Bear Healing Retreat

De Beer Healing Retreat zal begeleid worden door Michael Star Stone en Eva Morning Star. Ze nemen je deze dagen mee in een ontmoeting met de geneeskracht en de kennis van de beer via authentieke en traditionele paleolitische healingceremonies vanuit de Susquehannock traditie. Deze korte intensive healing retreat is volledig afgestemd op je persoonlijke genezing.

De beer totem zal deze dagen het middelpunt zijn van deze retreat, en ondersteuning bieden op je pad door genezing met behulp van o.a. klanken, healing bear facepaints en een transformerende dans.

 

Voor optimale integratie zal een gedeelte van deze healing retreat in stilte zijn.

 

Voorbereiding:
Een voorbereiding van 7 dagen op voorhand is gewenst. Het is van belang met een heldere intentie deel te nemen aan deze dagen, puur te eten, voldoende water te drinken en rust in te plannen. Op deze manier zal de werking van de ceremonies nog meer tot zijn recht komen.

 

Voor wie?
Deze healing retreat is voor iedereen toegankelijk. Voorkennis is niet nodig. Bij specifieke fysieke, emotionele of mentale aandoeningen gelieve eerst af te stemmen voor deelname via info@zennergi.com

 

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone & Eva Morning Star
Prijs: EUR 330

Catering:
EUR 60 (lunch/dinner zaterdag/zondag)
Taal:
Nederlands & Engels
Verblijf:
verblijf in onze retraite op basis van donatie.
Data
: 10-12 februari
Deelnemers: min 6 – max 10
Start: Aankomst vrijdagavond 10/2 tussen 18u & 20u. De eerste ceremonie start op vrijdag om 21u. Afronding zondag 12 februari rond 17u. Zorg dat je goed uitgerust aan deze retraite begint.
Taal: Nederlands
Inschrijven: Rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com.
Betaling: in cash voor aanvang van de eerste lesdag van het weekend.
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres België: Brugstraat 30, 3740 Bilzen
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels
Bear Healing Retreat
5

2023-02-14 17:04:42 Door Anouck over Bear Healing Retreat
Bear healing

Life changing experience! Zo intens, puur, liefdevol, veilig, gedragen en authentiek. Eva en Michael weten waar ze over spreken en wat ze doen. Ze hebben me meegenomen in onbekende werelden die toch vertrouwde aanvoelden. Authentieker sjamanisme bestaat niet. This is the real thing. Diepgaande ervaring en healing. Benieuwd hoe mijn lijf, mind, omgeving en leven hierop zal reageren de komende tijd.

2023-02-14 22:02:12 Door Mireille Ulens over Bear Healing Retreat
Bear Healing

Nog steeds naar woorden aan het zoeken om uit te drukken wat dit weekend voor mij betekent heeft. Intensieve healings, krachtige transformaties en dat onder de ervaren en liefdevolle begeleiding van Eva Morningstar en Michael Star Stone. Dit weekend was voor mij thuiskomen op een plek waar ik lang naar gezocht heb. Bedankt Michael en Eva voor deze indrukwekkende ervaring en jullie gastvrijheid.

2023-02-18 18:44:30 Door Tine over Bear Healing Retreat
Bear Healing

Ongelooflijk transformerend. Dat is hoe ik deze oeroude, krachtige en toch zorgende bear healing ervaren heb. Het was een weekend met veel verschillende, wondermooie ceremonies. Allemaal voedend en verhelderend op hun eigen vlak. De beer pakt je vast, schud je door elkaar en laat je achter met een andere blik op jouw realiteit. Niks is wat het lijkt... Je wordt gezuiverd en opgeladen om je mooiste toekomst te verwezenlijken. Alles wat hiervoor in de weg zat, eet hij op :)

Bear Healing Retreat
5 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment