Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi

Tijdens de unieke jaarreis “het pad van de yogi” word je een échte yogi(ni) en activeer je samen met Michael Star Stone de verbinding met je Ware Zelf terwijl je de “science of yoga” doorleeft. Vanaf 3 oktober start de 2e editie en ontdek je gedurende 24 bijeenkomsten hoe de reis doorheen het pad van Pantajali (vader van de yoga), je hierbij kan helpen. Het unieke aan dit jaarprogramma is de integratie van dit pad in je dagelijkse leven en het leren “zien” van de werkelijkheid zoals het is. Elke bijeenkomst wordt beschouwd als een ceremonie die bestaat uit teachings, journeys en kriya’s (yogaoefeningen) die je helpen meesterschap te verwerven over “het pad van de 8 spirituele disciplines van de yogi”.

Inhoud: het pad van de yogi
De focus ligt op het vinden van jouw unieke waarheid en de integratie van dit pad in je dagelijkse leven. Het pad van de yogi brengt je dichter bij wie je in wezen écht bent. Realiseren wie je écht bent helpt je richting geven aan waar je ook écht naartoe wilt. De werkelijke aard van je bestaan kan je echter niet begrijpen via de filosoferende denkgeest. Via de 8 disciplines ziet de yogi de werkelijkheid zoals die is, niet zoals die lijkt. Daarom activeer je tijdens deze opleiding je geestelijke zintuigen om “juist” te leren waarnemen.

De kennis die gedeeld wordt komt vanuit diverse tradities, waaronder de kundalini yoga traditie (yoga van de huisvrouw) van Yogi Bhajan, de oneness university uit India en het sjamanisme. Deze opleiding gaat voorbij een specifieke traditie van yoga. Het gaat vooral om het begrip van het raamwerk van de 8 yoga disciplines en de integratie ervan voorbij de yogamat.

Pantanjali’s 8 yoga-disciplines

  • Yama: morele principes gericht op de buitenwereld.
  • Niyama: morele principes gericht op de innerlijke wereld.
  • Asana: juiste houdingen voor optimale gezondheid en meditatie
  • Pranayam: controle van prana (levenskracht)
  • Pratyahar: synchronisatie van de zintuigen
  • Dharana: éénpuntige focus
  • Dhyana: diepe meditatie
  • Samadhi: ontwaking en éénwording met spirit

Deelname voor wie?
Deze opleiding is voor iedereen (hobbyist of professionals) die reeds enige ervaring heeft opgedaan met yoga, meditatie of een andere gekozen spirituele weg en graag het leven van een “yogi” wilt ervaren en praktisch integreren in het drukke Westerse bestaan. Tijdens de 24 bijeenkomsten leren we gedurende langere tijd de meditatieve focus vast te houden en op te bouwen. Op die manier creëren we de ruimte om via journey’s (innerlijke reizen) tot “realisaties” te komen. Wil je aan deze unieke opleiding graag deelnemen, neem dan contact op met ons via info@zennergi.be. We kijken uit je te mogen verwelkomen!

Michael Star Stone
Michael Star Stone studeerde diverse oude tradities op weg naar bewustwording. Als kundalini yoga leraar en Oneness trainer van de Oneness University uit India heeft hij reeds jaren het pad van de yogi verkend terwijl het werken met diverse indigenous shamans (Noord, en Zuid Amerika, Mongolië, Siberië, Puerto Rico & Bali) nieuwe perspectieven, realisaties en rituelen hebben gebracht over het pad van de yogi(ni).

Kennismaken
Wil je graag eerst kennismaken, kan je je aanmelden voor één van de onderstaande activiteiten:

Andere Opleidingen & Workshops van Michael Star Stone

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs
: EUR 888 (24 bijeenkomsten, 72 lesuren)
Data: vanaf donderdagavond 3 oktober 2019
Deelnemers:
min. 14- max 22
Start: 19u-22u
Taal: Nederlands
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.be
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
5

2017-12-04 13:18:15 Door Claudia over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 1 & 2

Geweldige ervaring! Vooral de Chakra Dhyana Meditatie met Deeksha heeft diepe indruk op me gelaten. De cursus helpt me ook echt in het dagelijkse leven. Ik had last van grote stress op het werk en daardoor ook van slapeloosheid. Heb nu terug bakken energie en slaap als een roosje :-). Dank u Zennergi!

2017-06-27 23:20:44 Door Monique Dassen over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Heerlijk, een aanrader voor iedereen. Om even terug tot jezelf te komen

2018-03-09 19:03:40 Door Sabine over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Van onrust naar totale, heerlijke, allesoverheersende rust. Nooit gedacht dat het mij zou lukken, én dat ik er zo van zou kunnen genieten. Maar de eerste les was ik al volledig om! Prachtige locatie, geweldige begeleiding, toffe groep!

2018-03-06 11:46:39 Door Lydia Vanderstraeten over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 1

Wat een leuke, verrijkende ervaring. De regelmatige toepassing van de diverse meditatie methoden geven me nieuwe, waardevolle inzichten over mezelf. Ik bemerk steeds meer harmonie en een toename van innerlijke rust in mijn dagdagelijkse leven. De begeleiding van Michael is bezield, inspirerend en voorzien van een vleugje humor waardoor het ijs in de groep snel gebroken was en ik me in vertrouwen kon overgeven aan de bijzondere ervaringen. Ook voor vragen achteraf werd er ruimschoots tijd gemaakt. Ik heb ontzettend genoten van dit traject en kan het iedereen, die wel wat meer balans kan gebruiken in zijn of haar leven, van harte aanbevelen. Ik kijk alvast reikhalzend uit naar het vervolg.

2018-03-09 19:03:07 Door Erika Duchateau over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
leren mediteren 1

Bedankt Michael voor de inspirerende avonden, zeer rustgevend, ik heb er van genoten! Ik kijk uit naar het vervolg van de reeks!

2018-06-20 17:34:38 Door Ilse over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 1

Heel erg bedankt voor die wondermooie reis naar mezelf. Het doet me nog maar eens stilstaan bij het feit hoe we tegelijk sterk en fragiel zijn. Ik heb hier meer kracht uit gehaald en laat deze kracht doorwerken in mijn dagelijkse leven! Bedankt!

2018-06-20 13:47:15 Door Veronique over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1 & 2

Dit had ik eerder moeten doen! Dankzij de leren mediteren 1&2 ben ik als persoon enorm gegroeid en kan ik terug zelf in mijn kracht staan. Vroeger had ik vaak het gevoel dat ik controle verloor over mijn emoties maar dankzij de hulp van deze sessies vind ik makkelijker mijn kern van waarheid terug! Bedankt aan de groep van mensen die met mij deze reis gemaakt hebben en bedankt aan Michael voor de heldere uitleg en antwoorden op al onze vragen! Dit is echt een aanrader om te doen! Ik zou nog een boek kunnen schrijven van wat dit me allemaal heeft bijgebracht!

2018-04-09 12:47:41 Door Katrien over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 2

Wat kan ik schrijven over deze cursus? Een boek denk ik... Het is als een reis in jezelf, je ervaart en ontdekt zoveel nieuwe dingen. Het mediteren in groep is ook een hele fijne en vooral krachtige ervaring. Je krijgt een hoop tools mee naar huis om er zelf mee aan de slag te gaan. Er is ook voldoende ruimte om eigen ervaringen te bespreken. Michael geeft ook heel veel uitleg. Dit, samen met een heel toffe groep, veel thee, nootjes en natuurlijk de lokatie zelf... zorgen ervoor dat deze 8 weken onvergetelijk zijn. Een echte aanrader!

2018-06-22 18:57:45 Door Marc Claesen over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 2

Nog steeds onder de indruk van de prachtige 2 lessen reeksen van Leren Mediteren. Dit is niet gewoon wat lessen volgen en kunnen zeggen ik heb die en die opleidingen gedaan. Nee nee dit is veel meer dan dat, het stopt niet meer . De nieuwe inzichten, ervaringen, evolutie, en vooral mijn parel die ik koester “GRATITUDE”. Daarom heb ik ook niet lang getwijfeld om me in te schrijven om het pad van de Yogi te leren kennen.

2017-12-09 09:23:38 Door Natacha over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Kundalini Yoga

Op aanraden van Dr. Rudi Thys ben ik hier begonnen met yogalessen. Het was een duik in het onbekende maar ik voelde me meteen welkom + het is een zeer mooie locatie. Na elke les voel ik me positief en vol energie. Thumbs up!!

2017-12-07 16:57:29 Door Lydia Vanderstraeten over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Kundalini yoga

Gewoonweg super. Enkele weken geleden als beginneling ingestapt bij de kundalini yogalessen en dit is voor mij absoluut een blijver. Een wekelijkse opkikker voor lichaam en geest en toegankelijk voor iedereen. De deskundige begeleiding en prachtige setting maken het helemaal af. Top.

2017-05-11 10:35:23 Door Petra jans over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Een geweldige ervaring. Ookal heb je geen kennis van het yoga of meditatie gebeuren, het maakt niets uit. Dankzij Michael die je mee neemt door deze reis vergeet je waar je bent en zet je even al je zorgen opzij. Een echte aanrader voor iedereen.

2017-05-23 20:47:04 Door Jeanine over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 1 & 2

De verschillende meditatie methoden heb ik erg aangenaam gevonden vooral om te ontdekken waar ik mij goed bij voel maar ook de uitdaging aangaan bij de methoden die meer van mij vragen, oa. inzichten in bepaalde vaste patronen . De begeleiding hierbij voelde heel goed en veilig. Mooi om deze ervaring jezelf te gunnen .

2017-06-21 22:30:24 Door Joke Demandt over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Ik ben al een hele tijd op zoek naar mezelf. Ik probeer zoveel mogelijk mijn eigen ik te ontwikkelen en me zo weinig mogelijk te laten beïnvloeden door de drukke wereld waarin we leven. Niet altijd gemakkelijk in onze westerse maatschappij! Ik deed al ontspanningsoefeningen thuis en had me al een beetje verdiept in mindfulness, maar verder dan dat ging mijn ervaring niet. Ik was dan ook erg benieuwd naar wat de groep bij jullie te bieden had. Ik ben elke avond weer opnieuw aangenaam verrast. Ik merkte soms in het begin van zo een avond een bepaalde terughoudendheid bij mezelf, maar al snel werd ik meegenomen op een aangename reis. En dit vier weken. De professionele begeleiding en de sfeer die er bij jullie hangt: 'alles mag, niks moet', hebben ervoor gezorgd dat ik telkens weer de vrijheid voelde om mee te gaan in het gebeuren. Ik heb erg veel geleerd en het kriebelt om verder op ontdekking te gaan. Bedankt!

2017-06-30 10:32:00 Door Miet over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Kundalini Yoga

Elke avond na de les helemaal relaxed voelen, heerlijk. Ook de detox van de organen was een heel rijke ervaring.

2017-07-04 14:32:15 Door Monique Sarrazijn over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Michael, eerst en vooral dank je voor de fijne begeleiding. Je rustige stem en verduidelijking bij de verschillende meditaties werden zeer gewaardeerd. Ik heb uit deze initiatie, 2 meditatie technieken gehaald die mij aanspreken en ik nu al toepas. De 2 andere wil ik zeker herhalen omdat ik hierbij niet onmiddellijk een klik kon maken, maar zoals we weten, hangt dit soms van het moment en het gevoel dat we hebben af. Een aangename gezellige groep. In september de vervolgcursus zeker weten. Monique

2018-05-28 12:49:09 Door Lieve over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Bedank voor de boeiende, fijne eerste kennismakingservaringen met mediteren.

2018-05-14 11:58:31 Door Tom over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Oneness Awakening Course: Deeksha inwijding

Dankzij de cursus heb ik veel inzichten gekregen op vlak van de belangrijkste relaties in mijn leven, waarmee ik nu verder aan de slag kan. Het hoogtepunt van de cursus was het zelf mogen geven van Deeksha's en dat voelde voor mij persoonlijk enorm goed en vertrouwd aan. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, ik heb er enorm van genoten en het heeft mij veel bijgeleerd. Bedankt Michael en Elisabeth!

2018-03-06 11:47:27 Door Sofie Biesmans over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 1

Michael neemt je op een ongedwongen en toegankelijke manier mee in de wereld van het mediteren. Hij creëert iedere avond een fijne en ontspannen sfeer waardoor je snel tot rust komt. Hij brengt kennis over hoe je bewust kan omgaan met je gedachten en hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven. Ik kijk uit naar de vervolgcursus!

2017-12-04 13:17:19 Door Monique over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 2: focus

Zennergi is een prachtige, zuivere plek waar met veel aandacht onderricht gegeven wordt. Michael is een toegewijde teacher, hij geeft veel handreikingen waarmee je je eigen proces en ontwikkeling kunt verdiepen. Ook is het fijn dat dit binnen de geborgenheid van een groep gelijkgestemden plaats vindt. Ik kijk uit naar de volgende bijeenkomsten!

2017-11-29 09:53:56 Door Sarah Roosemont over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren mediteren 2: Focus

Een ervaring die iedereen zou moeten hebben. Het leren mediteren "1" en "2" bij Zennergi is een echte aanrader. Ondanks dat ik me reeds langer verdiep in meditatie en dergelijke een "must done". Ik heb veel bijgeleerd, het mediteren in groep is ook heel speciaal. Er komen diverse tools aan bod, veel leuke ervaringen en vooral rustgevend en helend... Gewoon top!

2018-04-10 11:14:58 Door Sabine over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 2

Indrukwekkend!

2018-04-23 18:23:11 Door Marc over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Leren Mediteren 1

Dit lessenpakket smaakt naar meer. Vroeger dacht ik dat mediteren gewoon ergens zitten was en tot rust komen. Maar het is zoveel meer dan dat. En dat wordt je op een aangename manier aangeleerd in een al even aangename omgeving met gelijkgestemde zielen. Ik heb nu al na het eerste lessenpakket "leren mediteren" enorm veel mooie ervaringen mogen beleven. Waarvoor oprechte dank. Daarom zal het tweede gedeelte van "Focus vasthouden" zeker me nog diepere en intensere meditaties laten ervaren. Ik sta er volledig voor open. Als afsluiter nog één tip. Mijn vrouw vroeg me : "Wanneer heb je les?" Ik antwoorde: "Iedere dag" :) . En zo is het, eenmaal je aan de slag kunt met de technieken wil je niet meer zonder . Kortom ik ben een zeer tevreden mens.

2017-11-21 10:43:57 Door Liliane Neven over Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
Kundalini Yoga

Kom binnen in de prachtige studio en je voelt de positieve energie die er heerst. Na vele yoga vormen geprobeerd te hebben, is kundalini yoga de meest complete yoga voor mij namelijk lichamelijke uitdagingen met een mentaal kantje eraan geknoopt. Meditatie heb ik ook al een aantal keer gevolgd ik kan alleen maar zeggen van het 1 komt het ander. Thanks voor al de mooie ervaringen die ik al heb gehad en zeker nog zal krijgen.

Yoga jaaropleiding: het pad van de yogi
4.9583333333333 out of 5 based on 24 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
22 mei 2019 19:00 22:00 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
29 mei 2019 19:00 22:00 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
5 juni 2019 19:00 22:00 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
12 juni 2019 19:00 22:00 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen, Belgie
3 Oktober 2019 19:00 22:00 Michael Star Stone Brugstraat 30, Bilzen, Belgie