State of healing

Is je focus op dit moment op healing? Ben je bezig met genezing op fysiek, emotioneel of mentaal vlak als gevolg van ziekte, blessure of trauma? Mongoolse Shamanka Bulgan Windhorse begeleidt je gedurende 4 zaterdagen op je healingspad en leert je hoe je zelf de healing kunt worden. Echte healing vindt enkel plaats in een pure staat van healing.

Je zal ervaren wat “healing” en een pure “staat van healing” echt is en hoe je deze integreert in je dagelijkse leven zodat je gezond kan blijven.

 

Meet Bulgan Windhorse in the preview of “Master your emotions” below:

 

Gedurende de 4 bijeenkomsten leer je de juiste healingsvoorwaarden te creëren, ervaar je healing ceremonies, oefen je healing technieken, ontvang je detox en reinigingssuggesties, beleef je de ondersteuning van samen met anderen doorheen het healingsproces te gaan én openen zich nieuwe perspectieven door de adviezen tijdens de sharings.

 

Tijdens elke bijeenkomst met de groep begeleidt en ondersteunt Bulgan Windhorse jou en je medereizigers op het pad van healing. Er is ruimte voor het delen van inspirerende succesverhalen over healing maar ook over de obstakels tijdens de weg naar healing en hoe je deze met veerkracht en zelfvertrouwen kunt aangaan. Omgaan met “terugval” of “ontgoocheling” hoort bij het pad van meesterschap over de staat van genezing. Waar je persoonlijk tegen aanloopt tijdens jouw individuele healingsproces is vaak herkenbaar bij anderen en is daarom een belangrijk aspect voor transformatie.

 

Er is een verschil tussen verlangen naar genezing en zelf de genezing te zijn. Wanneer je zelf de healing wordt dan ervaar je een staat van zijn die we de staat van genezing noemen. In deze pure staat van healing ervaar je een emotionele gebalanceerde staat van zijn en een fysiek lichaam dat uitgelijnd is met een pure spirituele verbinding.

 

Mindset & Doorbraak
Gedurende deze 4 bijeenkomsten deelt Bulgan teachings en ceremonies om je mindset te resetten en een doorbraak te creëren op je reis naar genezing. Met jaren ervaring in het veld van genezing en het organiseren van healing retreats in Mongolië, kijkt Bulgan er naar uit je te verwelkomen in deze healingcircle.

 

See and listen what participants have to say about Bulgan Windhorses “Master your emotions” program:

Voor wie?
Deze 4 bijeenkomsten zijn voor iedereen geopend die healing zoekt. Indien er specifieke mentale aandoeningen zijn gelieve eerst persoonlijk af te stemmen via info@zennergi.com. De bijeenkomsten worden gehouden in kleine groepen met maximum 12 deelnemers.

 

Praktische informatie:
Teacher: Bulgan Windhorse
Prijs
: EUR 600 (4 zaterdagen)
Data Bilzen 2023: 25 maart, 8 april, 22 april & 13 mei
Betaling: Voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag. Gespreide betaling mogelijk. Voor aanvraag email info@zennergi.com.
Deelnemers: min. 10 – max. 12
Start: 10u-17u
Taal:
Engels
Inschrijven: via “Inschrijven” or info@zennergi.com
Extra: Gemakkelijke kledij (yoga mat & kussen aanwezig)
Inloop: 15-30 min. voor aanvang
Contact: via info@zennergi.com (by preference) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Adres Nederland: Kanaalstraat 10, KC Purmerend

State of healing

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment