Healing the ancestors & bones

Healing the ancestors and bones brengt healing op de voorouderlijn en in de beenderen. De traditie van het Siberische Sjamanisme biedt verschillende healingstechnieken, teachings en ceremonies tijdens deze 8 dagen (2x 4 daagse) durende healingsprogramma. Je leert zowel fysieke behandeltechnieken als sjamanistische ceremonies die de genezing van de botten en voorouderlijnen ondersteunen.

Voor wie?
Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die healing wenst te ontvangen op de voorouderlijn of botten, of als healer of therapeut zich wilt verdiepen in deze onderwerpen.

Wat te verwachten?

Het energetisch zuiveren en opladen van de botten brengt structuur, kracht en soepelheid. Een zuiver skelet is een bijzonder instrument voor diepgaande gronding en resonantie met de subtiele, etherische en spirituele wereld. Het helpt je af te stemmen op de essentie.

Healing van de voorouders is in de traditie van het Siberische Sjamanisme belangrijk om een vervuld leven te leiden. Wij zijn verbonden met onze energetische roots net zoals de wortels van een boom zorgen voor verankering en voeding. Onze voorouders hebben het leven doorgegeven. Hun blauwdruk is een belangrijke factor voor ons welzijn. Met sterke en gezonde wortels, leef je het leven zorgenloos en in een flow.

Ahamarka leeft als Sjamaan in het Altai in Sberië en werd onderricht en geïnitieerd door Sjamaan Arzjana.

Praktische informatie:
Teachers: Siberische sjamaan Ahamkara
Prijs: EUR 1200
(8 lesdagen, excl. catering)
Catering: 20 EUR/lunch

Data 2023:
5-8 oktober (Weekend 1) & 16-19 november (Weekend 2)
Deelnemers: min 12-max 25
Uren: 10u-17u
Taal: Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Contact: via info@zennergi.com (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, Bilzen, België
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Healing the ancestors & bones

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
19 november 2023 10:00 17:00 Ahamkara Bilzen, Brugstraat 30, België