Stone Circle Ceremony

Tijdens deze ceremonie van de Singing Stone Circle neemt het medicijn van de Stone People je mee in een activatie voor de aarde. Sinds 10.000den jaren vervullen de steencirkels en stone alignments een bepaalde rol op onze aarde. Een onderdeel van deze kennis wordt deze avond gedeeld voor inzicht en de opening van de ceremonie. Het is ook een kennismaking met het medicijn van de True Temple Teachings.

De Purpose van deze ceremonie is om het lichtprincipe van de One Sound te verbinden doorheen de matrix van de Stone People met de andere Stone Circles. De steencirkels functioneren als acupunctuurnaalden waarlangs de nieuwe lichtfrequenties voor de aarde binnenstromen. Vanuit je heldenhoren kan je het multiversum van klanken van de One Sound doorheen de matrix horen en voelen stromen. Via onze harten openen we het veld om de purity of the one sound doorheen de stenen te laten stromen. So our hearts can remember again the purity of the One sound.

The time has come that the purity of the voice of the one sound can flow abundantly through the vains of the earth and its people so their voices can be heard once again throughout the universe. 

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs: EUR 60

Taal:
Nederlands
Start: 20u-22u
Taal: Nederlands
Inschrijven: Rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: in cash
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Gratis Parking: zie contactpagina

 

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment