplek Avalon te Schoorl.

De visioenen komen samen van de ouderen en het is de tijd om de authentieke kennis te weven vanuit verschillende tradities die de voorouders hebben overgedragen. Vanuit een oerkennis die honderden jaren terug gaan en nu samen worden gebracht op deze bijzondere dag.

“ The waters are calling to be unified ”

Deze Bijzondere dag zal gaan om ceremonies van het water, een initiatie voor het water vanuit de kennis die beide Elders vertegenwoordigen. Met de klanken van de drum, zang en dans worden de ceremonies begeleid. Kennis maken met het water via de frequentie van het water, de vertalingen van de frequenties van het water in woorden zullen onderdeel zijn van de ceremonies.

De water ceremonies deze dag zal worden begeleid door Mamo Francisco & Chief Dancing Thunder.

Mamo Francisco

     

Chief Dancing Thunder

       

Chief Dancing Thunder is medicijnman, teacher en Grand Sachem van de Susquehannock Tribe in Florida. Ruim 40 jaar werkt hij als genezer, ceremoniële leider, teacher en medicijn man.

Traditionele authentieke wijsheden en kennis overgedragen vanuit zijn familie en voorouders deelt hij via rituelen en ceremonies die essentieel zijn voor de keepers van de aarde in Europa om de kennis terug te brengen.

De Susquehannock zijn de mensen van ‘ The Clear Waters’ , Susquehannock betekend letterlijk de mensen van de heldere wateren.

Praktische informatie:

Datum: 2 juli 2023
Start: 13H00 – 19H00
Inschrijven: https://avalonconnect.nl
Locatie: Avalon, Schoorl Nederland
Betaling: 88 EUR in cash, gelieve gepast te betalen

We sluiten de ceremonie af met een Potluck.

..

 

The Unifying Waters – Ceremonial Gathering

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment

Deze dag zal gaan om ceremonies van het water, een initiatie voor het water vanuit de kennis die beide Elders vertegenwoordigen. Met de klanken van de drum, zang en dans worden de ceremonies begeleid. Kennis maken met het water via de frequentie van het water, de vertalingen van de frequenties van het water in woorden zullen onderdeel zijn van de ceremonies.