Hatha Yoga

Op maandagavond en woensdagvoormiddag geef ik zachte Hatha Yoga op een rustig tempo: je laat spierspanning los waardoor je meer uit je hoofd en meer in je lichaam komt. Soms zijn het eerder op zichzelf staande houdingen die elkaar afwisselen, soms zijn het sequenties. In elke les keren dezelfde of gelijkaardige houdingen terug en zijn er ook nieuwe houdingen.

Op de yogamat beweeg je volgens jouw tempo en mogelijkheden, volgens jouw energie van dat moment. Het beheerste strekken en rekken van de spieren maakt het lichaam soepeler en bewuste ademhaling kalmeert het zenuwstelsel. Voor yoga hoef je bv niet al lenig te zijn (in tegenstelling tot wat vaak verondersteld wordt). Het gaat niet om presteren. Het gaat erom jouw lichaam en jouw grenzen te (leren) (ver)kennen en te respecteren. Niets moet, het is goed zoals het is.

Voor wie op een rustige en gedoseerde manier (weer) wil bewegen: herstel je van ziekte of burn-out, ben je wat vastgeroest, ben je een beginner, heb je veel stress…? Welkom! Yoga helpt je ontspannen, je mentale en emotionele veerkracht versterken en je bewuster maken van wat je nodig hebt.

Andere vormen van Yoga of Yoga opleidingen:

Praktische Informatie:
Prijs: 11 euro
Inschrijven: online via “Inschrijven” of via info@zennergi.be. Voor ochtendyoga gelieve voor dinsdagavond 20u aan te melden.
Betaling: cash, ter plaatse
Niveau: Beginners & Gevorderden; Iedereen kan ten alle tijde mee instappen
Voorzieningen: Kleedkamer, Vloerverwarming, gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels
Belangrijk: In geval van letsels of blessures echter, gelieve de leraar op voorhand te informeren.

Hatha Yoga

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment