State of being

Tijdens de dagopleiding “State of being” leer je bewust een staat van zijn te beleven. Van een kalme, ontspannen staat van zijn tot een vredevolle of heldere staat van dromen. Elke staat heeft zijn specifieke kwaliteiten die je gemakkelijk kan activeren naargelang de situatie. Deze opleiding heeft naast de diepgang en transformatieve aard van de rituelen en indigenous teachings ook de praktische integratie in het drukke dagdagelijkse leven als focus waarbij je de verschillende meditatievormen, rituelen en kennis kan inzetten.

Er zijn verschillende modules:

  • Module 1: State of being – Calm
  • Module 2: State of being – Clear visions
  • Module 3: State of Being – No Mind

Na elke module heb je voldoende kennis om door te stromen naar de volgende bewuste “state of being”. De aantrekking en het unieke aan dit traject zijn de diepgang en de inzichten die de indigenous teachings brengen om bewust vanuit de droomrealiteit te leren creëren. Jij bent de bron van waaruit alles tot stand komt. Een ontspannen staat van zijn is de basisvoorwaarde om in de droomrealiteit verder kennis te ontvangen. Bij elke module ontdek je nieuwe mogelijkheden en ontvang je transformerende inzichten. Tijdens de verschillende modules leer je te werken met puur gewaarzijn, heldere perceptie, transformatief ademwerk, dynamische trance dance rituelen, sjamanistische droom reizen en sacred sounds om de afstemming met een specifieke staat van zijn te ervaren.

Deze opleidingsmodules zijn gebaseerd op de edities van “leren mediteren 1, 2, 3 & 4” die de afgelopen 5 jaar meer dan 450 deelnemers mochten verwelkomen. Vanaf nu gaan deze modules door in dagvorm onder de naam “State of being” waarbij je als beginner met behoefte tot meer rust en ontspanning snel doorgroeit naar een bewuste creator die vanuit een specifieke staat van zijn helder weet te creëren. Ook voor professionals of practitioners met jaren ervaring is deze opleiding van toegevoegde waarde gebleken en biedt het een perfecte basis voor diepgaandere opleidingen.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs
: EUR 135 (excl lunch.)
Data Module 1: Bilzen:
22 september
Data Purmerend: binnenkort bekend
Start: 10u tot 17u
Deelnemers:
min. 6
Taal: Nederlands
Inschrijven: via “inschrijven” of info@zennergi.com
Betaling: cash bij aanvang
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, België
Adres Nederland: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment