Healing familie karma (2 lesdagen)

De 2 daagse Zennergi workshop “Healing familie karma” van Siberisch sjamaan Ahamkara heeft 5 levels. Wanneer je werkt met de energie van je familielijn – je eigen wortels – dan werk je zowel met je eigen energie als die van je voorouders en kinderen. Allerlei problemen (bijv. gezondheid, financiën, relaties,..) kunnen helen door transformaties op je familielijn. Je ontvangt meer persoonlijke kracht waardoor je sterker in het leven staat en meer bereiken kan.

Level 1: Zuivering van de familieboom
Je ervaart een diepe zuivering van je eigen familieboom. Door actieve deelname aan dit ritueel verwijder je zware energie van je familieboom. Fysieke, mentaal en emotionele problemen kunnen doorgegeven worden. Het zuiveren van familiekarma doorbreekt dit patroon.

Level 2: Helpen van overleden familieleden
In dit ritueel reis je naar de wereld van de overledenen. Je maakt contact met de overleden familieleden. Je doorbreekt alle gehechtheden voor hun. Je helpt hen om zich los te maken van de achtergebleven familieleden die ervoor zorgen dat ze nog steeds nauw verbonden blijven met hun vroegere aardse bestaan. Ook jouw gehechtheden met de overledene worden losgelaten. Hun weg naar reïncarnatie wordt geopend, zodat ze verder kunnen reizen in plaats van te blijven dwalen. Dit is een belangrijke transformatie voor je familie en jezelf.

Level 3: Ritueel met de voorouders
Je reist een aantal generaties terug in de tijd om een probleem van eender welke aard op te lossen. Dit kan een probleem zijn waar je al een aantal jaren last van hebt, en zelfs erkend wordt door je ouders. Door het werk op de generatielijn van de voorouders die je zelfs niet gekend hebt, kan je de wortel van het probleem helen. De generatielijnen worden gereinigd met dit ritueel terwijl iedereen in de familie baat heeft met die ritueel. De voorouders die dit ritueel ondersteunen zijn vaak erg dankbaar.

Level 4: Familiebescherming
Na de eerste 3 rituelen vindt er al een hele shift plaats in de harmonie in je huishouden en familie. Om jezelf en je familie te beschermen tegen negatieve invloeden en tegenspoed leer je veiligheid, vrede, gezondheid en geluk te creëren. Je leert in dit ritueel bescherming te creëren voor jezelf en je familie.

Level 5: Familie spirit
Bij het ritueel van “familie reincarnatie” werk je met de spirit van je familie. Dit is de spirit die het veld vasthoudt van alle generaties. Je zal je spirituele voorouder vinden. Deze voorouder geeft kennis en kwaliteiten door in een initiatie. Hierna kan je met hernieuwde kracht, gevoel van bescherming en inzicht voor je eigen familie en andere families instaan.

Praktische informatie:
Teacher: Siberisch sjamaan Ahamkara
Prijs
: EUR 275 (2 lesdagen)
Datum: 2-3 april
Start: 10u-17u
Taal: Engels
Betaling: Voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag.
Inschrijven: Online via “inschrijven” of via info@zennergi.com
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 15 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: info@zennergi.be (voorkeur) of +32488473033
Adres: Brugstraat 30, Bilzen, België
Hotels: voor suggesties zie pagina “hotels

Healing familie karma (2 lesdagen)
5

2020-11-05 21:07:00 Door Alexandra Besel over Healing familie karma (2 lesdagen)
Healing familie karma

Het was weer een mooie, indrukwekkende en inzichtgevende workshop. Dank voor het organiseren daarvan. Ahamkara is een fijne begeleider die een veilige setting weet te creëren en te behouden.

Healing familie karma (2 lesdagen)
5 out of 5 based on 1 user ratings.

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment