Healing & massages

Renee is gespecialiseerd in diverse massage technieken en healing. Ze behandelt o.a. rug-, nek-, schouder, gewrichts- klachten, pijn, maar ook thema’s rond burn-out, vermoeidheid, angst, verdriet, oude patronen, hoogsensitiviteit, trauma, verlies, seksualiteit en vruchtbaarheid. Afhankelijk van de vraag of klacht kiest de cliënt een healing of massage.

Massage brengt rust, ontspanning, balans, herstelt de lichaamsfuncties, bevordert de energie doorstroom en brengt verlichting van fysieke klachten.

Bij healing wordt op energetisch niveau gewerkt en kan transformatie plaats vinden die doorwerkt op verschillende lagen in het lichaam.

Over Renee
Renee is van opleiding verpleegkundige. Ze begeleidt mensen op hun weg door haar kennis uit de reguliere gezondheidszorg te combineren met traditionele healing en massagetechnieken. In haar sessies integreert ze sjamanistische healing technieken uit Mongolië, Cuba, Afrika, Noord- en Zuid Amerika, Australië en Siberië. Ze participeert ook in de Dreamtime Healing Concerten bij Zennergi.

Elk mens heeft een eigen weg naar genezing en Renee zoekt daarom altijd naar wat werkt, aansluit en past.

  

Diverse massages:

  • Ontspanningsmassage: dit is een massage van het gehele lichaam waarbij je op je buik ligt. De spanningen die zich in je spieren en weefsels hebben opgebouwd worden met zachte en hardere knedingen los gemaakt.
  • Hoofd-, nek-, rug-, schoudermassage: deze massage is aan te raden bij hoofdpijn, stress, wanneer je veel zittend werk doet of fysieke klachten.
  • Gezichtsmassage: het gezicht wordt met zachte oliën behandeld en gemasseerd. De schouders, boven rug en borst worden hierbij meegenomen.
  • Hot stone massage: de massage wordt gegeven met verwarmde basalt stenen, de genezende werking van de warmte wordt op verschillende lagen ervaren waardoor de effecten tot dagen na de massage gevoeld kunnen worden.
  • Energetische massage: ze maakt contact met het bewustzijn van je lichaam en breng genezing naar de plekken toe die je lichaam aangeeft d.m.v. massage.
  • Voetmassage: door bepaalde drukpunten te behandelen ontstaat er ontlading in de organen en lichaamsdelen die daarmee corresponderen.

Basisolie en essentiële oliën

Amandelolie wordt standaard gebruikt, maar op vraag of bij specifieke klachten kan een andere olie gebruikt worden zoals avocado, ortho-ease of olie specifiek voor spieren en gewrichten.

Indien gewenst zet Renee aromatherapie in tijdens de massage en/of healing. Het geeft een extra verdieping en spreekt andere lagen aan waardoor nog diepere healing plaats kan vinden.

Praktische informatie:
Healer & massage therapeute:
Renee
Prijs:
Massage: EUR 100 (90 min.); Healing EUR 125 (90 min.)
Betaling: cash
Data: +- 2 dinsdagen/maand
Taal: nederlands
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels
Tips voorafgaand aan de massage

  • Vermeld eventuele pijnklachten, letsels of blessures.
  • Drink bij voorkeur geen koffie, alcohol of energiedrankjes voor de massage en eet voor het laatst 1-2u voor aanvang een lichte maaltijd.
  • Neem voorafgaand aan de massage een douche, dat is ook prettig voor mij.
Healing & massages

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment