Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)

Gedurende 4 dagen neemt Sjamaan Blue Star je mee in een reis doorheen het medicijnenwiel. Blue Star is Sjamaan, medium en Clanmother van de Susquehannock Tribe. Na de medicine wheel teachings begrijp je waarom alle oude volkeren op aarde van vroeger tot nu nog steeds met dit belangrijke instrument werken. Via het medicijnenwiel als tool leer je jezelf beter begrijpen én je leven te creëren vanuit je hoogste doel hier op aarde.

Full interview met Sjamaan Blue Star over de Medicine wheel teachings:

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen de wereld werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho). Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Blue Star geeft les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. Onderdeel van deze bijzondere kennis is het werken met het medicijnenwiel.

Inhoud opleiding Medicine Wheel Teachings
Het medicijnenwiel is een sjamanistische tool, een bijzonder instrument om de wereld rondom je beter te begrijpen. Op het eerste zicht ziet het zo simpel uit, terwijl het je zoveel diepgang brengt van zodra het medicijnenwiel “geopend” wordt. Het onthult en opent een bijzondere wijsheid van wie en wat je écht bent, en hoe je in staat bent de werkelijkheid te “zien”.

Het medicijnenwiel werd gebruikt door alle oude volkeren van de aarde. Wanneer je de werking ervan begrijpt, begrijp je de verschillende wijzen waarop je je kan verbinden met je voorouders en jezelf, doorheen tijd en ruimte.

De Medicine wheel teachings zijn een opportuniteit om elk aspect van je wezen en spirit beter te begrijpen in de eeuwige cirkel van het leven. Het helpt je hart en mind te openen naar het mystieke wezen dat je bent op multi-dimensionaal niveau. Je leert via het medicijnenwiel het DNA van jezelf en je voorouders lezen.

Andere Opleidingen & Workshops Blue Star:

Praktische informatie:
Teacher: Blue Star, erkend medium, sjamaan en Clanmother of the Susquehannock tribe
Prijs
: EUR 555
Datum: 3-6 september
Deelnemers: Min: 8– Max 15
Start: 10u – 17u
Taal: Nederlands
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.be
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag
Faciliteiten: kleedkamer, vloerverwarming, Lounge & Tea corner
Extra: gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig)
Start: 30 min voor aanvang welkom via hoofdingang (straatzijde)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Gratis Parking:
 zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)
5

2018-10-18 22:01:12 Door Renee Keesmekers over Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)
Medicine Wheel Teachings

Wat een geweldige ervaring!!! We hebben als groep vier zeer bijzondere en intense dagen mogen ervaren met prachtige Blue Star als teacher. Een reis door het medicijnwiel waarbij ik nieuwe inzichten kreeg, puzzelstukjes op z'n plek vielen en veel persoonlijke transformatie heeft plaatsgevonden. Voor mij waren deze teachings de missing link die veel kennis bij elkaar heeft gebracht. Blue Star weet op een fijne en natuurlijke manier de energie en condities neer te zetten waardoor er een sterke verbondenheid is tussen de mensen onderling als groep wat heel prettig werkt. Zo kon ik op een veilige manier de diepte in qua ervaringen en reizen in spirit;) Zeker een aanrader! De mogelijkheden om te werken met het medicijnwiel zijn eindeloos en ik ga het in mijn eigen leven en met anderen absoluut (meer) gebruiken! Big thanks aan Eva en Michael om dit mogelijk te maken en aan Blue Star voor haar liefde, geduld, geborgenheid en diepgaande kennis en uitleg!

2018-10-18 21:57:11 Door Liesbeth over Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)
Medicine Wheel Teachings

De 4 dagen bij Zennergi waren thuis komen! De energie, de aandacht voor elke deelnemer, de humor, het lekkere en gezonde eten, de locatie, de inhoud van de teachings was ook zo opgebouwd dat je er ook na de teachings mee verder kunt. Oude wijsheid die je kan gebruiken in elk facet van je leven. Dank jullie wel, Blue Star, Eva en Michael!

2018-10-18 21:59:24 Door Nicky over Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)
Medicine Wheel Teacings

Deze teachings zal ik steeds in mijn hart meedragen. Met diepe dank aan Eva en Michael om dit te organiseren en hun prachtig centrum hiervoor ter beschikking te stellen. Ook diepe dank aan Blue Star voor het delen van zoveel eeuwenoude kennis en wijsheid die mijn inziens nooit verloren mag gaan. Blue Star is een prachtige, krachtige Teacher die je beroert, ontroert en die je verbindt met wie je écht bent. Haar prachtige verhalen, haar humor, haar praktische tips van hoe je met je eigen medicijnwiel aan de slag kan gaan om je dagelijks leven meer Spirit te geven, samen met de hartsverbinding die we tussen haar en elkaar mochten voelen en ervaren, maken deze Teachings tot een must-do ! Een mooier geschenk kan je jezelf niet geven ! Oprechte dank hiervoor <3

Medicine Wheel Teachings (1 weekend – 4 dagen)
5 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment

“Jij bent degene die alles mogelijk maakt, je kunt alles krijgen waar je ruimte voor maakt. Jij bent de motor”