Bedrijfstrainingen

Binnen het kader van Creativiteitstraining, Business Intuition, Aandachtstraining en Health & Productivity Management organiseert Zennergi op maat gemaakte trainingen voor bedrijfsleiders.

Specifiek programma voor uw bedrijf
Op basis van de persoonlijke behoeften van uw bedrijf en uw werknemers wordt een ontwikkelingstraject van 1 tot meerdere trainingsdagen georganiseerd.

De focus van onze bedrijfstrainingen is ervaringsgericht te werken tijdens de opleidingsmomenten, simpele tools aan te leren die toepasbaar zijn na de opleiding én persoonlijke groei van de werknemers te stimuleren d.m.v. zelfinzicht over hoe ze als persoon staan te midden van de beoogde doelen (bijv. vergroten creativiteit, gemakkelijker omgaan met verandering, burnout preventie, stress reductie, gezondere en gelukkigere mensen op de werkvloer,…).

Binnen het kader van Creativiteitstraining, Business Intuition, Aandachtstraining en Health & Productivity Management organiseert Zennergi op maat gemaakte trainingen voor bedrijfsleiders. Specifiek programma voor uw bedrijf Op basis van de persoonlijke behoeften van uw bedrijf en uw werknemers wordt een ontwikkelingstraject van 1 tot meerdere trainingsdagen georganiseerd. De focus van onze bedrijfstrainingen is ervaringsgericht te werken tijdens de opleidingsmomenten, simpele