Teambuilding

zakelijk yoga

Op maat gemaakt kan deze halve dag teambuilding een mix van volgende activiteiten hebben: lach yoga, concentratie-, ademhalings-, en quick-fix anti stress oefeningen aangevuld door klank-, en kinesiologische spieroefeningen. Verder maken de kundalini yogasessies, sjamanistische drumervaring en actieve meditatieoefeningen van uw teambuilding één om te herinneren!

Inhoud Teambuilding

Een aantal opties die we verwerken in een op maat gemaakt teambuilding pakket:

 • Yoga & Meditatievormen: Yoga, Mindfulness, Ademcoaching, Dynamische meditaties, Klank en lachyoga, Breath Walks, Geurenmeditatie met Essentiële Oliën
 • Relaxatie & Ontspanning: Dreamtime Healing Concert®, Klankschalenconcert
 • Stress Release oefeningen: energetische quick fix oefeningen die lichaam en geest herprogrammeren in ontspannen staat

Teambuilding in combinatie met…

Je teambuilding kan of helemaal in het teken van gezondheid én welzijn van je personeel staan of gecombineerd worden met tal van interessante activiteiten in en rondom Bilzen. Hierbij kan je gastronomisch lunchen/dineren bij Huis Petry, railbiken in Munsterbilzen, de banden laten gieren op de karting baan in Bilzen, het Gallo-Romeins museum van Tongeren bezoeken in de oudste stad van België, het blotevoetenpad bewandelen in de groenste gemeente van Vlaanderen, of een andere inspirerende combinatie…

Waarom een Teambuilding met focus op Gezondheid & Welzijn?

Onderzoek toont aan dat bedrijven steeds hogere kosten maken omwille van burn-outs, ziekteverzuim, presenteïsme, toenemende stress & werkdruk, lage performantie, concentratieproblemen en gebrek aan persoonlijke motivatie.

Vandaag staan bedrijven meer dan ooit onder druk om in een concurrerende markt te overleven. Hoe verzeker je de motivatie van je werknemers in een maatschappij die steeds sneller verandert, meer werkdruk creëert en veel mensen op pensioen ziet vertrekken? Technologie wordt steeds meer gesofisticeerd maar investeer je ook voldoende in je menselijk kapitaal?

Je goede werknemers zijn het fundament van je succes. Behoud ze en trek nieuwe talenten aan die je verkiezen omwille van de focus op persoonlijke groei en welzijn. Inspireer jezelf meer te zijn dan een bedrijf waar het maandelijkse salaris wordt opgetrokken en je bent klaar voor de toekomst!

Onderzoek naar investeren in het welzijn van je personeel tonen:

 • Verbetering performantie & productiviteit
 • Meer Tevredenheid
 • Gemakkelijker Talenten behouden en aantrekken
 • Hogere focus & concentratie
 • Stijgende motivatie
 • Verhoging creativiteit
 • Meer betrokkenheid
 • Daling kosten ziekteverzuim & presenteisme

Michael Geurts, Wereldreiziger, Kundalini Yoga Leraar, Coach en Trainer

Nadat Michael met Grote Onderscheiding afstudeerde van de opleiding “MBA International Business” aan de HUB met als specialisatie “Change, Innovation & Creativity Management”, begon zijn wereldreis op zoek naar alternatieve methodes die transformatie en verandering in individuen kon faciliteren. Van Peru tot Nepal en India onderzocht en volgde hij meerdere opleidingen in het kader van “De Technologie van Bewustzijn”. Niet alleen verbaasde hij zich over de wetenschappelijke omkadering van vele technieken die door het Westen als “niet-wetenschappelijk” beschouwd worden, maar vooral de simpliciteit en effect van véél van deze technieken waren een eye-opener. Gepassioneerd door de brug tussen wetenschap en wijsheid faciliteert hij als medeoprichter van Zennergi de op maat gemaakte workshops & opleidingen.

Voor meer informatie ontvangen wij graag een telefoontje (+32 488473033) of mail via onze contactpagina.

Bedrijven die reeds een teambuilding hebben gevolgd:
Nike, Bose, Nutricia (Danone), 3vents, Ebema, Verzekeringskantoor Nulens, Boekhoudkantoor Lambrichts, Bouwgroep Willemen, Bilzen Markant, Veiligheidscoördinatie Thyco Bvba, Notarissen Merlo & Delille … Lees hieronder hun ervaringen…

Contactformulier

Aanbevolen

Teambuilding
5

2017-06-14 15:38:13 Door Yen (Business Consultant Nike) over Teambuilding
Teambuilding Management Nike

"It is amazing how Eva and Michael were able to bring me and my colleagues into deep relaxation in half an hours time with sounds, we slept much better days after the team event. For company who are looking for way to de-stress their staffs instantly and collectively, Dream Healing Concert is definitely a must-have to be included in Team event!"

2018-10-30 19:15:10 Door Pieter Verjans (zaakvoerder) over Teambuilding
Pieter Verjans Architectenbureau

Voor onze jaarlijkse teambuilding kozen we dit keer voor iets helemaal anders. Een dag waarin we genoten hebben van ontspanning en rust na een drukke werkweek. De warmte van Michael als gastheer laat iedereen zich meteen thuis voelen in de prachtige stadshoeve. Na yoga, mediteren en het lekkere eten was de dreamtime healing een fantastische afsluiter. (Pieter Verjans - zaakvoerder)

2017-06-16 12:22:02 Door Thomas Rabijns (Procurement Specialist) over Teambuilding
Procurement Specialist Bose

Binnen ons bedrijf vinden we vaak te weinig tijd om even te ontspannen en de drukte aan de kant te schuiven. Net daarom kozen we dit jaar voor een een activiteit die ons kan helpen rustmomenten in te bouwen in onze overvolle agenda's. Na een warme ontvangst door Michael kregen we introductie in yoga en meditatievormen en heeft hij ons stress release oefeningen bijgebracht die we eenvoudigweg op ieder moment van de dag kunnen toepassen. We hebben werkelijk genoten van deze activiteit. Het was absoluut een rustgevende, leerrijke en aangename ervaring...een must do voor iedereen die nu en dan onder professionele stress komt te staan!

2017-06-14 15:35:14 Door Leen Boxstaens (Administratief Verantwoordelijke) over Teambuilding
Administratief Verantwoordelijke Veiligheidscoördinatie Thyco Bvba

Het is niet altijd makkelijk om met een relatief kleine groep een leuke teambuilding te organiseren. Bij jullie is dat supergoed gelukt! Enthousiaste begeleiders en een zeer mooi kader met alle nodige voorzieningen maakten het plaatje compleet. Nogmaals bedankt namens het ganse team! – Leen (administratief verantwoordelijke)

2017-06-16 12:25:14 Door Birger Vanheusden (Zaakvoerder) over Teambuilding
Zaakvoerder 3vents

3vents organiseert teambuildings op maat voor grote en kleine groepen. In samenwerking met Zennergi organiseerden we voor meer dan 100 werknemers van Ebema een inspirerende en ontspannende yoga sessie. Het integreren van activiteiten die de gezondheid en het welzijn centraal stellen worden steeds populairder bij events & teambuildings. Zennergi is met zijn uitgebreid aanbod een ideale partner om in deze behoefte op een originele, creatieve en professionele manier te voorzien. – Birger (zaakvoerder)

2017-06-14 15:37:47 Door Claudia Nulens (Zaakvoerder) over Teambuilding
Teambuilding Verzekeringskantoor Nulens

Dagen nadien praten de medewerkers nog steeds over onze teambuilding bij Zennergi waar we met een gevarieerde werknemersgroep gelachen hebben en genoten van de ontspannende momenten. We wisten niet goed wat te verwachten van dit onderdeel van onze teambuilding, maar hadden achteraf spijt dat we niet meer tijd hadden vrijgemaakt bij Zennergi. Het was naast informatie en een praktisch gedeelte ook heel erg leerrijk. Bijzonder waren ook de quick-fix oefeningen die we meekregen als “huiswerk bij stressvolle momenten”. We passen ze nog altijd toe! – Claudia Nulens (zaakvoerder).

2017-09-14 17:30:17 Door Notaris Dorine Merlo (zaakvoerder) over Teambuilding
Merlo & Delille, Geassocieerde Notarissen

Onze teambuilding bij Zennergi was op zijn minst gezegd een “verademing”. Wij werden vooreerst hartelijk ontvangen door Michael en Eva, waarna we van start gingen met de lachyoga waarbij we werden begeleid op de djembé. Daar waar het lachen eerst onwennig voor kwam, waren wij snel ontspannen en kwam de sfeer er snel in, en ging deze les op volle dreef. Een zeer aparte ervaring en een aanrader voor elk team om eens even op een andere manier met mekaar om te gaan. Na de lachyoga hebben we ons geblinddoekt mogen uitleven op muziek, een introductie gekregen in de yoga en meditatievormen en werden ons stress release oefeningen aangeleerd die makkelijk toepasbaar zijn. Tijdens het Dreamtime Healing Concert waren we allen zwaar onder de indruk van de muzikale talenten en de hemelse stem van Eva, magisch gewoon! Wij en onze medewerkers hebben genoten van deze activiteit en kunnen deze ten volle aanbevelen.

Teambuilding
5 out of 5 based on 7 user ratings.