Path of the medicine yogi retreat

“Path of the medicine yogi retreat” is een unieke sjamanistische yoga retraite van 8 dagen met de focus op healing en transformatie vanuit het perspectief van de native medicijnmensen. Michael Star Stone benadert de 8 aspecten van yoga als een medicijnpad waarbij je via bewuste zelfrealisatie groeit. Deze opleiding is gevuld met teachings, droomreizen en helende rituelen, geïnspireerd vanuit de yoga traditie én de Noord Amerikaanse Indiaanse Susquehannock stam.

Je leert bij over wat een yogi op het medicijnpad is, en hoe je dit éénvoudig in je dagelijkse leven integreren kan voor geluk, gezondheid en voldoening. Deze opleiding opent en vernieuwt het pad van een yogi vanuit een totaal nieuw perspectief waar je levenslang zelf verdieping op kan creëren. Je ontdekt als yogi je eigen persoonlijke medicijnen en krachten en leert hiermee werken.

Iedereen met passie voor persoonlijke ontwikkeling is welkom, als beginnende yogabeoefenaar, ervaren yogi of yoga docent(e).

Preview Path of the medicine yogi retraite – (ervaringen deelnemers filmpje hierna)

Ervaringen deelnemers “Path of the medicine yogi: 2018-2019”

Inhoud: Path of the medicine yogi retreat
Het oude pad van kennis bewandel je door éénwording (samadhi). Je wordt één met datgene waar je kennis over opdoet. Dit is een tijdperk waarin iedereen ontwaakt en de yogi’s terug ontdekken wat hun ware medicijnen (bijv. krachten, talenten, gidsen,…) voor hun omgeving zijn. Bij deze opleiding leer je de teachings van de yogi’s en de medicijnmensen in te zetten om de verloren gegane kennis van dit continent terug wakker te maken. Je ontdekt de medicijnen van jouw continent, jouw land en jouw streek. Je zoekt niet langer meer op een andere plek naar wat vlak onder je ogen wacht om als medicijn gezien te worden. Hierbij ontdek je de relatie tussen de fysieke wereld en de droomwereld, maar ook hoe je hierin kunt bewegen en creëren.

De 8 aspecten van de yoga (yama, niyama, pranayama, asana, pratyahar, dharana, dhyana en samadhi) vormen de leidraad voor éénwording gedurende de 9 dagen.

Michael Star Stone
Star Stone is samen met Morning Star de oprichter van Zennergi. Dankzij jaren van persoonlijke begeleiding door inheemse sjamanen uit diverse tradities en de kennis die Star Stone heeft opgedaan als geadopteerd lid van de Indiaanse Susquehannock Tribe uit Florida brengt hij als geaccrediteerd kundalini yoga teacher een vernieuwende benadering om als yogi te ontwaken op weg naar Samadhi (verlichting). De medicijnweg van de yogi is een pad van healing op weg naar het vinden van je échte roots en persoonlijke krachten (medicijnen).

Kennismaking
Via motivatiebrief, telefoon of persoonlijk gesprek maken we graag even kennis. Bij gebruik van medicatie, medische gezondheidsproblemen of het volgen van therapeutische trajecten, gelieve eerst even te informeren. Geen alcohol of roken is toegestaan tijdens de retraite. We kijken uit je te mogen verwelkomen!

Praktische informatie:
Teacher: Star Stone
Prijs
: EUR 2205 (incl. opleiding, snacks & versnaperingen, catering & verblijf)
Data Bilzen: 24 juli – 31 juli
Tijd: De lestijden kunnen variëren naargelang de inhoud van de dag
Check in: Vrijdagavond tussen 18u-21u. De opleiding start op zaterdagochtend om 10u.
Check out: zondagvoormiddag na de opleiding
Deelnemers:
min. 8 – max 12
Taal: Engels (De nederlandse versie van Path of the medicine yogi” wordt in Purmerend in 2x 4 dagen gegeven)
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
24 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
25 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
26 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
27 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
28 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
29 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie v
30 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie
31 juli 2021 10:00 17:00 Michael Star Stone Bilzen, Brugstraat 30, Belgie