Teachings of the red earth (3 weekenden – 9 lesdagen)

Tijdens “Teachings of the Red Earth” verbindt Sjamaan Blue Star je met de oude kennis van de Aborginals. Blue Star is Sjamaan, medium en Clanmother van de Susquehannock tribe. Ze reist reeds jarenlang doorheen Australië om ceremonies te doen met een bijzondere medicijnman* in de Outback. Nu is de tijd gekomen om mensen in Europa te verbinden met de wijsheid van de rode aarde via rituelen en story telling. Door de Pan American Native Indian Association (Panamia) werd Blue Star als minister benoemd om helende ceremonieën te voltrekken.

Volledig interview met Sjamaan Blue Star over “Teachings of the red earth”

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen Australië werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho). Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Als erkend “World Master Teacher” geeft Blue Star les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. Hieronder alvast een voorsmaakje van haar jarenlange reizen met een medicijnman uit de Outback.

     

     

Inspiratie van een Medicijnman uit de Outback
De aboriginals leven in wat ze de “Dreamtime” noemen. In deze staat van zijn ervaar je verbinding met alles dat is. Teachings of the Red Earth is geïnspireerd op jarenlange samenwerking tussen Blue Star en een medicijnman* die de keeper is van de creation stories van zijn land en laat je zien hoe je deze verbinding kan “dromen”.    

*Vanwege Tribal respect vernoemen we geen namen.

Programma Teachings of the Red Earth: 3 weekenden
In een notendop een aantal thema’s van de “Teachings of the Red Earth” waarmee je in aanraking kan komen:
wandelingen door de eeuwige poorten naar de Dreamtime, kennis van voorouders, in contact treden met de voorouder boom, verbinding maken met droomtijd dieren, reizen door droomtijd symbolen, wijsheid van sterren volkeren, verbinding maken via rituelen, het “lezen” van aboriginal schilderijen, het ontvangen van de energie van de droomtijd, verhalen vanuit de Dreamtime, kennismaking met de Ngangkari – de traditionele genezers van centraal Australie, het openen van de waarneming op multi-dimensionele lagen en haar verbindingen begrijpen, relatie verbindingen tussen stammen, skin names, historie van de aboriginals, initiaties voor vrouwen en mannen, songlines, verbinding met de aarde, facepaint, tracking, openen van perceptie, reizen van gewaarzijn in de dreamtime, lezen van informatie in heilige stenen,… en zoveel meer…

Video: Aboriginal Dot Paintings & Creation from the Dreamtime

Praktische informatie:
Teacher: Blue Star, erkend medium, sjamaan en Clanmother of the Susquehannock tribe
Prijs
: EUR 1350 (lunch excl.)
Data: data volgen binnenkort
Start: 10u – 17u
Deelnemers: min. 10 – max. 19
Taal: Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.be
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag
Extra: gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: KC, Kanaalstraat 10, Purmerend, Nederland
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Teachings of the red earth (3 weekenden – 9 lesdagen)
5

2018-06-20 13:38:30 Door Annette Pedde over Teachings of the red earth (3 weekenden – 9 lesdagen)
Teachings of the red earth

Only by reconnecting with the age-old teachings of the indigenous peoples will the children of this planet have a future. Blue Star generously shares this wisdom. It's an honour to enjoy her soul essence and to learn about this wisdom and finally start to embody it and become a multiplicator of it. I wish that as many persons as possible become multiplicators of this old universal wisdom, so one day in a not to far future we will build up the critical mass to trigger the profound change necessary in our society, to come back to a conscious relationship with all that is living, in balance, respect, and love. The past is our future. All my love to Blue Star and the beautiful human beings who were at my side during these 4 week-ends. I remember the prophecy given to me 27 years ago by a shaman in Mexcio : "Follow your path. Your destiny is connected with many others, which are interconnected with each other." It is only now that I can start to explore the depth and width of this prophecy. I express my hope that there will be a "Teachings of the Red Earth" follow-up course !

2018-06-22 11:47:31 Door Marja Otten over Teachings of the red earth (3 weekenden – 9 lesdagen)
Teachings of the red earth

Met zoveel plezier deelgenomen aan de 4 weekenden "The teachings of the red earth" door Blue Star! Heel lang op zoek geweest naar hoe meer inzicht te krijgen in de spiritualiteit en natuurverbondenheid van de Aboriginals, die terug te vinden zijn in de natuur en het landschap van Australië. 'k Ben In Australië geweest en heb gelezen over o.a. de droomtijd en de gezongen aarde. Ik ervaar een verbondenheid met de Aboriginals, maar vatte de uitleg van het spirituele leven van de Aboriginals en het landschap niet. Van Blue Star en onder haar begeleiding heb ik nu mogen horen en ervaren wat o.a. de dreamtime en de songlines zijn; hoe rituelen een healing kunnen zijn en meer... Dit heeft mij laten inzien van hoe groot belang het behoud van de spirituele waarden van natuurvolkeren is voor de aarde en de mensheid in zijn geheel. Blue Star weet de teachings zo vanzelfsprekend en respectvol uit te dragen, dat de weekenden voor mij een continue beleving waren en ik uitkijk naar een vervolg...! Hartelijk dank!

Teachings of The Red Earth

Was het omdat mijn moeder me als kind al zei "Als 't aan mij lag, zou je in Australië geboren zijn, maar je vader wou niet mee emigreren" dat ik zo'n verbondenheid voelde met dit prachtige continent of was er toch iets meer ....? Door me in te schrijven voor deze prachtige opleiding, heb ik hierop antwoord gekregen plus nog zoveel meer inzichten en wijsheden mogen ontvangen. Deze Teachings hebben voor mij een andere Ancestor-line geopend waarvoor ik intens dankbaar ben. Blue Star is een Krachtige Healer, een fenomenale verhalenvertelster, een Dame die je levenslang als Teacher zou willen hebben omdat ze zo verbonden is met de Universele Wijsheden en dat op zo'n liefdevolle manier brengt dat iedereen binnen de groep op eigen niveau de inzichten krijgt die hij/zij op dat moment nodig heeft. Een oprechte dank u wel Blue Star om me te (her)verbinden met mijn Songlines.... ik wacht vol ongeduld op de vervolgcursus. Ook bedankt aan Eva en Michael om dit neer te zetten, en bedankt aan iedereen die mij vergezelde op dit pad.... Bless you all <3 <3

Teachings of the red earth (3 weekenden – 9 lesdagen)
5 out of 5 based on 3 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment

“Jij bent degene die alles mogelijk maakt, je kunt alles krijgen waar je ruimte voor maakt. Jij bent de motor”