Oneness Intensive: Sacred Chambers & Mukthi Proces

Ook de volgende editie van de Intensieve Oneness Processen op 14 juli helpt ons in het gevoel van éénheid te groeien. Gedurende 1 dag focussen we ons op volgende diepgaande processen die healing brengen om ons weer dichter bij een innerlijke staat van éénheid brengen: Sacred Chamber Proces & Mukthi Proces.

Programma:

  • Sacred Chambers Proces
    In dit zeer krachtige proces bevind je je achtereenvolgens in twee of drie verschillende kamers voor een intense ontmoeting met het Hogere. Een van de mogelijke effecten is het verdwijnen of verminderen van fysieke kwalen en psychische- en relatieproblemen. Daarnaast is het een prachtige gelegenheid om de band met je Hoger Zelf of het Goddelijke te versterken. Speciaal hiervoor in India uitgekozen en opgeleide trainers hebben hun huis voor dit proces ingericht. De eerste kamer is een plek waar je je in een groep voorbereidt; in de tweede en derde kamer is er sprake van een individueel proces.
  • Mukthi Proces
    Het Mukthi Deeksha proces is bedoeld om je te bevrijden uit de constante greep van de mind en je in overgave en eenheid te brengen, (ook wel ontwaken genoemd). Het proces kan een onderdeel zijn van de Oneness Awakening Course; in dat geval worden de deelnemers tijdens het Mukthi proces geïnitieerd tot deekshagever. Maar het Mukthi proces kan ook ‘los’ gedaan worden. Het is een intens proces met Indiase rituelen en technieken, zoals het langdurig reciteren van bepaalde wijsheden en een energie-overdracht via de ‘Paduka’s’: dit zijn mooi versierde Indiase ‘sandalen’ die symbool staan voor de voeten van het Hogere.

Praktisch

Prijs
: EUR 65 (Sacred Chambers proces = gratis; Mukthi Proces = 65 EUR)
Trainers: Elisabeth
Betaling: Via overschrijving
Deelnemers: minimum 7 – maximum 12. Uw deelname is definitief na overschrijving van het cursusgeld.
Inschrijven: rechtsboven via “Inschrijven”. Indien u niet de automatische boekingsbevestiging ontvangt op uw e-mailadres, graag een seintje via info@zennergi.be. 

Voorzieningen: kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: info@zennergi.be
Parking! zie Contactpagina (aan C.C. De Kimpel)

 

 

Oneness Intensive: Sacred Chambers & Mukthi Proces

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment