Pad van de yogi retraite

“Het pad van de yogi” is een unieke sjamanistische yoga retraite van 2 weekenden met de focus op healing en transformatie vanuit het perspectief van de native medicijnmensen. Michael Star Stone benadert de 8 aspecten van yoga als een medicijnpad waarbij je via bewuste zelfrealisatie groeit. Deze opleiding is gevuld met teachings, droomreizen en helende rituelen, geïnspireerd vanuit de yoga traditie én de medicijntradities. Elk weekend staat in het teken van een 5 puntig medicijnwiel dat de lichtprincipes van Yama & Niyama vasthoudt. Je kan kiezen om 1 van de 2 weekenden te doen of beide.

Je leert bij over wat een yogi op het medicijnpad is, en hoe je dit éénvoudig in je dagelijkse leven integreren kan voor geluk, gezondheid en voldoening. Deze opleiding opent en vernieuwt het pad van een yogi vanuit een totaal nieuw perspectief waar je levenslang zelf verdieping op kan creëren. Je ontdekt als yogi je eigen persoonlijke medicijnen en krachten en leert hiermee werken.

Iedereen met passie voor persoonlijke ontwikkeling is welkom, als beginnende yogabeoefenaar, ervaren yogi of yoga docent(e).

Preview Path of the medicine yogi retraite – (ervaringen deelnemers filmpje hierna)

Ervaringen deelnemers “Path of the medicine yogi: 2018-2019”

Inhoud: Pad van de yogi
Het oude pad van kennis bewandel je door éénwording (samadhi). Je wordt één met datgene waar je kennis over opdoet. Dit is een tijdperk waarin iedereen ontwaakt en de yogi’s terug ontdekken wat hun ware medicijnen (bijv. krachten, talenten, gidsen,…) voor hun omgeving zijn. Bij deze opleiding leer je de teachings van de yogi’s en de medicijnmensen in te zetten om de verloren gegane kennis van dit continent terug wakker te maken. Je ontdekt de medicijnen van jouw continent, jouw land en jouw streek. Je zoekt niet langer meer op een andere plek naar wat vlak onder je ogen wacht om als medicijn gezien te worden. Hierbij ontdek je de relatie tussen de fysieke wereld en de droomwereld, maar ook hoe je hierin kunt bewegen en creëren.

De 8 aspecten van de yoga (yama, niyama, pranayama, asana, pratyahar, dharana, dhyana en samadhi) vormen de leidraad voor éénwording gedurende de 2 weekenden. Bij het eerste weekend focussen we o.a. op de lichtbron van de medicijnen uit “Yama”, terwijl het 2e weekend de focus o.a. ligt op het medicijn van “Niyama”. Je kan nog steeds deelnemen als je enkel weekend 1 of 2 meedoet.

Michael Star Stone
Star Stone is mede-oprichter van Zennergi. Dankzij jaren van persoonlijke begeleiding door inheemse sjamanen uit diverse tradities en de kennis die Star Stone heeft opgedaan als geadopteerd lid van de Indiaanse Susquehannock Tribe uit Florida brengt hij als geaccrediteerd kundalini yoga teacher een vernieuwende benadering om als yogi te ontwaken op weg naar Samadhi (verlichting). De medicijnweg van de yogi is een pad van healing op weg naar het vinden van je échte roots en persoonlijke krachten (medicijnen).

Retraite
Bij het pad van de yogi retraite is de intentie dat elke deelnemer in de retraite zelf verblijft zodat we gedurende het hele weekend als één groep doorheen de teachings en ceremonies reizen.

Praktische informatie:
Teacher: Star Stone
Prijs
: EUR 400/weekend (800 EUR/2 weekenden)
Catering: 70 EUR (lunch-dinner van vrijdagavond tot zondag)
Retraite: op donatiebasis
Data: Weekend 1: 31 maart – 2 april; Weekend 2: 19 mei – 21 mei
Start: Vrijdag 16:00- Zondag 17-18u
Deelnemers:
min. 5 – max 10
Taal: Nederlands
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: cash
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen

Pad van de yogi retraite
5

2019-06-14 14:32:49 Door Marc over Pad van de yogi retraite
Pad van de yogi’s

De mensen die op deze site terechtkomen. Komen hier niet zomaar toevallig. We zijn op één of andere manier gelijkgestemden die op zoek zijn. Ik zelf ben ook zo een persoon en na deelname van verschillende opleidingen bij Zennergi werd het vuur aangewakkerd om deel te nemen om het Pad van de Yogi te leren kennen, ervaren, beleven, voelen en nog zoveel meer.... Voor mij is het duidelijk. De mooie samenkomsten (want lessen klinkt zo schools) zijn nu voorbij, maar ook weer niet voorbij. Het pad van de Yogi loopt nog steeds door en is een pad dat ik koester met volle overgave en toewijding. Dankjewel Michael voor de prachtige begeleiding. Dankjewel aan de mede Yogi's. Dankjewel aan mezelf. Dankjewel Sturdy Beaver dat ik je mocht ontmoeten. Dankjewel universum!

2019-07-08 10:52:23 Door karen over Pad van de yogi retraite
Pad van de yogi’s

I needed to grow more towards myself. Now, following the path of the yogi. I'm still myself, but a bit different. Loving it.

2019-07-08 10:55:48 Door evelyne over Pad van de yogi retraite
Pad van de Yogi

Wat is een yogi? Dat was één van de vragen tijdens de opleiding. Zullen we dat ooit weten? Is het belangrijk om dat te weten? Het voorbije jaar heb ik ontzettend veel geleerd, gezien en gevoeld. Ik zie vele dingen rondom mij anders nu, sta meer in m'n centrum, beleef de dingen op een nieuwe manier. Blijf ik nu steeds in m'n kracht bij elke situatie? Belange niet, maar ik heb wel geleerd en ben gegroeid. De wortels zijn verankerd, we zijn klaar om er nu helemaal voor te gaan. Dank je Michael voor zoveel wijsheid. Dank je wel aan alle sjamanen die ons begeleiden en verrijken. Wat een heerlijke inzichten, wat een tonnen nieuwe waarheden. Dank jullie wel aan de hele groep, het was fantastisch om deze reis samen met jullie te maken. Love, Evelyne

2020-07-03 22:29:38 Door Niki Timmermans over Pad van de yogi retraite
Pad van de yogi

Deze opleiding is het beste wat ik in mijn leven heb gedaan. Door je eigen ervaringen die je meemaakt bij rituelen en in teachings te integreren kom je tot een andere mindset. Je ervaart shifts, reist naar onbekend terrein. Stap voor stap wordt dit in alle puurheid en eenvoud begeleid door Michael. Altijd samen als groep voorruit. Ik heb werkelijk fantastische mensen ontmoet en tools meegekregen die mij en andere mensen verder inspireren om mijn doel in het leven waar te maken. Let your light shine! Ongelooflijk dankbaar voor al deze ervaringen. 🌈

2020-07-10 08:18:44 Door Isabel over Pad van de yogi retraite
Pad van de yogi

Op het pad van de yogi kwam ik mezelf tegen. Althans, een andere versie van mezelf, en toch ook weer niet zó anders.. Een versie die ik mij nodig moest en wilde her-inneren. Hoe meer ik in de diepte ging hoe meer ik de persoon tegenkwam die jaren geleden in zijn puurheid op deze wereld was gezet. Ik baande me een weg door laagjes van concepten, vastgeroeste overtuigingen, trauma, aangeleerde patronen enzovoort. Het was verbluffend om de persoon te ont-moeten die aan de finish op mij stond te wachten. Als er al een finish is, want deze ervaring is oneindig, net als wij allemaal. Mijn leven is in de praktijk weinig veranderd maar de kwaliteit van leven is van een andere dimensie. Huge thanks to the group, Michael, spirit, and myself. Gratitude and love, Isabel

2020-07-22 15:32:23 Door Hanne Coninx over Pad van de yogi retraite
Pad van de yogi

Het is niet eenvoudig de ervaringen die je opdoet tijdens het pad van de yogi in woorden te omschrijven. Het gaat voornamelijk over het ervaren, telkens weer. Dit kan, dankzij de verhelderende uitleg van Michael & de warme omkadering die Zennergi biedt op een bewuste manier gebeuren. Met focus en toch vol overgave. Gedragen door de groep en in verbinding. Inspirerend en rustgevend. Dit neem je mee in je dagdagelijkse leven. Je kan er steeds naar teruggrijpen en ook op verder bouwen - vol vertrouwen, op pad.

Pad van de yogi retraite
5 out of 5 based on 6 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment