Ancient rituals of the kundalini retreat

Michael Star Stone begeleidt je gedurende 10 dagen in het verder ontwaken van de kundalini energie. Na jaren van persoonlijke begeleiding van inheemse sjamanen en kundalini yogis deelt hij tijdens de ancient rituals of the kundalini de oude kennis over de ware lichtprincipes van de Kundalini. Vernieuwende inzichten en transformatieve rituelen activeren het kundalini medicijn en openen je spirituele zintuigen. Deze helpen je met het verwerven van meesterschap over de droomrealiteit en fysieke realiteit. De kundalini vormt de basis voor je verdere groei en brengt healing. Op dit pad van zelfrealisatie ontdek je hoe creatie werkt vanuit gewaarzijn, spirituele perceptie, transformatie, manifestatie en materialisatie.

Voor wie is deze opleiding?
Iedereen die ervaring heeft in het verkennen van meditatieve staten. Zowel voor professionals (therapeuten, coaches, healers, yoga docenten,…) als particulieren. Graag ontvangen we een motivatiebrief voor deelname aan deze opleiding. Deelname is mogelijk indien alle opleidingsdagen gevolgd worden en indien je beschikt over een gezonde fysieke en mentale basis. Indien vragen hierover, gelieve persoonlijk contact op te nemen.

Michael Star Stone
Samen met Eva Morning Star is hij co-creator van Zennergi, Een plek waar authentieke spirituele teachers en keepers van sacred knowledge reeds sinds jaren hun kennis delen. Als Teacher in de kundalini yoga en de Native wisdom komt alles samen in deze reeks.

Praktische informatie:
Teacher: Michael Star Stone
Prijs
: EUR 2450 (10 lesdagen, all in)
Data: 2-10 juli ’22
Tijd:
De lestijden kunnen variëren naargelang de inhoud van de dag
Check in:
Vrijdagavond tussen 18u-21u. De opleiding start op zaterdagochtend om 10u.
Check out:
zondagmiddag na de lunch
Deelnemers:
 min. 10 – max 14
Taal: Engels
Inschrijven: rechtsboven via “inschrijven” of info@zennergi.com
Betaling: voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt u na Online “inschrijven”. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag
Voorzieningen:
 kleedkamer, vloerverwarming, Gratis Lounge & Tea Corner
Benodigdheden: gemakkelijke kledij (yogamatjes, dekens & kussens aanwezig)
Inloop: vanaf 30 min. voor aanvang, via hoofdingang (straatkant)
Contact: via info@zennergi.be (bij voorkeur) or +32488473033
Adres: Brugstraat 30, 3740 Bilzen, Belgium
Gratis Parking: zie contactpagina
Hotels: voor suggesties zie “hotels

Ancient rituals of the kundalini retreat

Agenda

  Open Time Close Time Trainer Adres
Geen beschikbaar op dit moment