Kundalini Yoga 4 every body

Geniet elke dinsdagavond bij Zennergi van Kundalini yoga 4 every body gegeven door Daisy Bogaerts. Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen en laat je met een ontspannen en herboren gevoel terug naar huis gaan. Voor inschrijvingen gelieve te mailen naar yoga4everybody2@gmail.com (Daisy Bogaerts)

Owv hygiënische maatregelen vragen wij – tijdelijk – aan iedereen om een eigen matje en dekentje mee te brengen of een eigen handdoek om over onze matjes te leggen. We danken bij voorbaat voor uw begrip. 

Daisy Bogaerts
Ik ben opgegroeid in het midden van Limburg en vanaf 1992 voor mijn werk en studies de wijde wereld in getrokken.Enkele jaren later, heb ik in Barcelona voor het eerst kennis gemaakt met Kundalini yoga en was ik vanaf de eerste les meteen in love :-)Ik volgde daarna tal van ander yoga vormen maar geen enkele kon me echt bekoren en me het gevoel geven zo compleet te zijn als de kundalini vorm. Toen ik na een aantal jaren naar België terugkeerde, merkte ik op dat er hier geen Kundalini yoga lessen werden aangeboden. Om hierin verandering te brengen, besloot ik om aan de bron van de Kundalini in New-Mexico een opleiding tot lesgever te volgen. Sinds 2006 geef ik wekelijks lessen op diverse locaties.

Praktische Informatie:
Prijs: 12 euro
Inschrijven: Voor inschrijvingen gelieve te mailen naar yoga4everybody2@gmail.com (Daisy Bogaerts)
Les
: Elke dinsdagavond geeft Daisy les. Gelieve persoonlijk contact op te nemen met haar via bovenstaand emailadres.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig). Owv hygiënische maatregelen vragen wij – tijdelijk – aan iedereen om een eigen matje en dekentje mee te brengen of een eigen handdoek om over onze matjes te leggen. We danken bij voorbaat voor uw begrip.
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels
Belangrijk: In geval van letsels of blessures echter, gelieve de leraar op voorhand te informeren.

Kundalini Yoga 4 every body
5

2017-05-11 10:35:23 Door Petra jans over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Een geweldige ervaring. Ookal heb je geen kennis van het yoga of meditatie gebeuren, het maakt niets uit. Dankzij Michael die je mee neemt door deze reis vergeet je waar je bent en zet je even al je zorgen opzij. Een echte aanrader voor iedereen.

2017-05-23 20:47:04 Door Jeanine over Kundalini Yoga
Leren mediteren 1 & 2

De verschillende meditatie methoden heb ik erg aangenaam gevonden vooral om te ontdekken waar ik mij goed bij voel maar ook de uitdaging aangaan bij de methoden die meer van mij vragen, oa. inzichten in bepaalde vaste patronen . De begeleiding hierbij voelde heel goed en veilig. Mooi om deze ervaring jezelf te gunnen .

2017-06-21 22:30:24 Door Joke Demandt over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Ik ben al een hele tijd op zoek naar mezelf. Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen ik te ontwikkelen en me zo weinig mogelijk te laten beïnvloeden door de drukke wereld waarin we leven. Niet altijd gemakkelijk in onze westerse maatschappij! Ik deed al ontspanningsoefeningen thuis en had me al een beetje verdiept in mindfulness, maar verder dan dat ging mijn ervaring niet. Ik was dan ook erg benieuwd naar wat de groep bij jullie te bieden had. Ik ben elke avond weer opnieuw aangenaam verrast. Ik merkte soms in het begin van zo een avond een bepaalde terughoudendheid bij mezelf, maar al snel werd ik meegenomen op een aangename reis. En dit vier weken. De professionele begeleiding en de sfeer die er bij jullie hangt: 'alles mag, niks moet', hebben ervoor gezorgd dat ik telkens weer de vrijheid voelde om mee te gaan in het gebeuren. Ik heb erg veel geleerd en het kriebelt om verder op ontdekking te gaan. Bedankt!

2017-06-27 23:20:44 Door Monique Dassen over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Heerlijk, een aanrader voor iedereen. Om even terug tot jezelf te komen

2017-06-30 10:32:00 Door Miet over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Elke avond na de les helemaal relaxed voelen, heerlijk. Ook de detox van de organen was een heel rijke ervaring.

2017-07-04 14:32:15 Door Monique Sarrazijn over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Michael, eerst en vooral dank je voor de fijne begeleiding. Je rustige stem en verduidelijking bij de verschillende meditaties werden zeer gewaardeerd. Ik heb uit deze initiatie, 2 meditatie technieken gehaald die mij aanspreken en ik nu al toepas. De 2 andere wil ik zeker herhalen omdat ik hierbij niet onmiddellijk een klik kon maken, maar zoals we weten, hangt dit soms van het moment en het gevoel dat we hebben af. Een aangename gezellige groep. In september de vervolgcursus zeker weten. Monique

2017-11-21 10:43:57 Door Liliane Neven over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Kom binnen in de prachtige studio en je voelt de positieve energie die er heerst. Na vele yoga vormen geprobeerd te hebben, is kundalini yoga de meest complete yoga voor mij namelijk lichamelijke uitdagingen met een mentaal kantje eraan geknoopt. Meditatie heb ik ook al een aantal keer gevolgd ik kan alleen maar zeggen van het 1 komt het ander. Thanks voor al de mooie ervaringen die ik al heb gehad en zeker nog zal krijgen.

2017-11-29 09:53:56 Door Sarah Roosemont over Kundalini Yoga
Leren mediteren 2: Focus

Een ervaring die iedereen zou moeten hebben. Het leren mediteren "1" en "2" bij Zennergi is een echte aanrader. Ondanks dat ik me reeds langer verdiep in meditatie en dergelijke een "must done". Ik heb veel bijgeleerd, het mediteren in groep is ook heel speciaal. Er komen diverse tools aan bod, veel leuke ervaringen en vooral rustgevend en helend... Gewoon top!

2017-12-04 13:17:19 Door Monique over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 2: focus

Zennergi is een prachtige, zuivere plek waar met veel aandacht onderricht gegeven wordt. Michael is een toegewijde teacher, hij geeft veel handreikingen waarmee je je eigen proces en ontwikkeling kunt verdiepen. Ook is het fijn dat dit binnen de geborgenheid van een groep gelijkgestemden plaats vindt. Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomsten!

2017-12-04 13:18:15 Door Claudia over Kundalini Yoga
Leren mediteren 1 & 2

Geweldige ervaring! Vooral de Chakra Dhyana Meditatie met Deeksha heeft diepe indruk op me gelaten. De cursus helpt me ook echt in het dagelijkse leven. Ik had last van grote stress op het werk en daardoor ook van slapeloosheid. Heb nu terug bakken energie en slaap als een roosje :-). Dank u Zennergi!

2017-12-07 16:57:29 Door Lydia Vanderstraeten over Kundalini Yoga
Kundalini yoga

Gewoonweg super. Enkele weken geleden als beginneling ingestapt bij de kundalini yogalessen en dit is voor mij absoluut een blijver. Een wekelijkse opkikker voor lichaam en geest en toegankelijk voor iedereen. De deskundige begeleiding en prachtige setting maken het helemaal af. Top.

2017-12-09 09:23:38 Door Natacha over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Op aanraden van Dr. Rudi Thys ben ik hier begonnen met yogalessen. Het was een duik in het onbekende maar ik voelde me meteen welkom + het is een zeer mooie locatie. Na elke les voel ik me positief en vol energie. Thumbs up!!

2018-03-06 11:46:39 Door Lydia Vanderstraeten over Kundalini Yoga
Leren mediteren 1

Wat een leuke, verrijkende ervaring. De regelmatige toepassing van de diverse meditatie methoden geven me nieuwe, waardevolle inzichten over mezelf. Ik bemerk steeds meer harmonie en een toename van innerlijke rust in mijn dagdagelijkse leven. De begeleiding van Michael is bezield, inspirerend en voorzien van een vleugje humor waardoor het ijs in de groep snel gebroken was en ik me in vertrouwen kon overgeven aan de bijzondere ervaringen. Ook voor vragen achteraf werd er ruimschoots tijd gemaakt. Ik heb ontzettend genoten van dit traject en kan het iedereen, die wel wat meer balans kan gebruiken in zijn of haar leven, van harte aanbevelen. Ik kijk alvast reikhalzend uit naar het vervolg.

2018-03-06 11:47:27 Door Sofie Biesmans over Kundalini Yoga
Leren mediteren 1

Michael neemt je op een ongedwongen en toegankelijke manier mee in de wereld van het mediteren. Hij creëert iedere avond een fijne en ontspannen sfeer waardoor je snel tot rust komt. Hij brengt kennis over hoe je bewust kan omgaan met je gedachten en hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven. Ik kijk uit naar de vervolgcursus!

2018-03-09 19:03:07 Door Erika Duchateau over Kundalini Yoga
leren mediteren 1

Bedankt Michael voor de inspirerende avonden, zeer rustgevend, ik heb er van genoten! Ik kijk uit naar het vervolg van de reeks!

2018-03-09 19:03:40 Door Sabine over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Van onrust naar totale, heerlijke, allesoverheersende rust. Nooit gedacht dat het mij zou lukken, én dat ik er zo van zou kunnen genieten. Maar de eerste les was ik al volledig om! Prachtige locatie, geweldige begeleiding, toffe groep!

2018-04-09 12:47:41 Door Katrien over Kundalini Yoga
Leren mediteren 2

Wat kan ik schrijven over deze cursus? Een boek denk ik... Het is als een reis in jezelf, je ervaart en ontdekt zoveel nieuwe dingen. Het mediteren in groep is ook een hele fijne en vooral krachtige ervaring. Je krijgt een hoop tools mee naar huis om er zelf mee aan de slag te gaan. Er is ook voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken. Michael geeft ook heel veel uitleg. Dit, samen met een heel toffe groep, veel thee, nootjes en natuurlijk de lokatie zelf... zorgen ervoor dat deze 8 weken onvergetelijk zijn. Een echte aanrader!

2018-04-10 11:14:58 Door Sabine over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 2

Indrukwekkend!

2018-04-23 18:23:11 Door Marc over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Dit lessenpakket smaakt naar meer. Vroeger dacht ik dat mediteren gewoon ergens zitten was en tot rust komen. Maar het is zoveel meer dan dat. En dat wordt je op een aangename manier aangeleerd in een al even aangename omgeving met gelijkgestemde zielen. Ik heb nu al na het eerste lessenpakket "leren mediteren" enorm veel mooie ervaringen mogen beleven. Waarvoor oprechte dank. Daarom zal het tweede gedeelte van "Focus vasthouden" zeker me nog diepere en intensere meditaties laten ervaren. Ik sta er volledig voor open. Als afsluiter nog één tip. Mijn vrouw vroeg me : "Wanneer heb je les?" Ik antwoorde: "Iedere dag" :) . En zo is het, eenmaal je aan de slag kunt met de technieken wil je niet meer zonder . Kortom ik ben een zeer tevreden mens.

2018-05-14 11:58:31 Door Tom over Kundalini Yoga
Oneness Awakening Course: Deeksha inwijding

Dankzij de cursus heb ik veel inzichten gekregen op vlak van de belangrijkste relaties in mijn leven, waarmee ik nu verder aan de slag kan. Het hoogtepunt van de cursus was het zelf mogen geven van Deeksha's en dat voelde voor mij persoonlijk enorm goed en vertrouwd aan. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, ik heb er enorm van genoten en het heeft mij veel bijgeleerd. Bedankt Michael en Elisabeth!

2018-05-28 12:49:09 Door Lieve over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1

Bedank voor de boeiende, fijne eerste kennismakingservaringen met mediteren.

2018-06-20 13:47:15 Door Veronique over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 1 & 2

Dit had ik eerder moeten doen! Dankzij de leren mediteren 1&2 ben ik als persoon enorm gegroeid en kan ik terug zelf in mijn kracht staan. Vroeger had ik vaak het gevoel dat ik controle verloor over mijn emoties maar dankzij de hulp van deze sessies vind ik makkelijker mijn kern van waarheid terug! Bedankt aan de groep van mensen die met mij deze reis gemaakt hebben en bedankt aan Michael voor de heldere uitleg en antwoorden op al onze vragen! Dit is echt een aanrader om te doen! Ik zou nog een boek kunnen schrijven van wat dit me allemaal heeft bijgebracht!

2018-06-20 17:34:38 Door Ilse over Kundalini Yoga
Leren mediteren 1

Heel erg bedankt voor die wondermooie reis naar mezelf. Het doet me nog maar eens stilstaan bij het feit hoe we tegelijk sterk en fragiel zijn. Ik heb hier meer kracht uit gehaald en laat deze kracht doorwerken in mijn dagelijkse leven! Bedankt!

2018-06-22 18:57:45 Door Marc Claesen over Kundalini Yoga
Leren Mediteren 2

Nog steeds onder de indruk van de prachtige 2 lessen reeksen van Leren Mediteren. Dit is niet gewoon wat lessen volgen en kunnen zeggen ik heb die en die opleidingen gedaan. Nee nee dit is veel meer dan dat, het stopt niet meer . De nieuwe inzichten, ervaringen, evolutie, en vooral mijn parel die ik koester “GRATITUDE”. Daarom heb ik ook niet lang getwijfeld om me in te schrijven om het pad van de Yogi te leren kennen.

2017-10-24 11:29:21 Door Katja Jorissen over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Helemaal zen na een uurtje yoga in een prachtig historisch pand in hartje Bilzen. Een echte aanrader, ook voor wie zijn eerste stappen in de yoga-wereld wil zetten.

2017-10-26 13:41:30 Door Katrien Claes over Kundalini Yoga
Kundalini yoga

Yoga in een prachtige omgeving met een persoonlijke aanpak. Als beginner heb ik geen moeilijkheden ondervonden om deel te nemen aan sessies waar ook gevorderden aanwezig waren. Het heerlijke gevoel van totale ontspanning doet je vanzelf uitkijken naar de volgende les!

2017-10-26 13:42:52 Door Jos Ricour over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Na gedurende een 40-tal jaren verscheidene spirituele watertjes doorzwommen te hebben met/zonder eega , dacht ik eraan om eens de Yoga-toer op te gaan. Ik had er ,zoals gewoonlijk bij een nieuwe uitdaging, veel over gelezen. Een goede vriendin van mij bracht mij in kontakt met Zennergi te Bilzen. Vanaf het betreden van het pand op de Brugstraat voelde ik een positieve,rustgevende energie over mij heen komen. Dit gevoel werd alleen maar bevestigd door de kennismaking/ de yogales van Michael. Ik had mij verwacht aan ‘ een soort turnles aangevuld met wat ademtechnieken. Maar... het werd veel meer dan dat. Ik heb nu 8 lessen afgewerkt ( 1/week ) en voel me als ‘ na vele omzwermingen eindelijk thuisgekomen’ . De combinatie van fysieke oefeningen ondersteund door ademhalingstechnieken, mantra’s, gefocust en verbonden zijn, de gongklanken en muziek tijdens de afsluiting en de goed onderbouwde uitleg van Michael, doen je fysiek en geestelijk voldaan voelen. En het zindert, lang na het beëindigen van de les, serieus na. Wat ik ook zeer belangrijk vind, is dat je in je waarde wordt gelaten. Iedereen volgt de les naar best vermogen en je wordt niet ‘bemeesterd’ . Nog opvallend is dat je na de les bij een kop warme thee, water,fruit en koekjes nog uitvoerig kunt napraten met Michael en de anderen en dit in een relaxte sfeer. Ik vind het soms spijtig dat ik moet vertrekken uit die speciale energie die er hangt. Zoals ik reeds aanhaalde in het begin, heb ik reeds vele watertjes doorzwommen maar dit is tot nu toe het mooiste wat me in mijn zoektocht naar mezelf is overkomen. Dra vertrek ik, alleen, als Compostellafietser, naar Nieuw-Zeeland om er gedurende 3 maanden met de fiets het land te doorkruisen. Wat ik geleerd heb bij Zennergi, zal ik ik zeker gebruiken tijdens de tocht... Na de reis ga ik zeker terug naar Zennergi. Dit is de evidentie zelve. Sat nam

2017-10-26 14:20:48 Door Michael Lecok over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Ik ervaar na de yoga altijd een enorme rust en ontspanning zowel fysiek als mentaal. Echt een aanrader!

2017-11-03 10:44:12 Door Rina Stalmans over Kundalini Yoga
Kundalini Yoga

Na iedere les kundalini yoga voel ik een diepe rust, tevredenheid en dankbaarheid. Kundalini yoga ondersteunt mij in mijn groei naar zelfbewustzijn, zelfacceptatie. Het bevordert mijn fysiek, mentaal - emotioneel en spiritueel welzijn. Warme groet, Rina.

Kundalini Yoga 4 every body
4.9655172413793 out of 5 based on 29 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment