Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)

Leer meer over de fascinerende wereld van kristallen. Wat is hun kracht, welke kristallen kan je voor welk doel inzetten en waarom gebruiken mensen al duizenden jaren deze bijzondere instrumenten? Terwijl je zelf diverse healingen ondergaat ervaar je tijdens deze “Kristal healing: basiscursus” hoe je zelf kristallen kan inzetten om de weg naar transformatie openen. Tijdens de vervolgcursus wordt je als therapeut nog diepgaander geschoold om op een correcte wijze de kristallen in te zetten.

Werken met kristallen
Kristallen en mineralen zijn dankbare healingsinstrumenten. Met hun wijsheid en trilling helpen ze ons op ons levenspad. Ze helpen ons om onze energie weer in balans te brengen zodat wij de kans hebben om ons pad op de juiste manier te kunnen bewandelen.

Inhoud programma
Deze cursus bestaat uit 10 aansluitende lessen waarin je leert hoe je de energie van kristallen kan inzetten om je eigen balans terug te vinden. Je leert de kristallen te begrijpen, er verbinding mee te maken, kristalcombinaties te maken… en zoveel meer.

Het is een actieve cursus die je wegwijs maakt in het leven van kristallen en hoe ze jou kunnen helpen om blokkades op te lossen.

Voorkennis nodig?
Voorkennis is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Stapsgewijs ontdek je laag per laag nieuwe stukken informatie en kan je reeds opgedane kennis een nieuwe perspectief geven. In de aanwezigheid van de kristallen ontvang je automatisch wat je nodig hebt voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Vervolgcursus voor healers & therapeuten
Wil je nog diepgaandere kennis en verbinding met kristallen creëren? Dan bieden deze 5 lessen je een nieuwe ervaring om als healer of therapeut nog beter de kracht van kristallen in te zetten voor de groei en healing van je patiënt. Volg “Kristal Healing: Gevorderden & Therapeuten” als volgende stap in je ontwikkeling.

Inhoud Vervolgprogramma
In deze cursus wordt aangeleerd hoe je verschillende leggingen kan gebruiken om het energetisch veld te zuiveren. Je leert hoe je de energie kan doen veranderen door verschillende combinaties te gebruiken en energieweerkaatsingen te gebruiken. In de cursus worden technieken aangeleerd om in verbinding met de kristallen te treden en zo het therapeutisch gebied te vergroten.

De vervolgcursus is voor therapeuten die kristallen als instrument willen gebruiken en die ook de verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik willen dragen.

Kristal Healing: Basiscursus Zennergi

 

Underground Cave of the Crystals

In the year 2000, the “Cave of the Crystals” was discovered by miners excavating a tunnel for the Naica Mine in Mexico. The main chamber contains some of the largest natural crystals ever found in any underground cave. What are the mysteries of inner Earth? http://atlanteangardens.blogspot.com/2016/04/secret-subterranean-worlds-of.htmlGods with Amnesia: Subterranean Worlds of Inner Earth https://www.createspace.com/6159364Robert Sepehr is an author, producer, and anthropologist specializing in linguistics, archeology, and paleobiology. http://www.amazon.com/Robert-Sepehr/e/B00XTAB1YC/

Geplaatst door Atlantean Gardens op vrijdag 6 mei 2016

Praktisch

Prijs: 300 EUR (10 weken)
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via info@zennergi.be. Indien belet, graag tijdige afmelding zodat een andere deelnemer de vrijgekomen plek kan innemen. Op dit moment is de cursus volzet. U kan zich nog steeds aanmelden om op de reservelijst plaats te nemen.

Betaling: Cash op 1e cursusdag
Inschrijven: Online via “inschrijven”
Data: Binnenkort bekend
Voorzieningen: Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via poort (binnenkoer)
Tip: indien mogelijk geen maaltijd nemen tot 1 uur voor de sessie voor optimaal effect
Contact: info@zennergi.be
Parking: zie Contactpagina

Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
5

2017-06-16 12:01:53 Door Silvia Van Eecke over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Kristal Healing Basiscursus

De Lessen zijn zeer leerrijk geweest, zowel als de kristal healing als vriendschappen in de groep. We pasten allen samen en iedereen is zo lief en meegaand. We zaten allemaal op dezelfde golflengte.; Lieve is een aangename leerkracht en heeft dit goed gedaan, was zeer leerrijk. Zeker een aanrader..

2017-06-16 12:03:19 Door Ieske Bams over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Reiki & Kristal Healer

Niet alleen werd ik door de kristallen geraakt, maar ook door het enthousiasme en de gedegen kennis van Lieve. Zij gaf in deze cursus niet alleen haar liefde voor de kristallen door, maar was ook in staat om zoveel tools en zelfvertrouwen te geven om met deze prachtige kristallen instrumenten zelf meteen aan de slag te gaan in eigen praktijk. De gezellige sfeer en het enthousiaste team bij zennergi was en is een cadeau.

2017-06-21 09:09:21 Door Ivo Sellekaerts over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Kristal Healing Basiscursus

Het is een mooie unieke reis geworden met een geweldige reisleidster. Lieve heeft een enorme kennis van de kristallen en kan terugvallen op een massa ervaring, geweldig aanvoel- en inlevingsvermogen . Het fantastische is dat ze ons op deze reis heel goed begeleid heeft en ook haar welwillendheid om haar kennis te delen is opmerkelijk. Ze kan het ook heel goed overbrengen naar ons cursisten en kan ons ook boeien. De tijd vloog voorbij en toch had ik telkens een goed gevoel en wist dat ik heel wat bijgeleerd had. Ook het omzetten in praktische behandelingen en leggingen werd heel goed begeleid en ondersteund. Dit is echt een aanrader. Kijk uit naar de vervolgreeks. De ruimte had iets groter mogen zijn.

2017-06-30 13:31:40 Door Jessy Cuppens over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Kristal Healing Basiscursus

Ik wil ennergi en vooral Lieve heel erg bedanken voor de prachtige cursus. Het was een zeer leerrijke ervaring. Ik heb er veel inzichten van gekregen en leren werken met de kristallen. Ik vond het super mooi om de kracht van de kristallen te mogen ervaren en te kunnen voelen wat ze doen bij een persoon. We hadden een super enthousiaste begeleidster Lieve, ze heeft ons fantastische begeleid en ze deed het met veel passie en liefde. Zeker een aanrader voor iedereen om bewust te worden in het leven van de kristallen en jezelf als persoon.

2017-07-07 19:09:44 Door Sofia Ercolani over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Kristal Healing Basiscursus

Voor mij was de cursus heel leerrijk en praktijk gericht. Ik heb heel erg genoten zowel van de cursus als van de extra tips die Lieve meegaf tijdens de lessen. Ook onze groep was zeer fijn om in te vertoeven. Stuk voor stuk interessante mensen met een passie om bij te leren en nog meer uit het leven te halen. Super ervaring, dank je wel voor deze geweldige opportuniteit.

2017-09-18 09:54:40 Door Brunella Candreva over Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
Kristal Healing Basiscursus

Dit was de cursus gelijk ik hem wilde. Het was heel fijn om zo enthousiast begeleid te zijn door Lieve, haar liefde voor de kristallen heeft ze helemaal laten doordringen, de kracht van die kristallen, de veel verschillende kristallen leggingen gewoon geweldig. Bedankt Lieve en bedankt jullie voor het aanbod.

Kristal Healing: Basiscursus (10 lessen)
5 out of 5 based on 6 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment