Shamanic cranio healing basics intensive (2 weekenden – 6 lesdagen)

De opleiding Shamanic Cranio Healing start met een 6 daagse onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling. Het is een uitnodiging om even “weg van de wereld” in je eigen proces te duiken, terwijl je tegelijk de basis van Shamanic Cranio Healing leert van Josine DragonWind.

De eerste twee modules worden als een geheel aangeboden.  Ze bevatten al een groot aantal cranio technieken (waaronder het ‘klassieke’ 10-stappenplan) waarmee je verschillende diepe cranio sessies kan geven. Tegelijk is het de basis voor en kennismaking met healing op energetisch niveau en sjamanistische ceremonie. De derde basismodule is gebaseerd op biodynamische craniosacraal therapie.

De technieken van de eerste module kun je al gelijk gaan toepassen in een ontspanningssessie of integreren in ander lichaamswerk. De tweede module zal, naast verdieping en uitbreiding van de technieken, meer gericht zijn op het energetische en vormt de ‘brug’ naar de biodynamische benadering in module 3.

Module 1 & 2 vormen samen je basis op het technische fysiek-energetische vlak. Dit is echt de fundering om daarna verder uit te kunnen bouwen en dus belangrijk om goed in je vingers te krijgen.

In al deze 3 modules wordt cranio healing vanuit een sjamanistische benadering aangeleerd.


Module 1: Shamanic Cranio Healing – Basic I Technics (3 lesdagen)
Module 2: Shamanic Cranio Healing – Basic II Technics & Energy (3 lesdagen)
Module 3: Shamanic Cranio Healing – Basics III Biodynamic approach (3 lesdagen)


Over Josine DragonWind
Vanaf 1998 heeft zich het pad naar diepe fysieke-energetische healing ontvouwen. Tot voor kort was ze verbonden aan een cranio sacraal academie als docent en examinator, maar het moment is nu gekomen om alle kennis en ervaring van de afgelopen 22 jaar te integreren en op eigen manier door te geven.

Begonnen met Westers lichaamswerk, o.a. Massage- en Chakratherapie, en daarna
Cranio Sacraal Therapie is haar, door het volgen van intensieve sjamanistische trainingen sinds 2017, duidelijk geworden dat alles bij elkaar komt in wat nu vorm krijgt als “Shamanic Cranio Healing”.

Karine Mouflin Diamond Dragonfly zal in deze modules assisteren en in volgende modules ook lesgeven.

Praktische informatie:
Teachers: Josine Dragon Wind (Module 1 & 2) & Karine Diamond Dragonfly (Module 3 & translation into english)
Prijs: EUR 555 (module 1)
(3 lesdagen) & EUR 555 (module 2) (3 lesdagen)
Lunch & dinner: lunch = 20 EUR/pp/dag; dinner = 15 EUR/pp/dag
Verblijf:
verblijf mogelijk in onze retraite op basis van donatie. Indien interesse gelieve uw plek te reserveren via info@zennergi.com
Data 2022: 24-25 september & 1-2 oktober
(Module 1 bij HeelSaam in NL www.heelsaam.nl, verspreid over 2 weekenden van 2 dagen ipv 1 weekend van 3 langere dagen), 11-13 november (Module 2) & 16-18 december (Module 3)
Deelnemers: min 8 – max 16
Start: 10u- 22u (bij de basics intensive modules zijn er 4 lesdagen in 3 dagen ingepland dus voorzie lange dagen). De laatste dag rond je af rond 18u.
Taal: Nederlands & Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com. Je schrijft je in voor beide weekenden. Voor deelname aan de 3e optionele module, gelieve weer aan te melden via de website. Indien je module 1 reeds op een andere plek hebt gedaan en de 2e module graag bij Zennergi wenst te volgen, gelieve aan te melden via info@zennergi.com
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Gratis Parking: zie contactpagina

Shamanic cranio healing basics intensive (2 weekenden – 6 lesdagen)
5

Shamanic Cranio Healing Basics intensive

I met Josine few years ago when she came to my place to treat my partner that has a severe brain damage. Then I followed some of her Cranio Sacral trainings and I also received from her some cranio sacral sessions. She is very open, she listens to your needs and she creates a cozy and safe environment where you can just let everything go. Serena

Shamanic Cranio Healing Basics intensive

Voor mij is een opleiding waardevol als ze je eigen proces voeding en ruimte geeft. Ik volgde de Shamanic Cranio Healing Basics en ervaar deze als een enorme verruiming en verdieping. Niet alleen voor wat ik deel in mijn praktijk, maar vooral voor mezelf als mens. Josine neemt je in deze opleiding niet alleen mee doorheen het leren en ervaren van de technieken… Haar Shamanic benadering gaf ook mijn eigen proces en verdieping in mijn bewustzijn alle ruimte en voeding. Dankbaarheid troef Elly

Shamanic Cranio Healing Basics intensive

"Josine weet perfect in te tunen waar het lichaam ondersteuning en ruimte nodig heeft. Ik voel me tijdens de sessies gehoord, gezien, gedragen en mijn systeem is altijd weer heel blij als ik geweest ben. Ik heb Shamanic Cranio Healing Basics I & II bij haar gevolgd en met liefde draagt zij de tools over vanuit haar specifieke Cranio vorm. Dankjewel Josine!" Roosmarijn

Shamanic cranio healing basics intensive (2 weekenden – 6 lesdagen)
5 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment